Goed geholpen,klantvriendelijk!

Vrijdag auto gekocht. Loopt stroef bij mijn financiële kant. Maar goed geholpen door hun totdat het gelukt is met alle geduld. Bedankt voor de moeite.

openheid en vriendelijkheid

Prima geholpen bij de aankoop van de auto

Hallo Auto euromast, Ik wil bedankt aan jullie was top tweedehands auto's rijdt als zonnetje. Eerlijk bedrijf alles wat beloofd is ! Is allemaal gedaan Nogmaals bedankt Mvg Danny

Top bedrijf.

Klantvriendelijk bedrijf. goede service en kwaliteit. Voor goeie prijs

Prima afhandeling

Afgelopen zaterdag auto gekocht, vriendelijke personeel, goed service en prima auto!

Top service

Leuke auto gekocht. De service is hier echt top. Ze hebben hier geduld en luisteren echt naar hun klanten. Toen er iets met de auto was kon ik gelijk langs komen, zodat ze het probleem konden verhelpen. Ik ga hier zeker in de toekomst weer heen.

Top bedrijf met vriendelijke mensen.

Leuke ervaring heb ik ervaart met dit bedrijf, ik heb een Toyota Yaris uit bouwjaar 2001 aangeschaft , de auto was zeer netjes onderhouden en was in een hele goede staat voor deze bouwjaar , ben er enorm blij mee. De mensen binnen het bedrijf zijn vriendelijk en zijn in staat om jou heel goed te helpen.

Vriendelijk ontvangst en een goede service.

Vriendelijk ontvangst en een goede service.

Top, goede service en vriendelijke medewerkers.

Leuke ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goede service en de gemaakte afspraken zijn goed na gekomen. Dit bedrijf is zeker aan te raden als u een andere auto zoekt. Top.

Top Service!

Deze zomer een Aygo gekocht bij Euromast auto's. Alles goed verlopen. Maar nu stopte mijn autootje er onlangs mee.. Hij starte niet meer en er was een erge benzine lucht. Meteen gebeld en het zou geregeld worden. Fijn om te horen natuurlijk! Mijn auto werd opgehaald voor reparatie. Er waren ook nog wat dingen die na de koop nog gedaan moesten worden. Door drukte van beide kanten was dat nog niet gelukt. Mijn auto is gerepareerd, de benzinepomp moest vervangen worden. En alle puntjes die nog gedaan moesten worden zijn ook meteen gedaan. Wat helemaal top service is, is dat ik de reparatie niet hoefde te betalen! Dit terwijl de garantie al voorbij was! Super blij mee! Bedankt Euromast Auto's voor de goede service! Aanrader dus! Dit is ook de 2e auto die we daar kopen. Eerder ook geen problemen gehad.

Goede

Top service!

Bedankt de top service!

Top bedrijf!

Ik heb een paar maanden geleden bij Euromast een autootje gekocht. Helaas begaf de koppeling het (slijtage die niet gezien kon zijn) Ondanks dat er geen garantie was (auto van 15 jaar oud) hebben ze dit keurig opgelost! Topservice!

Top Bedrijf

Top bedrijf!!!

Over het algemeen prettig geholpen

Ik ben prettig geholpen door Fawat en Theo. In het hele proces van het aanschaffen van de auto hebben ze mij goed geinformeerd. Wat ook fijn is, is dat ze geen absurde prijzen vragen voor aanpassingen in of om de auto. Zo hebben ze parkeersensoren voor mij geplaatst voor een zeer redelijke prijs. Bedankt heren.

Top service!

Al jaren klant en zeer tevreden!

een echte ***...

geen enkele overeenkomst nagekomen ben voor 8000€ ***

Allerbeste service van heel Nederland

Altijd staan ze voor me klaar en ivm lowbudget, masten ze mij ook elke keer weer...... Gewoon volmaakt!!!! Echte aanrader! Ik wens het team van euromast auto's heel veel geluk, gezondheid voorspoed en succes...... Bernard vander spek breevoort

Top, goede service en vriendelijke medewerkers.

Aankoop super ervaren.

Ik had vanwege de vele Kilometers die ik voor mijn dochter in België maak , een 5 deurs auto nodig. Nu had ik door omstandigheden geen grote beurs om mee te werken waardoor je wel bij wat oudere auto's komt, met hogere kilometerstanden. De heren van Euromast begrepen dit als geen ander en hebben hun best gedaan. Ik kocht een Focus bij hun, welke helaas niet probleemvrij was. Echter, zonder garantie op de auto, hebben de heren van Euromast er alles aan gedaan om de auto picobello te krijgen voor vele veilige kilometers, hierin werd ik ook constant op de hoogte gehouden, en KOSTENLOOS!! Dat maak je niet snel mee! Super vriendelijke, eerlijke mensen waar ik de aankoop van een auto een ieder zeker toevertrouw!

Fantastisch

Super goed geholpen een eerlijke partij waar je een auto in goede staat kunt vinden voor een marktconforme prijs. Als je opzoek bent naar een serieuze partij ben je hier aan het juiste adres!

Uitstekende garage

Super nette garage ik kom auto kopen daar was iets mis mee en dit werd direct netjes verholpen, Hele nette beleefde medewerker prima service verleend. Kortom zeer tevreden klant

mensen zijn aardig ,auto kwaliteit valt tegen

mooie auto gekocht maar de technische kwaliteit val tegen zitten wat verborgen gebreken aan helaas ik snap wel dat je voor 3000 euro niet alles kan verwachten maar ze hadden hem minstens even technisch na kunnen kijken zit nu te twijfelen om de auto te laten maken of weer weg te doen daar koop je geen auto voor

Vriendelijke mensen en ook nog eens goede service

Hele vriendelijke mensen. Ik werd goed ontvangen en al mijn vragen zijn beantwoord. Ben uiteindelijke weggegaan met een mooie Volkswagen Polo.

goede service en kwaliteit.

Super vriendelijk, goede service en kwaliteit.

Randweg 10

2941 CG Lekkerkerk