Top,goed geholpen.die knappe man met bril voor aan de receptie top!

Top super geholpen door Ronald aan receptie

Uitstekend en vertrouwd

Na mijn ervaringen uit het verleden en de ervaring uit 2021 (na de overname door De Wittebrug als dealer van Skoda) ben ik blij dat ik bij Limo Versluis terecht kan.

Goed geholpen

Afspraak maken was snel gelukt. Tijdens het wachten een heerlijk bakje chocomel (ook koffie/thee is er). Na een klein uurtje was het probleem met m'n airco opgelost en kon ik m'n weg vervolgen.

Fijn personeel vakkundig en service gericht

Ondanks een teleurstelling mbt de apk, alles prima verholpen en duidelijke uitleg omtrent het probleem. Altijd vriendelijk geholpen en dit keer is zelfs de auto gewassen en de binnenkant gestofzuigd. Kom er al jaren met verschillende auto's en het lijkt alleen maar beter te worden

Super service.

De mogelijkheid om je auto op te laten halen en terug te laten brengen vind ik geweldig. Snelle en goede reparatie.

Heel goed

Vriendelijke ontvangst, bekwaam personeel, er worden je geen overbodige dingen opgedrongen, de medewerkers denken met je mee, kortom een fijne vertrouwde garage . En als extra service is m'n auto ook nog gewassen en gestofzuigd als ik 'm kom halen :-) top!

Goede en correcte service

heel ruim voldoende

Correcte en duidelijke afspraak onderhoudsbeurt

Goede ontvangst en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren. Prijs conform afspraak, geen verrassingen achter af. Top.

Geweldige service.

staan altijd voor je klaar en altijd vriendelijk.

Correcte behandeling

De prijs voor de beurt werd correct van tevoren afgesproken. Tijdens het werken aan de auto wordt op tijd medegedeeld dat de kosten hoger of lager uitvalt en waarom.

Prima geholpen

Deze keer alleen voor een APKtje geweest. Maar net als eerdere keren weer prima service.

Prettig te woord gestaan, duidelijk, gebeld toen auto klaar was

Top service

Uitstekende service

Vertrouwd, deskundig en accuraat

Mijn auto is weer goed nagekeken. Manco’os als lampjes die niet goed werken, een scheefstaand stuur etc. , had ik niet opgemerkt. Het ontbreken aam vervangend vervoer werd opgelost door te zorgen dat de auto snel klaar was. Probleem opgelost.

Primal

Het was geen ingewikkelde ingreep, - maar prima gebeurd

Gelijk geholpen.

Ik had gebelt smorgens. Rij ik zonder remlichten. Smiddags na mijn werk ff langs komen. Terwijl ik een bakkie neem, maken de mannen mijn lichten. Zo gebeurt... Vind 't geweldig dat ze daar bij Suzuki zo klant vriendelijk zijn. Ga nooit ergens anders heen. Altijd terug naar Zoetermeer. Terwijl ik in st willebrord woon.

Prettig bedrijf goede service

Uitstekende garage. Zeer aan te bevelen!

Klantgericht bedrijf dat goed werk levert. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ik beveel deze garage graag aan anderen aan.

Dit is gewoon een heel goede tent!

Ik kom hier al jaren, altijd goed,

Vriendelijk en kundig

Al sinds 1991 goede ervaringen bij Limo, de laatste paar jaar bij LimoVersluis. Nog steeds bevalt dit ons heel goed.

slechte eerlijkheid

Wil graag geld verdienen dit gaat ten koste van eerlijke informatie

Prima geholpen goede communicatie

Reparatie prima uit gevoerd tegen een redelijk bedrag.

Oude vertouwde service

Zoals gewend, perfecte service en goed communicatie. Medewerkers zeer vriendelijk en geven duidelijke informatie omtrent de werkzaamheden.

Fantastische service

Bij Limo Versluis is het altijd een warm bad. Prima service en ze denken altijd mee met de klant!

We werden goed geïnformeerd over de aanschaf van onze auto.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer