Een zeer betrouwbare garage, service gericht en vriendelijk personeel.

Mijn auto voor een APK keuring gebracht, leenauto mee. Afgesproken dat men zou bellen wat betreft de bevindingen. Duidelijk uitleg wat er in de toekomst moet gebeuren. Vakkundig betrouwbare garage!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik word altijd goed geholpen bij LimoVersluis. Zeer vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar. Eerlijke prijzen en overleggen alles van tevoren.

Naar volle tevredenheid

zie boven

Zie onder

Onderhoud goed uitgevoerd. Verrast dat de auto onder de douche is geweest en ook het interieur werd niet vergeten. Hartelijk dank.

Top service en reparatie!

Zeer vriendelijke service, transparant over de kosten en tijden, goede reparatie. Ik beveel een ieder aan om bij Limo Versluis je auto te kopen en in onderhoud te hebben!

Super geholpen, klantvriendelijk.

Fijn dat men meedenkt met de klant en daardoor tegemoet wil komen. De kosten zijn goed beperkt gebleven dankzij uw medewerker.

Zeer klantgericht!

Al 40 jaar ben ik klant en in al die jaren dik tevreden. Ze besteden aandacht aan de klant en aan het product wat ze leveren. Ze communiceren goed, geven vooraf een prijsindicatie van de servicebureau, bellen je als er extra kosten zijn en geven dan advies en doen hun uiterste best om ook ondanks reparaties de wagen toch dezelfde dag klaar te hebben

Fijne mensen, goed werk

Goede communicatie en prijs.

Goede communicatie en een eerlijke prijs. Bedankt.

Prima geholpen en auto zeer vakkundig en snel klaar!

Fijn personeel wat duidelijk is en alles goed uitlegt. Vooraf zijn ze helder over wat het gaat kosten en hoe ze omgaan met dingen die onverwachts naar voren komen en meer kosten. De auto was ook nog eens heel vlot weer klaar. Kortom: hele goede en fijne ervaring bij Limo Versluis. Blij dat ik met mijn Suzuki drie jaar terug gekozen heb hierheen te gaan.

Uitstekende service en communicatie

Auto voor APK en beurt weggebracht. Ook een leenauto aangevraagd. Deze stond keurig klaar. Helaas was extra reparaties nodig maar vooraf keurig geïnformeerd over de prijs. Duurde daardoor ook wat langer dan verwacht dus leenauto bracht uitkomst! Bij ophalen leenauto bij het tankstation naast de deur aftanken en tot slot Haagse Hopjes mee. Zoals altijd erg tevreden!

Hele fijne garage

Vakkundig personeel, vriendelijk en klantgerichte mensen aan de balie. Auto wordt goed onderhouden. Mochten er extra reparaties nodig zijn dan wordt je vooraf gebeld. Mooie zaak ook. Ziet er keurig uit.

Altijd goed overleg als er iets vervangen moet worden! Top

Goede service !!

Klantgericht

Nette mensen komt vertrouwd over.

Uitstekende service

Prima, zoals als jaren een goede service.

Elk jaar weer prima.

Alles wordt keurig overlegd, de kosten zijn redelijk en er is altijd ruimte om opties te bespreken. Kom hier al > 10 jaar en ben altijd blij om Alex weer zien.

Goed service

Goed service

Goede service!

Goede garage met deskundige medewerkers. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden aan de auto en er wordt op tijd gecommuniceerd hoeveel dit zal kosten. Vriendelijk personeel!

Een betrouwbare garage!

Super fijne garage. Ze hebben altijd plek. Bellen je voordat ze kosten gaan maken om te overleggen en denken met je mee. Er werken vriendelijke mensen.

Goede service en duidelijke uitleg.

Vriendelijke service

Goede, Vriendelijke service vanaf het inleveren van de sleutel tot het ophalen van de auto. Alles gaat in overleg dus je weet van te voren wat de kosten gaan worden.

Prima werk en service en vriendelijke mensen

Er werd mij duidelijk uitgelegd wat de werkzaamheden zouden zijn

Goed en vriendelijk geholpen

Snel en goed geholpen