Zoals altijd: geweldig!

Ik ben al jarenlang klant van Autobedrijf Limo Versluis en altijd zeer tevreden. Goede service, vriendelijke medewerkers, vakmensen! Heel fijn dat er altijd goed wordt meegedacht in het belang van de klant.

Muy buen servicio

Un servicio de calidad con conocimiento sobre lo que se debe hacer para que el mantenimiento del auto se realice correctamente y a un precio razonable

Goede service ,we werden gelijk geholpen , en ons probleem opgelost.....

Duidelijk

Eenvoudig boeken. Duidelijke uitleg en afhandeling

Vriendelijk geholpen.

Auto voor onderhoud en APK.

garage zonder poespas en met een uitstekende service

Bij kleine probleempjes kan je langskomen en word je direct geholpen. prettige ontvangst.

Gewoon goed en duidelijk.

We worden altijd goed geholpen op de muzieklaan.blij mee!!

Perfect! Ik gebruik Limoversluis al 18 jaar

Altijd netjes gebeld over de kosten, altijd goed advies over onderhoud, ik ben al 18 jaar een heel gelukkige klant. Zeer tevreden.

Uitmuntend

Zoals altijd zeer professioneel en betrouwbaar.

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Weer goed geholpen met beide auto’s. En vorige keer was er een gerepareerd onderdeel vrij snel weer defect. Direct onder garantie gerepareerd. Niet eens hoeven vragen, werd gewoon, conform de regels, aangeboden.

Geweldige service

Altijd vriendelijke personeel

Goed geholpen en werd goed op de hoogte gehouden

Persoonlijke aandacht en perfecte service

Mitchel is een professionele verkoper en heeft uitstekende en vriendelijke service en aandacht gegeven.

Zeer professioneel en goed geholpen

Heldere communicatie, goeie dienstverlening, vriendelijke medewerkers.

Goed nieuws

Nvt

Prettige samenwerking en openheid naar de klant.

Gisteren de eerste onderhoudsbeurt van mijn autootje bij Versluis in Zoetermeer. Prettige ontvangst en... meedenken. Men belde me keurig op om te vertellen wat een en andere ging kosten met de vraag of ik bepaalde extra's gedaan wilde hebben. Rekening was exact zoals voorspeld. Daar blijf ik klant.

netjes geholpen met de auto!

goed advies en overleg.

Goed contact en deskundige beoordeling en advies

De auto werd bij lege accu opgehaald en kon in dezelfde tijd gedurende de reparatie een servicebeurt i.c.m. apk-controle (deze was afgesproken) ondergaan. Doordat sinds de vorige onderhoudsbeurt erg weinig kilometers waren gereden met de auto hoefden bepaalde te vervangen onderdelen en handelingen niet worden uitgevoerd wat kostenbesparend kon blijven. Dank voor dit contact en deze prettige behandeling.

prima en prettige behandeling

duidelijke en tijdige informatie mbt de te verrichten werkzaamheden en prijsopgave.

Snel tussendoor geholpen

Een nieuwe auto gekocht en ik kwam einde dag terwijl ze het erg druk hadden om m'n nummerplaten te laten popnagelen. Ze maakten er toch even tijd voor. Superrrr

Fantastisch

We zijn onwijs blij met onze nieuwe Cupra Leon en kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe goed we zijn geholpen tijdens het hele proces. Voor iedereen die overweegt een auto te kopen, kunnen we Limo Versluis van harte aanbevelen. Een geweldig service en aankoopervaring.

Bijzonder klantvriendelijk

Wederom een uitstekende service!

Reeds enige jaren klant bij deze garage en de service is altijd dik in orde en ook de berichtgeving tijdens de beurt is prima, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Fantastisch goed geholpen

Ze leveren kwaliteit en zijn vriendelijk en ze hielpen mij toen ik in nood zat. Ik ben zeer tevreden!

Netjes vakkundig en duidelijk

de kosten worden duidelijk uitgelegd en aangegeven welke werkzaamheden kunnen wachten of niet waarmee ik een gedegen financiële overweging kan maken.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer