Goed en vriendelijk geholpen

Snel en goed geholpen

Goede uitleg

Helaas gebeurd het soms dat je reparatie duurder uitvalt dan gedacht. Echter door een heldere uitleg bleek de noodzakelijkheid.

Tevreden klant en de auto heeft er weer zin in

Kom al jaren bij LimoVersluis voor onderhoud aan mijn diverse auto's wanneer die niet meer in garantie zijn. Vriendelijke en correcte ontvangst en goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden bij weinig jaarkilometers en te vervangen onderdelen. Goede reparatieadviezen en niet drammerig als de klant eigen keuzes maakt uit b.v. kostenoverweging. Prima ervaring.

Fantastisch

Fantastisch

Prima!

Erg prettig bedrijf, goede service, prima vakmensen, er wordt in overleg besproken wat er gedaan moet worden en komt daar onverhoopt iets bij dan krijg je daar altijd, met prijsopgave, bericht van, dus geen verrassingen bij het afrekenen. En als extra service is de auto gewassen en gestofzuigd, heel fijn.

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk, een goede service.

Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.

Ik ben al sinds 1996 een tevreden klant bij vroeger Limo, tegenwoordig Limo Versluis. Behalve over de garage ben ik ook zeer tevreden over mijn Suzuki Vitara.

heel goed

dit is de eerste keer bij deze garage ben heel tevreden ging ook snel en vriendelijk behandeld prima

uitstekrnde service en behandeling

correkte afhandeling en vriendelijk afhandeling. Uitstekend personeel

Goed geholpen en vriendelijk

Goed geholpen, vriendelijk

Goed, zoals altijd !

Prima…ga zo door !

Zeer positief

het maken van de afspraak is probleemloos, de ontvangst aan de balie allervriendelijkst en na het onderhoud een gedegen toelichting gekregen, dus prima !

Zeer goede begeleiding

Er is begrip en veel sympathie voor de klant.

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid

Uitstekende garage, waar je je auto aan kunt toevertrouwen.

Heel goed

Heel vriendelijk personeel aan de balie. Er werd mij duidelijk verteld wat er aan de auto moest gebeuren en wat de kosten hiervan zouden zijn.

Ik ben heel goed geholpen

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen. Ik wordt gebeld als er iets met de auto aan de hand is en de auto wordt op tijd afgeleverd. 1 minpuntje is dat de verlichting niet wordt teruggezet op e stand zoals deze gebracht is. Ik heb het bu al 2 keer gehad dat ik gewaarschuwd werd omdat mijn verlichting niet aan stond

Zeer tevreden! :-)

Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij deze garage. De medewerker (Alex) geeft altijd zeer deskundig en goed advies. Je wordt altijd goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de reparaties en de kosten. Laatst had ik schade aan mijn bumper deze is perfect gerestaureerd waardoor ik geen nieuwe bumper hoef te kopen dat scheelt toch een hoop geld. Dus ik ben een zeer tevreden klant dankzij de uitstekende service van deze garage!

Goede en snelle service

Zeer klantvriendelijk met duidelijke informatie.

Altijd goede service

Wordt na inspectie altijd netjes gebeld om de reparaties te bespreken.

Prima service voor het onderhoud van de auto van mijn vrouw.

Fijn en goed geholpen apk en onderhoudsbeurt

Vriendelijk personeel en goede informatie bij deze bedankt .

Goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijke en deskundige vakmensen. Eerlijk en recht door zee, proberen je niet iets aan te smeren.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer