goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een aanrader. Mooie auto\'s voor aantrekkelijke prijzen. Geweldige service, aardige medewerkers en geen onzinverhalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben er een prima auto gekocht en deze is volgens de afspraken netjes afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf volvo v40 2013 ben blij met mijn auto

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1,5 maand geleden een gebruikte auto gekocht, Seat Arosa uit 2000. Hij was voor 1400 maar mocht hem voor 1000 meenemen. \r\nZe zeiden dat het een goede auto was maar niks was minder waar. \r\nUitlaat was slecht, Koppeling was een onderdeel van ge-explodeert en onderdelen afgebroken. Multiriem versleten en nog veel mankementen. Geen garantie erop.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klacht keurig opgelost!!!

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette onpersoonlijke ongeïnteresseerde ontvangst, wel kop koffie! \r\nOndanks extra betaling voor goede banden , huidige banden slecht en uitgedroogd, wilde geen winterbanden, achteraf wel meegegeven en ook deze banden slecht ! Met kleine bijbetaling Lambik nieuwe banden kopen! Ben benieuwd wat Euromast Auto’s hiermee doet!!! \r\nTot nu toe met auto 1 dag , goed gereden! Kan nog niet echte ( cijfer ) beoordeling geven. Probleem is natuurlijk afstand! Dus !!! In afwachting van reactie Euromast Auto’s!!!! Aanbevelen van dit bedrijf weet ik nog niet!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf. Netjes, vriendelijk, vakkundig bedrijf. Houd zich aan de afspraken. Verzorgd alles prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooi nette bedrijf klant vriendelijk,\r\nAanrader\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slechte ervaring. Verkoper verzekerd de koop van een goede auto. Echter niks is minder waar. Na een aantal weken blijken er meerdere mankementen aan de auto. Euromast gebeld maar deze geven niet thuis en het is mijn eigen probleem. Inmiddels ruim de helft van de aanschafprijs aan reperaties moeten betalen. Blijf hier weg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben tevreden met mijn aankoop, Goed geholpen en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn heel goed geholpen en goed geadviseerd. We ervaren dit elke dag keer op keer dankzij onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben zeer goed behandeld door dit bedrijf en heb geen spijt van me aankoop.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ze zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. ik zou iedereen dit bedrijf aanraden, een goede kwaliteit auto voor een scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima onderhandeling, goeie service.\r\nkom zeker weer terug voor mijn volgende auto en koffie is goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke eigenaar, prima service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en betrouwbaar ben tevreden met mijn aankoop.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf service is prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd goed geholpen om mijn keuze te maken. En er werd goed naar mijn wensen geluisterd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daar kan je goed zaken mee doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, Zeer tevreden met me nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring, snel geholpen.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt afspraaken niet na met het beloofde dokomenten op te stuuren zodra ze je geld binnen hebben zijn ze niet meer zo behulpzaam.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oudere auto met weinig km.\'s op teller gekocht. Vriendelijk ontvangen. Zijn niet opdringerig maar eerder correct. Komen de gemaakte afspraken na.

Randweg 10

2941 CG Lekkerkerk