Fijne rijschool, goeie instructeurs

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, door meedenkende instructeurs, humor in de rijlessen en veel leuke ritten. Onwijs dankbaar voor de mensen van deze rijschool!

Alles wat je van een goede rijschool mag verwachten

Bij rijschool Boomsluiter mijn motorlessen gevolgd. Dankzij de rustige en geduldige aanpak van Martijn voel je je meteen op je gemak. Hij neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en geeft op een positief kritische manier feedback waar je echt iets mee kan. De begeleiding is professioneel en persoonlijk, waardoor je met vertrouwen de weg op gaat. Een aanrader voor iedereen die op een fijne en effectieve manier wil leren motorrijden!

Dik tevreden!

Veel kennis, erg vriendelijk en ze weten wat ze doen.

Uitstekende begeleiding en lessen!

Alles rond de rijschool verliep prettig. De betalingen werden goed geregeld en de lessen verliepen ook goed. De instructeur kon heel goed lesgeven en heeft zo ervoor kunnen zorgen dat ik alle examens in 1x heb behaald. Al met al een uitstekende ervaring en ik kom hier zeker terug voor mijn A2!

Ik ben erg tevreden! Binnen een dag heb ik mijn rijbewijs gehaald, dankzij de goede en duidelijke uitleg.

Goed snel duidelijk

3 lessen voor de scooter gehad en ben geslaagd. Duidelijke uitleg

Zeker aan te raden als rijschool!

Hele fijne en goede lessen gehad van mijn rijinstructeur JP. Hij liet mij met alle vertrouwen mijn examen in gaan. Vandaag geslaagd! Duidelijke, rustige en goede uitleg gehad tijdens de rijlessen. Hier kijk ik goed op terug.

Prima instructeur met duidelijke uitleg en goed materieel !!

Vandaag met positief resultaat rijexamen gedaan voor aanhanger rijbewijs ( BE). Prima voorbereiding met duidelijke uitleg van instructeur Patrick van Rijnen. Ik kan Boomsluiter rijschool van harte aanbevelen. Gewoon goed !!

Fantastisch

Ik werd erg goed geholpen en het was erg gezellig in de auto

Super rijschool

Goede begeleiding en aardige instructeurs!

Geweldige rijschool

Super vriendelijke rijinstructeur & kon heel snel terecht. In 1x praktijk examen voor scooter gehaald, dus ik zou het iedereen aanraden!!

Heldere en duidelijke uitleg

Er werd helder en duidelijk uitgelegd. Voelde me op mijn gemak in de auto.

Ze zijn streng maar tegelijk zo enorm behulpzaam en goed lerend !

Fijne rijschool

Erg op mijn gemak gesteld, veel geleerd. Na 3x afrijden geslaagd.

Geweldige en behulpzame instructeurs!

Ik heb een fantastische en leerzame ervaring gehad bij Rijschool Boomsluiter. Ze nemen elke les de tijd voor je om te oefenen met de dingen waar je moeite mee hebt en verbeterpunten. Geven duidelijke instructies en zijn heel behulpzaam. Ik ging elke week met plezier naar mijn les toe en ik ben dankzij Rijschool Boomsluiter geslaagd voor mijn motorrijbewijs A.

Goede rijschool met uitgebreide begeleiding, iedereen is enorm behulpzaam.

Ik heb rijles gehad bij Martijn. Het was altijd gezellig en tegelijkertijd goed leren rijden. Ook de rijschool was erg behulpzaam, lessen inplannen lukte altijd, ik kon er altijd terecht.

Goed uitgelegd l

Super fijne lessen gehad en begrijpend uitgelegd

In een keer geslaagd met instructeurs die precies weten wat je nodig hebt

Aanraden

Rijschool met Ervaring!

Hele fijne begeleiding met feedback en erg betrouwbaar

De lessen hier waren erg fijn en ik kreeg constant feedback, waardoor ik mijn rijvaardigheden snel en gericht kon verbeteren. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Super!

Instructeurs hebben enorm veel ervaring (zowel theoretisch als praktijk) geduld en flexibele planning. In één keer geslaagd!

Zeer relaxte instructeur met begrip

Vanaf dag 1 op me gemak gevoeld bij boomsluiter de instructeur neemt genoeg tijd voor je en stelt je altijd op je gemak. Zelfs als het een dag wat minder gaat zeker aan te raden

Tim was een fijne rijinstructeur.

Ik heb het als goed ervaren.

Goeie rijschool met goede rijinstructeur

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt, was een prettige ervaring met goeie leerzame lessen

GESLAAGD!!

Na anderhalf jaar lessen, toch eindelijk mijn Motor rijbewijs mogen hehalen! super instructeurs! Een extra bedankje naar Martijn voor het constant herhalen van cruciale foutjes, in Februari/Maart kom ik terug om mijn Auto Rijbewijs te halen!

Van Hogendorpplein 5

2805BM Gouda