Ronduit slecht, bus aangeschaft met alleen maar problemen
Zomer 2021 hebben wij 2e hands Iveco Daily bedrijfswagen gekocht bij deze firma, deze is gekocht met extra garantie erbij. Deze bedrijfswagen zou compleet nagekeken worden voor oplevering.
Na 1 week na ophalen van de bedrijfswagen blijkt dat deze koelstof lekt, banden achter zo glad als een aal zijn en niet door een APK konden komen plus een motorstoringsmelding en andere storingsmeldigen. Na contact te hebben gehad moest de auto terug naar Barneveld om dit te verhelpen, en konden later die week weer ophalen. Geen sorry of wat dan ook voor het ongemak van hun zijde ! Na verschillende motorstoringsmeldingen is hij uiteindelijk gerepareerd door een bedrijf die de storing heeft kunnen verhelpen door vervanging van EGR klep en een krukassensor die de boos doeners waren vanaf begin bij het ophalen van de bedrijfswagen.
Heb Dutch Vans verschillende malen geprobeerd te bereiken via WhatsApp betreft de reparatiefactuur , alleen geen reactie of oplossing. De enigste wat wij te horen krijgen is dat er met collega's over gehad is en dat deze zich zo spoedig mogelijk melden , tot heden toe (7 januari 2022) niks vernomen.
Bedrijfswagens verkopen kunnen ze best, maar de aftersales / service is ronduit slecht. Absoluut geen aanrader.