Snel geholpen

Net ontdekt dat komplamp het niet deed, op de gok langsgereden. Meteen geholpen en ook nog een ander lampje vervangen. Superfijn!

Duidelijkheid

Goed bereikbaar, goede uitleg. Vriendelijke mensen. Duidelijkheid

Sneller dan gepland is de auto weer rijvaardig.

Zonder koppeling is het niet mogelijk om te rijden. Het was druk bij Limo maar ze hebben de auto toch een week eerder gerepareerd dan was afgesproken.

Altijd goede service

Heel prettig om hier onze auto te laten onderhouden. De medewerkers doen hun best om rekening te houden met onze wensen.

Prijstechnisch goed, servicegerichte apk + beurt.

Mijn auto was snel klaar, kreeg goede tips. Goede reparaties en service. Prijstechnisch goed te doen.

Betrouwbare, professionele en eerlijke garage

Bij deze garage heb ik een auto gekocht. Ik ben erg tevreden met de service. Ze zijn professioneel, vriendelijk en eerlijk. Ik merkte een paar dagen nadat ik de auto had gekocht dat er een kleine snee in een voorband zat. Toen ben ik langsgegaan en hebben ze ernaar gekeken. Er werd gezegd dat deze zo wel APK wordt goedgekeurd. Maar uiteindelijk hebben ze toch de band kosteloos vervangen. Ik vind deze garage erg betrouwbaar en zou iedereen aanraden hier een auto te kopen!

Top bedrijf

We hebben hier onze auto's in onderhoud en tot onze tevredenheid. Je wordt netjes te woord gestaan en geven van tevoren aan wat de kosten zijn. Mocht er iets worden gevonden dan belt men op of de extra kosten goed zijn.

Goede en betrouwbare garage en vriendelijk personeel

top

ik heb een goed gevoel bij jullie servich ik woon in maassluis dus ik rij speciaal naar zoetermeer

Snelle en eerlijke service

We werden snel geholpen en er werd duidelijk met ons gecommuniceerd wat de kosten zouden zijn. Wij zijn dus dik tevreden!

Top service

Altijd vriendelijk, klantgericht en grote kennis van zaken.

Zeer fijne hulp

Prettige hulp.

Vriendelijke en correct maar wel met ernstige en onvergeeflijke fouten.

Wij vonden bij ons op de oprit een wielbout van onze Volskswagen Polo en konden het niet geloven. Die was uit het wiel gevallen....en dus niet goed door de monteur aangedraaid. De andere bouten konden wij niet controleren omdat er een beschermkapje op zit dat met speciaal gereedschap los gemaakt moet worden. Een ernstige en gevaarlijke fout, zeker als je bedenkt dat wij dit een paar jaar geleden ook al een keer bij deze garage hadden met onze Fiat Panda. Toen kwamen wij erachter omdat het stuur rammelde en bij controle bleek dat op de voorwielen meerdere bouten ontbraken. Het blijkt dus geen incident geweest te zijn.

vriendelijk en netjes

Zoals altijd vriendelijk, kundig en netjes geholpen. Gratis leenauto en eigen auto stond keurig op tijd klaar.

Behulpzaam

Zoals altijd. TEVREDEN.

Zoals altijd waren we TEVREDEN. Heel prettige behandeling en deskundigheid bij kleine problemen. Met mijn Suzuki’s kwamen grote problemen nooit voor. Top!

Deskundig

Goede service, afspraak is afspraak. Klant wordt op de hoogte gehouden van kosten onderhoud en dat is zeer prettig. Je weet waar je aan toe bent.

Prima geholpen!!

Auto was defect, konden er niet meer mee rijden. Was weer snel gerepareerd.

Vriendelijk personeel. Bellen netjes als er toch iets aan de hand is met je auto. Zijn duidelijk en in de ochtend gebracht en met twee nieuwe banden in de middag al klaar.

Fijn bedrijf!

Prima service. Doen hun best voor de klanten.

Zonder discussie klachten na aankoop occasion verholpen.

Er wordt goed naar de klant geluisterd, meegedacht en hulp geboden. De service vond ik uitstekend!

Razendsnelle service

Een langzaam leeglopende band is niet dramatisch, toch maakte LimoVersluis tijd vrij voor een snelle reparatie, waarbij meteen een defect lampje werd vervangen. Het was niet de eerste keer dat het bedrijf zijn reputatie van goede dienstverlener waarmaakte, maar het was prettig dit opnieuw bevestigd te zien.

klantvriendelijk

vakundige klantvriendelijke garage