Prettig en betrouwbaar personeel

Goed uitgevoerde reparatie door ervaren personeel Vooraf besproken advies met prijs opgave en gratis vervangend vervoer.

Ik vind het goed en prettig gegaan

Goede en prettige service

Ben gelijk geholpen, top.

Heel goed geholpen bij mijn rem klachten, super snel verholpen.

Blij dat in een Suzuki rij

Goed service Beleefd en vriendelijke Medewerke

Snelle service

Had problemen met mijn remmen omdat ik een schurende geluid hoorde. Zij hebben de auto op de brug gezet en 5min later kreeg ik te horen dat de auto op de brug bleef staan en dat de remblokken versleten waren en eventueel de schijven vervangen moesten worden. Ze zouden proberen om nog die dag gerepareerd te hebben of de volgende ochtend. Maar anders wordt het maandagochtend. Zaterdagochtend was het klaar. Pluim voor de monteurs en de service.

Altijd geweldige service!

Dit jaar voor APK en een grote beurt. Wederom weer super fijn geholpen en alles weer lekker in orde gemaakt. Auto wordt van binnen altijd ff gepoetst en deze keer kregen we er een lakstiftje bij. We komen hier graag terug.

Servicegericht

APK en onderhoudsbeurt netjes in overleg uitgevoerd en auto schoon opgeleverd

Geweldig service

Geweldig service

Mooi bedrijf met goede service

We hebben hier meerdere auto's in onderhoud. De werkplaats is zeer vriendelijk en service gericht. Zijn transparant over de werkzaamheden en kosten. Gewoon een fijn bedrijf om te komen.

Zeer aangename ervaring

Top service

Uitstekende service!

Ben al jaren een tevreden klant

Fantastisch

Keurig advies gekregen

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Nvt

Vriendelijke medewerkers

Zeer netjes en goed geholpen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de keuring en reparatie. Fijn dat ik een leenauto mee kreeg Klein minpuntje vind ik de prijs voor een nieuwe band wat aan de hoge kant.

Heel goed

LimoVersluis slaagt erin klantvriendelijkheid, deskundigheid en redelijke tarieven te combineren.

Ik rij weer veilig en comfortabel met mijn MII na de beurt bij LimoVersluis

Snel geregeld

Vlotte service en duidelijke rekening

Plezierig geholpen.

Perfecte service zoals altijd

Perfecte service zoals altijd

Eerlijk en betrouwbaar garage bedrijf!

Al bijna zestien jaar klant. Nog steeds heel tevreden! Top service! Denken met je mee!

Goede service en altijd fijn geholpen

Altijd goed geholpen en vakkundig personeel

Perfect geregeld

Alles perfect geregeld, wordt goed op de hoogte gehouden wat de kosten zijn. Vriendelijk personeel.

Heel goed

Muzieklaan 50