We voelen ons gehoord

Met klacht naar Limo en hebben dat als zeer positief ervaren.

Zoals gewoonlijk prima afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Als verrassing bleek mijn auto te zijn gewassen en gestofzuigd. Dit heb ik nog nooit bij eerdere garages meegemaakt. Geweldig.

Prima service!

Doen wat nodig is en niet meer

Prettig contact

Ik word altijd op tijd geholpen Top bedrijf

goede service

Fijn dat er altijd gelijk tijd is om een lampje te vervangen en vriendelijk personeel.

Ik ben goed en plezierig geholpen

Ik herhaal hier het eerdere antwoord.

Perfecte service zoals altijd

Auto startte niet meer. Vitara werd thuis opgehaald en kostenloos met nieuwe accu weer afgeleverd. Al 20 jr superblij met dit autobedrijf!

Snel en goed geholpen

Snel en goed tussendoor geholpen. Nette en duidelijke uitleg over de reparatie. De Dynamo (duur onderdeel) van de Jumpy III is vervangen en de bus rijdt weer zonder storingen.

Als van ouds

Correcte behandeling en goede communicatie.

Helemaal super

Aardig personeel en goede service

Altijd goed en professioneel

Als ik mijn Suzuki hier breng ben ik altijd tevreden.

Hele fijne ervaring bij deze garage

Nadat ik een mankement had aan mijn auto, en mijn auto absoluut niet kon missen, ben ik in de garage heel fijn, vriendelijk, en snel geholpen. Ik kon dezelfde middag weer veilig rijden.

Tevreden

Geen op-of aanmerkingen

Hoefde niet lang te wachten kreeg koffie! alles dus oké!!!

Helder en vakkundig

Zoals altijd is jullie service en heldere terugkoppeling van de te verrichte werkzaamheden aan mijn voertuig als uitstekend te formuleren.

Inzicht

Altijd vriendelijk, duidelijk van te voren inzicht in de kosten. Overleg als het er toch nog wat bijkomt. Ook duidelijke uitleg als ik daarom vraag. Top garage al velen jaren.

Zijn zeer behulpzaam geweest!

Hebben tijd voor je . Denken ook mee.

Gewoon prima geholpen. No nonsense

Vriendelijk geholpen. Ik kon snel terecht. En nog wat goede uitleg gekregen over een foutmelding op mijn dashboard.

goed snel zonder problemen geholpen

fijn garage te hebben waar je snel terecht kan en goed wordt geholpen

Correct bedrijf

Komt afspraak na.

Ik kon gelijk even langsrijden toen er plotseling een probleem was met de auto en daarna vrij snel een afspraak kunnen maken voor de reparatie. Vriendelijke dame bij de receptie

jaja

Muzieklaan 50