Ik ben goed geholpen

Mijn auto was toe aan een beurt. Ik had al een e-mail ontvangen maar ik werd ook gebeld om een afspraak te maken. Op de dag van de afspraak heb ik auto neergezet en de sleutel afgegeven. In de loop van de dag werd ik gebeld dat er nog e.e.a. gedaan moest worden en wat het dan ging kosten. Dat was ook fijn want dan ben je gelijk op de hoogte van de kosten. Ik wil mijn complimenten geven aan Igor. Geweldige man.

goede hulp

Mijn auto gaf aan dat de banden spanning te laag zou zijn naar de garage gereden om op te pompen. Bij de benzinepomp geen pomp kunnen vinden. Dan even de garage naar binnen als snel kwam een van de mensen om mij te helpen. De spanning bleek correct te zijn echter het signaal was foutief. In direct herstelt en kun gerust verder rijden. Nog maals bedankt voor de service

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Uitstekende service.

Snel en betrouwbaar

Snelle service met een betrouwbaar resultaat tegen de vooraf besproken prijs

Top!!!

Een auto ingeruild en een tweede hands auto gekocht. Er waren een paar mankementen tijdens de proefrit en die hebben ze verholpen. Bij aflevering bleken toch een paar dingen niet helemaal verholpen te zijn en zij hebben dat allemaal gefixt. Super blij met mijn nieuwe auto en de service.

Mijn auto, Ford Fiesta, laten repareren i.v.m. hoog piepend geluid in één van de onderdelen. Net zolang gezocht tot het probleem was gevonden en opgelost. Ga er zeker terug voor onderhoud en reparatie. Kort gezegd, een prima garage met vriendelijk mensen.

Enorm servicegericht, klantvriendelijk en eerlijk

- Voeren alleen reparaties uit die echt nodig zijn - Brengen vooraf alle kosten in kaart - Doen hun best zo snel mogelijk onderhoud af te ronden - Zijn ontzettend eerlijk in hun advies - Zullen niet snel nee verkopen

klantgericht zeer goede service

zie bovenstaande

Zeer nette en heldere communicatie

De garage belde mij met een indicatie wat er allemaal moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Einde van de dag was de auto klaar. De rekening viel uiteindelijk wat lager uit dan vooraf was doorgeven en dat is altijd fijn. Volgende x breng ik mijn auto weer hierheen

Compleet

Goede en duidelijke uitleg. Geen reparatie als het niet nodig is. Goed advies gekregen, ga zeker dit mijn "vaste" garage maken.

Altijd goed

Altijd goede service en gratis leen auto. Vriendelijk en behulpzaam. Enige nadeel is dat al breng je je auto nog zo vroeg dan is die nog laat klaar. Misschien idee omdat anders in te plannen.

Professioneel

Professioneel en erg vriendelijk. Komen afspraken goed na

Top garage met goede service

Heb er drie auto's in onderhoud. Vriendelijke personeel en goede service. Denken ook actief mee als je een probleem hebt. Dit tegen een goede prijs.

Uitstekende service en kennis, zoals ik gewend ben

Ik ben al jaren klant bij LimoVersluis. Word altijd professioneel en klantvriendelijk door hen geholpen. Ben een zeer tevreden klant.

Goede service en vriendelijk

Kom hier al wat langer. Maar goede service en zeer vriendelijk.

Vriendelijke en duidelijke uitleg over de reparatie

Service beurt voor mijn suzuki baleno Super en eerlijk geholpen zo als het hoort. Prima service

Fijne garage.

Al meer dan 10 jaar goede ervaring met LimoVersluis. Als klant ben je een bekende van het bedrijf en word je zeer persoonlijk geholpen. Het voelt vertrouwd.

Uitstekende kwaliteit en service

Ivm een reparatie die ivm bestellen van onderdelen uitgesteld moest worden, tot na het weekend. Wij gebruik konden maken van een vervangende auto met alleen de kosten van benzine.

Vriendelijk, snel

Deskundig en hulpvaardig

Er wordt altijd gebeld voordat beurt of reparatie wordt uitgevoerd, waarbij tijdens het gesprek suggesties worden gedaan over zaken die moeten gebeuren of nodig zijn, maar eventueel kunnen worden uitgesteld tot de volgende beurt.

Hartstikke goed

Auto werd opgehaald door een keurige mijnheer en idem weer terug terug gebracht, Ook aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan.

Goed geholpen zeer klantvriendelijk!

Ondanks mijn vele vragen en zorgen met geduld alles beantwoord. Kon dezelfde dag even langskomen en spijker uit band gehaald.

Super Service

Auto gekocht bij dit bedrijf. Had een krakend geluid. Ondanks de drukte bij dit bedrijf erg snel geholpen. Leenauto mee en de zelfde dag nog mijn auto terug zonder bijgeluiden.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer