Uitstekende service

Igor helpt altijd zeer goed en is zeer vriendelijke. Een dikke 10!

Fantastische garage!

Ondanks dat mijn auto niet meer onder de BOVAG-garantie viel, werd uit coulance voor een kapot onderdeel alleen de prijs van het onderdeel berekend.

Het personeel is zeer klantvriendelijk, de servive is prima,

Toen ik me meldde voor de ingeplande apk en onderhoudsbeurt van de auto, bleek -tot mijn verrassing- die onderhoudsbeurt pas over een jaar echt nodig. Mijn eerdere ervaringen met garages waren anders, daar plakte men er altijd wel een onderhoudsbeurt aan. Verder zijn de mensen van Limo Versluis zeer geduldig met uitleg over elk mankement, klein of groot. Je voelt je serieus genomen als leek. Klasse!

Klein onderhoud + apk. Goed advies, denken mee.

Hoge kwaliteit van service en uitvoering.

Er moest veel aan mijn Mercedes C63 AMG (2007) gedaan worden. In de laatste jaren reed ik niet veel en was er aardig wat achterstallig onderhoud ontstaan. In overleg met het LimoVersluis team hebben we een goed plan van aanpak/onderhoud/reparatie gemaakt. Door regelmatig overleg gedurende het onderhoud en reparatieproces is dit helemaal naar wens uitgevoerd. Heerlijk om weer in een goed rijdende auto te rijden!! Met nog een speciale dank aan het frontdesk team voor het meedenken om e.e.a. binnen (het vooraf gecalculeerde) budget voor elkaar te krijgen.

Goede service en advies

Er wordt met me meegedacht en aan oplossingen gewerkt zonder enige verplichting.

Snel

Het blijft een duur grapje, maar dat weet je als je een auto hebt. Vriendelijk, snel en prima geholpen.

Positief

Service Is steeds goed. Personeelslid vriendelijk en adequaat

Goede service met een leuke prijs

Ik breng al jaren mijn auto naar Limo Versluis. Enorm goede service van mensen die zeer vakkundig zijn. Hangt ook een leuk prijskaartje aan.

Vriendelijk personeel. Heel ervaren en behulpzaam.

Kort gezegd ; heel goede ervaring.

Service 10 personeel 10.

klantvriendelijk

klantvriendelijk en heel duidelijk in de communicatie

Gewoon goed

Geen gekke dingen geconstateerd, normale reparaties

Duidelijk en prettig in de communicatie

Hoewel er aardig wat moest gebeuren aan mijn 9 jaar oude auto werd alles duidelijk uitgelegd

Goede service Transparant en duidelijk over kosten en werkzaamheden

Prima garage bedrijf Kwaliteit en service tip top in orde

Duidelijke melding wat er aan de bediening van het raam gedaan gaat worden en daarbij een schatting van de kosten. De afhandeling van vriendelijk en een bezoek is voor herhaling vatbaar.

Zoals altijd zeer goed

Klantvriendelijk goede service tussendoor overleg met mij over de kosten en aanpassingen

Goede begeleiding en eerlijke prijzen

Top service

Informatief,volledig en vriendelijk

Geen aanvullende toelichting

Fantastisch Team

Ik kom al jaren bij autobedrijf Limo versluis. Goede service voor een eerlijke prijs. Goed team, duidelijke uitleg, je wordt betrokken bij de keuzes die er gemaakt worden. Hart voor je auto en een no-nonsense benadering. Transparant dus geen verrassingen!

uitstekende service en voorlichting

zie boven, altijd zeer prettig geholpen

servicegericht

Vriendelijke medewerker aan de balie en goede communicatie.

Goede Service bij Limo Versluis

De garage heeft mij heel goed geholpen toen ik opeens last had van een mankement aan de koppeling. Bleek een versleten druklager te zijn. Ze hebben direct een nieuwe koppeling besteld en die geplaatst zo spoedig als mogelijk was. Een hele nieuwe koppeling omdat de reparatie aardig wat manuren kost, de kosten van het materiaal niet hoog zijn en om verder onheil m.b.t. de koppeling te voorkomen. Ingeval van nieuwe koppelingsproblemen zou er weer sprake zijn van een langdurige reparatie. Vandaar alles vervangen. Omdat ik een auto nodig had tijdens de besteltermijn (van de koppeling) en de reparatie kon ik een Suzuki Baleno meenemen voor meerdere dagen zonder daarvoor te betalen. Die moest alleen met een volle tank weer bij LimoVersluis worden afgeleverd. .

Fijne service ben snel geholpen

Fijne mensen goed geholpen

Prima en netjes te woord gestaan!

Snelle afhandeling van het mankement. Alleen jammer dat de ANWB de auto zonder uitleg bij de verkeerde garage had afgeleverd. Daardoor duurde de reparatie wat langer. Dat was niet jullie schuld.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer