goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opvallend is de open en eerlijke manier van voorlichting geven en afspraken maken over prijs en levering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hier mijn eerste auto gekocht. Super goede service, we konden zelfs savonds komen kijken en proefrijden. Bedankt Bas!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht. Heel relaxed in de omgang met proefrit en prima inruil en deal kunnen maken. Top!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobas is zeer servicegericht en klantvriendelijk. Een scherp geprijsde auto gekocht, incl grote beurt en apk. Daarbij heb ik mijn oude auto voor een goed bedrag in kunnen ruilen. Zelden heb ik zo\'n goede ervaring gehad bij een autodealer. Thumbs up!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Een tweedehands auto gekocht. Prettig zaken gedaan en netje behandeld tot en met de aflevering van de auto. Succes verder !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk contact, geen poespas. Wederzijds vertouwen, erg fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke omgang met klanten, correct en zeer servicegericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 90 min rijden vriendelijk ontvangen, en op onze dooie gemak rustig door de gigantische showroom gelopen en onze bekeken( gezien op het internet)\r\nOnder een kop koffie alles netjes afgehandeld, ik zeg een top dealer dat was het 90 min rijden wel waard

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar,en zeer deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meedenkend, vriendelijk en deskundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben klant sinds 2006 voorheen (Groot Hemmink & Snijders) en nu inmiddels is Bas eigenaar geworden van AutoBas. Goede service, deskundige vakmensen, klant vriendelijk en altijd zeer behulpzaam. Bedankt voor de fijne service door de jaren.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en deskundige auto verkoper.\r\nTestrit en verdere uitleg over de auto ging zeer openlijk en met veel vriendelijkheid zonder enige vorm van druk. Week later terug gekomen en de koop rond gemaakt, afhandeling en levering zoals vooraf afgesproken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als zeer goed, samen met Bas hebben we gezocht naar een DS5 en gevonden. Vanaf het begin tot de aflevering was de service goed.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanmorgen pech met de auto en gestrand bij Bas. Hartelijk ontvangen met een bak koffie en chocomelk voo de kids. Monteur heeft gekeken en het probleem kosteloos verholpen. Wij konden onze weg richting Ameland vervolgen met 2 blije kinder gezichtjes die hun weekendje weg in het eater zagen vallen. Top service, fijn dat er nog zulke be behulpzame mensen bestaan. Als we op de ANWB hadden moeten wachten hadden we de boot niet gehaald! Bedankt voor de fijne service. Groetjes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een heel positief gevoel aan AutoBas overgehouden. Mooi bedrijf om te zien, mooie auto\'s en een geweldige service. Geen opdringerige verkoper en nam alle tijd. Ook een uitgebreide proefrit was geen probleem. De keus om daar een auto te kopen was snel gemaakt. Kort na aanschaf kregen we een storing in de auto wat altijd kan natuurlijk maar ook werd probleemloos opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week een Ford Focus gekocht bij Bas. Netjes geholpen, en voor mij zeer belangerijk geen gladde verkoop praatjes. \r\n\r\nIk kwam zee gericht voor deze auto, en ben goed geholpen.\r\n\r\nGerrit Kromkamp

Albert Einsteinstraat 4

7442 DK Nijverdal