Prima garage

Service top

Al reeds jaren klant bij Limo.

In deze barre tijden van ijzel, ook op de auto's, is een ijskrabber van Limo of een winterpakketje voor je auto een leuk Kerstpresentje voor de klanten. Een klein doosje met snoepjes ook een leuk idee....

Goede service volgens afspraak

Beurt en apk goed uitgevoerd. Auto was zelfs uitgezogen

Snel geholpen zonder afspraak

Ik werd snel en goed geholpen zonder dat ik een afspraak had. De meneer aan de balie (met bril) heeft super zijn best gedaan. Merkte wel dat hij nog weinig ervaring had maar ondanks dat deed hij wat hij kon.

Heel goed

De meneer achter aan de receptie (met bril) was super vriendelijk en heeft mij snel en goed geholpen. Het koffieapparaat was helaas buiten werking waardoor hij mij geen koffie kon aanbieden.

Zoals eerdere bezoeken altijd goed

Denken met je mee, laten precies weten wat er gaat gebeuren e n eat het gaat kosten. Bellen netjes op om te overleggen.

Uitstekend.

Deskundig advies, goedde en vriendelijke service.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer