Een hele fijne en sociale rijschool met veel kennis en ervaring.

Ik heb sinds de eerste rijles al een fijn gevoel gehad in de auto. De instructeur wist gelijk wat mijn niveau was en een leuk gesprek aan te gaan. Hij kwam altijd op tijd en ik hoefde nooit iemand op te halen of af te zetten. Een hele fijne service dus! Ik heb een leerzame en leuke tijd gehad bij deze rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een hele fijne en sociale rijschool met veel kennis en ervaring.

Persoonsgerichte rijlessen

Ik ben blij dat ik bij Wiema Rijschool lessen heb mogen volgen. De leraar is vriendelijk en begripvol en heeft veel beroepservaring. Het inroosteren van lessen en veranderen van het rooster is geen probleem. Ook wordt het rooster van CBR in de gaten gehouden of er misschien een gaatje vrijkomt, zodat jij jouw rijexamen eerder kunt doen. Ik raad het aan om rijlessen te volgen bij Wiema Rijschool.

hele fijne lessen

Ik vond de lessen heel fijn. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kan altijd vragen stellen. Ook is het prettig dat je niemand thuis af hoeft te zetten en dat er niemand anders bij je in de auto zit. Je wordt tijdens de lessen erg op je gemak gesteld, waardoor het ook nog gezellig is. Ik beveel de rijschool zeker aan!

hele fijne rijlessen!

ik vond de rijlessen altijd heel fijn. alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. waardoor ik het makkelijk kon begrijpen. als ik iets moeilijk vond herhaalden we het wat vaker. het inplannen kon ook altijd heel makkelijk en was ook heel flexibel! het is ook heel fijn dat je niemand thuis hoeft af te zetten. ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald en ben heel blij dat ik hier m'n rijlessen heb gehad:))

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele leuke, gezellige en leerzame lessen!

Ik vond de rijlessen heel fijn en relaxt omdat Wiebe mij echt op mijn gemak stelde. Hij toont veel intresse in je en zorgt dat je je op je gemakt voelt en daardoor zelfverzekerd kan rijden. De communicatie was erg fijn. Na een tijdje ben ik verhuisd naar Rotterdam en Wiebe bood aan om mij op verschillende plekken op te halen als dat makkelijker uitkwam voor mij. Ik vond het altijd leuk om te rijden met Wiebe en raad de rijschool zeker aan!

Persoonsgerichte en goede service

Het was fijn dat ik snel bij hem terecht kon, aangezien mijn eerdere rijschool ermee gestopt was. Daarnaast neemt hij uitgebreid de tijd om iets uit te leggen en blijf hij altijd rustig als je een fout maakt. Verder blijft hij dingen herhalen totdat het eindelijk in je hoofd zit. Een goede rijschool en ik zou hem zeker aanraden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super relaxed, positief en makkelijk in plan baar dus heel fijn!

Hele fijne manier van les geven. Rustig en positief. Je kan zelf makkelijk je lessen inplannen en is zeer flexibel. De rijschool staat altijd klaar om je te helpen waar nodig. Je word erg op je gemak gesteld, ook als je iets nog lastig vind. Ik vond het echt een super fijne rijschool en gelukkig geslaagd!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super fijne rijlessen gehad!

Super rij ervaring opgedaan met Wiebe! Hij heeft mij fijn en goed geholpen en vooral veel geduld met mij gehad zodat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb behaald! Nogmaals heel erg bedankt!

• Deskundigheid/Vakmanschap

duidelijke lessen en erg relaxed

bij de lessen kon ik altijd rustig in de auto zitten en ik hoefde me nooit zorgen te maken of ik is een foutje maakte. Wiebe heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd waardoor het vaak makkelijk aanvoelde. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en kon ook alle vragen stellen die ik wou weten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne en duidelijke lessen!!

Ik heb op een rustige manier de uitleg gekregen om auto te rijden, dit was heel fijn zo leer je goed autorijden! Ook is het prettig dat je niemand thuis af hoeft te zetten en dat er niemand anders bij je in de auto zit. Absoluut een aanrader!!

Heel fijn

Ik ben de rijlessen begonnen met nul verstand er van en heb nu mijn rijbewijs. Ik vond dat de ding heel rusten en op een fijne manier werden uitgelegd. Ik had moeite met mijn theorie en daar heeft die veel moeite in gestoken om mij te helpen met het halen en dat is gelukt want nu heb ik mijn rijbewijs. Kan niet anders zeggen dan top rijschool en top instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

rustig, op mijn eigen tijd en heel concrete uitleg

Mijn lessen bij Wiebe heb ik als zeer prettig ervaren. Na een wat minder prettige ervaring bij een andere rijschool waar ik enorm opgefokt werd, was de rust die Wiebe bracht een goede tegenhanger. Hierdoor kreeg ik veel meer vertrouwen in mijn rijkunsten. Ook geeft Wiebe je tijd en staat zo goed mogelijk rijden boven zo snel mogelijk afrijden! Hij blijft realistisch en legt situaties concreet en helder uit, wat resulteert in een goed begrip van verschillende verkeerssituaties.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een veilige en fijne omgeving om alles wat met autorijden te maken heeft goed te leren

Ik heb de rijlessen altijd als prettig ervaren. Alles is mij over het autorijden erg duidelijk uitgelegd en ik kon met mijn vragen altijd goed terecht.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel erg fijn en een veilige instructeur

Wiebe is een hele fijn man waar ik me echt vertrouwd bij voelde. Daarnaast vond ik het ook fijn want ik begreep alles snel en wat ik lastig vond oefende we veel.

Zeer fijne rijschool!

Tijdens de lessen gaf Wiebe altijd duidelijke en rustige uitleg. De communicatie met de rijschool is ook heel duidelijk en er is heel veel tijd en aandacht voor je. Het fijne aan de rijschool is dat je zelf het moment van je lessen kan inplannen via een agenda. Ook werkt de rijschool zonder afzetten en ophalen van andere leerlingen, waardoor alle aandacht echt naar jou gaat. Ik beveel de rijschool zeker aan!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top rijschool , met fijne relaxte sfeer!

Deze rijschool zet persoonlijke aandacht voorop ! Ik werd erg op mijn gemak gesteld , door fijne gesprekken en interesse in mij. Dat maakt t rijden een stuk leuker. Er word meegedacht over mogelijkheden en onmogelijkheden bestaan niet. Een pakket gekocht met rijlessen en examen, ik had nog lessen over die worden gecompenseerd ! Wat een service!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een super goede rijschool!

Mijn eerste tussentijdse examen heeft Wiebe mij gevraagd of ik met alles tevreden was of ik iets nog wil oefenen, daarvan hebben we een ander route genomen om nog de laatste dingen recht te trekken. Ik vond het prettig dat de tijd voor mij had. Ik was meestal voor de lessen nerveus met de veiligheid om mij heen. Toch heeft Wiebe mij tijdens het lessen goed instructies gegeven om op de beste manier te gaan rijen. Ook vond ik het fijn dat hij heel snel ziet waar de fouten zitten als iets niet lukt. Hij brengt dit op een rustgevende maar ook duidelijke manier over. Ik ben gewoon super blij dat ik hier mijn rijlessen heb genomen! :)

Super fijne lessen!!

Altijd hele fijne lessen, alles wordt goed uitgelegd en altijd enorm gezellige ritten !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leerzame en duidelijke, maar vooral gezellige lessen!

De sfeer in de auto was altijd aangenaam en gezellig, hierdoor ga je niet opzien tegen de lessen. Je moet het toch een aantal uur met elkaar uithouden, bij Wiebe geen probleem! Wiebe is duidelijk in zijn aanwijzingen en als je het niet snapt, pakt hij rustig zijn boekje erbij en tekent hij de verkeerssituatie. Dit maakt het extra duidelijk. Voor (bijna) alles is bij Wiebe een oplossing: een extra les, schooltijden die in de knoop komen of het afzetten ergens anders dan thuis. In overleg is veel mogelijk :) Bij Rijschool WIEMA weet je zeker dat je uiteindelijk slaagt voor je rijbewijs, word je op je gemak gesteld als de zenuwen toch even bovenkomen en krijg je de aandacht die verdiend!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Je kan hier op je eigen tempo aan de slag en je wordt goed voorbereid op je rijexamen.

Tijdens de rijlessen was het gezellig en rustig, ik zou de instructeur omschrijven als heel kalm maar wel heel duidelijk, wat ik persoonlijk erg fijn vind werken. Ik raad de rijschool aan niet alleen omdat het je goed wordt voorbereid op je rijexamen maar ook omdat je hier soms ook mag bepalen wat jij graag wil oefenen. Zo heb je controle op je eigen rijles en dat voelt erg prettig!

Een ontzettend fijne ervaring

Ik ben dankzij Wiema rijschool in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. In elke les weer wat nieuws mogen leren. Er was tijdens de rijlessen een fijne sfeer. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een hele fijne tijd heb gehad. Als je opzoek bent naar een rijschool waarbij jij een prettige ervaring wil opdoen, raad ik zeker Wiema rijschool aan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ontzettend fijne en goede rijschool!

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad het afgelopen jaar. Wiebe legt alles goed en duidelijk uit en als het moet nog 100x als je het niet gelijk snapt. Zijn tekeningetjes ter verduidelijking waren ook altijd fijn. Ik ben in 1x geslaagd dankzij de top lessen van Wiebe. Hele fijne rijschool!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kalm, veilig en een leerzame sfeer in de auto wat voor de beste resultaat zorgt.

Ik vond het een fijne sfeer hangen in de auto. Leren rijden staat natuurlijk op één, wat in een fijne, veilige sfeer gaat in de auto, maar ook was er ruimte om een gezellig gesprekje te houden. Wiebe legt rustig alles uit, stap voor stap, zodat je eerst goede fundament opbouwt en dat je op een natuurlijke wijze steeds beter leert rijden.

Erg goede rijschool

Ik heb een fijne ervaring met de rijlessen van Wiebe bij Wiema Rijschool. Ik vond de rijlessen meteen leuk en ik heb rijden op een relaxte manier geleerd. Wiebe was altijd kalm en duidelijk, legde goed uit (met gebruik van veel voorbeelden en plaatjes) en wist precies wat ik nog extra kon oefenen. Hierdoor heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld in de auto. Je wordt thuis opgehaald en hoeft niet iemand anders mee te nemen in de auto. Je kan je lessen makkelijk inplannen via de online agenda. Dit kan je tot acht weken vooruit inplannen en dat vond ik erg handig. Ook leent Wiebe je een theorieboekje om je theorie-examen voor te bereiden. Absoluut een aanrader!

De Leeuwerik 5

2761 SB Zevenhuizen