Altijd goed werk geleverd. En de mensen zijn uitermate vriendelijk.

Goeie service

Apk laten doen en kon de dag vantevoren al de leenauto ophalen omdat ik op de dag zelf vroeg naar werk moest. Auto was snel klaar. Had aangegeven dat ze alleen apk moesten doen en verder niks bijvullen etc en dat hebben ze ook niet gedaan. Goeie prijs verhouding

Uitstekende service

Zoals altijd weer prima geholpen door deskundige en vriendelijke medewerkers!

vriendelijke en goed service

als een nieuwe klant werd er moeite gedaan om de service historie te achterhalen daar het boekje zoek is. werd op de hoogte gehouden van de voortgang.

Uitstekende garage met bekwaam en praktijk gericht personeel.

Auto (Citroen) voor grote onderhouds beurt hier bij Limo (Suzuki dealer) gebracht, waarbij deze zeer grondig en volgens het boekje werd uitgevoerd. Reparaties werden vooraf besproken met opgaaf van kosten. Na alle werkzaamheden reed de auto weer perfect. Ook het gratis vervangend vervoer is een uitkomst.

Mijn 13 jaar oude Yeti is altijd bij fa Versluis zonder klachten in onderhoud geweest.

Eerst als dealer maar na de overgang naar de Wittebrug snel me aangemeld bij Limo Versluis aan de Muzieklaan

Ik ben zeer tevreden

De auto rijdt na reparatie goed

Vriendelijk en kundig geholpen

Elk jaar voor onderhoud en APK naar deze garage. Wordt altijd vriendelijk geholpen, denken mee en doen geen onnodige dingen waardoor de prijs ook nog redelijk is.

Fantastisch

Super goed geholpen door Ronald

Auto voor APK en wat onderhoud. Alles in goed overleg en voor schappelijke prijs weer alles tip top in orde.

Top zoals altijd!

Nu slechts voor een nieuwe set ruitenwissers maar service zoals altijd!

Top service en duidelijke communicatie

Top service en duidelijke communicatie, bedankt en tot de volgende keer!

Vakkundig en klantvriendelijk

Ik kom graag bij Limo Versluis. De vakkundigheid en vriendelijkheid zijn zeker de reden dat ik hier mijn auto’s in onderhoud heb. Wat me vooral bevalt is dat ze eerst bekijken wat er loos is, je dan precies aangeven wat het moet gaan kosten. Na je akkoord gaan ze aan de slag en de factuur is zoals besproken. Geen ‘extra verrassingen’.

Zeer aardige en vakkundige medewerkers

Aardig, snel en goed afspraken vantevoren.

Echt top

Altijd goede adviezen, prijsopgave vooraf, denken kostenbesparend mee, houden zich aan afspraken, snelle service, gewoon top

Duidelijk

Zoals al vele jaren alles eenvoudig en duidelijk geregeld

Vriendelijk en kundig

Jaarlijks onderhoud voor m’n Suzuki Swift weer netjes nagekeken en gekeurd op mijn vrije dag. Volgende keer hoeft u niet te wachten hoor. Kan gewoon de leen auto meekrijgen. Kost niks. Dus volgende keer dus lekker naar huis maar in plaats van wachten.

en top bedrijf,

De service vind ik goed en als er een probleem voor doet dan doen ze hun best om het probleem op te lossen,

Service op maat

Tevreden over uitgevoerde werkzaamheden en goede communicatie

Deze keer weer de goede service zoals vanouds.

Zeer goede service

Alle service gekregen die nodig was. Zelfs opgehaald en gebracht. En wat nodig was aan de auto keurig nagekeken en opgelost. Betere service is er niet

Goede ontvangst en behandeling aan de receptie

De uitleg over de noodzakelijke werkzaamheden voor het onderhoud aan de auto was duidelijk en kwam deskundig over. Er is inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt om ontdekte problemen op te lossen.

Al jaren een tevreden klant

Super service

Ik kom al heel wat jaren bij dit bedrijf voor onderhoud/reparatie aan mijn auto’s. Zo’n lange band zegt m.i. genoeg over het vertrouwen. De service is en blijft uitstekend.

uitstekend

goede communicatie en dienstverlening.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer