betrouwbaar en goed ondrhoud.

al sinds 2013 zijn we tevreden over de jaarlijkse onderhoudsbeurt. er wordt tussen tijds telefonisch contact opgenomen, als er grotere mankementen blijken te zijn, prima. Ook als er in de loop van het jaar iets is kunnen we snel terecht.

betrouwbaar

Goede adviezen en er wordt geluisterd

Prima service.

Goede en prettige klantvriendelijke service, vooraf gebeld over wel of niet noodzakelijke reparatie en/of onderhoud.

goed.

goede klantenservice en goede mensen met altijd goed antwoord of tips.

Heel tevreden

Onze Suzuki is in onderhoud bij Limo Versluis. Vriendelijk personeel, goede uitleg. Wij blijven bij Limo Versluis

Fijn geholpen

Prima service, betrouwbaar en vriendelijke mensen

Prima en betrouwbaar eerlijk bedrijf! Je wordt er uiterst vriendelijk geholpen. En denken met je mee doormiddel een advies te geven waar rekening mee te houden voor onderhoud!! Wel zo prettig om niet voor verrassingen komen te staan.

Goede service, bekwaam en duidelijk. Vriendelijk geholpen

Goede en zorgeloze service

Na velen slechte ervaringen van andere garages ben ik al meerdere malen zeer goed geholpen door Autoberijf Limoversluis. APK en herstel van een turbomotor zijn professioneel en heel klantvriendelijk uitgevoerd. Wil je een betrouwbare Autobedrijf? Zoek niet langer.

vriendelijk en vakkundig, zoals ik al jaren gewend ben bij jullie

Ik ben inmiddels negen jaar klant bij Limo Versluis. Eerst de Argonstraat nu de Muzieklaan. Net mijn Spark weer terug na beurt en apk. Ontvangst was zoals altijd weer vriendelijk, de afspraken wat er moet gebeuren gemaakt. In de loop van de dag ben ik gebeld met een duidelijke uitleg over wat er gelijk moet worden gedaan en wat er op termijn aan zit te komen. Duidelijke prijsopgave. Er wordt altijd eerst toestemming gevraagd alvorens tot reparatie(s) over te gaan, dat stel ik zeer op prijs. Auto weer opgehaald, thuis bleek een koplamp kapot te zijn. Mocht gelijk terugkomen, en bolletje is direct en kosteloos vervangen. Service! Blijf zo door gaan .

goede service

goede service snel klaar vriendelijk personeel

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend

Mijn auto hier gebracht voor een grote beurt en vervangen volgens schema vervangen van distributieriem. In het onderhoudsboekje was echter niet aangegeven dat de riem al vervangen was door de vorige eigenaar. De werknemers hebben onderzoek gedaan en vorige garages gebeld om dit te checken, waardoor de riem dus niet vervangen hoefde te worden, dat scheelde zo'n 750 euro. Erg netjes en sympathiek! Alle overige werkzaamheden werden eerst overlegd en kostenindicatie van gegeven. Doordat de werkzaamheden iets uitliepen, werd gratis een leenauto ter beschikking gesteld.

Vriendelijke medewerkers

Door drukte zijn de onderhoudsbeurt en APK op verschillende dagen uitgevoerd als service is mijn auto thuis opgehaald en terug gebracht. De auto was dit keer zelfs schoongemaakt. Prima service.

Gewoon een goed bedrijf om je auto in onderhoud te hebben

Afspraak is afspraak. Je krijgt een belletje als er iets zou zijn en als de auto klaar is. Er worden geen dingen doorgevoerd die volgens het onderhoudsplan van de dealer kennelijk gewenst of nodig (zouden) zijn, zonder telef. overleg., zodat je samen kan beslissen wat er gedaan moet worden of niet. Ik heb mijn auto destijds ook bij dit bedrijf gekocht.

Geen goede sevice

E

Klantvriendelijk, communicatie, eerlijkheid

Klantvriendelijk, eerlijkheid en zeer goede communicatie ook heel fijn dat je niet zonder auto hoeft te zitten. (Leenauto)

prima service!

Ik kan altijd terecht voor een reparatie. In dit geval ging het om een batterijtje en het nakijken van de bandenspanning.

Een fantastische garage

Vriendelijk en behulpzaam personeel en een uitstekende service.

Snel op weg geholpen na een kapotte accu

Plotseling wilde onze auto afgelopen donderdag niet meer starten. Omdat het al avond was de service van Suzuki laten komen. Helaas was onze accu stuk. Vrijdag ochtend stond er al snel een monteur van Limo voor de deur die de auto gestart heeft. Later een nieuwe accu laten plaatsen bij Limo. Omdat de computer van de auto opnieuw ingelezen ( duurt ruim een uur ) moest worden kregen we direct een leenauto mee. Service op en top dus !

nvt

Gewoon meer dan goed, zoals altijd.

Ik kom al een aantal jaren bij dit bedrijf voor het jaarljikse onderhoud en APK aan mijn auto. Altijd prima service en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd. De medewerkers denken ook altijd met de klant mee. Dit zijn mijn ervaringen.

Uitstekende service

Mijn voorlamp was stuk. Binnen 10 minuten was deze verwisseld zonder vooraf een afspraak te hoeve maken.

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, vakkundig en vriendelijk personeel aan de balie

Wij hebben onlangs een occasion aangeschaft, zeer vriendelijk geholpen en service gericht

Garantie klacht naar alle tevredenheid verholpen, wij komen graag terug voor het onderhoud .

goede service

Alleen jammer, ik bracht de auto om 9.00 uur en hij was pas tegen 17.00 uur klaar.

Muzieklaan 50

2717CX Zoetermeer