Top rijschool!

Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Edwin Vink. Ik ben altijd met plezier naar mijn rijlessen gegaan, want de lessen waren heel leuk en leerzaam. Edwin is heel geduldig en legt alles zovaak als nodig rustig uit. Deze rijschool is dus echt een aanrader!

Fijne rijlessen ervaren.

Fijn omschakelpunt van 1 uur durende lessen naar anderhalf uur. Tussentijdse toets was fijn. Voor de rest prima lessen, duidelijke uitleg, goede opbouw etc.

een geweldige ervaring

veel geleerd van de lessen. het bleef altijd rustig als er wat fout. Er werden mijn sterke punten genoemd en mijn minder punten die ik kon verbeteren

• Deskundigheid/Vakmanschap

Edwin is een erg duidelijke, goede en ervaren leraar

Edwin heeft me heel veel in vrij korte tijd geleerd. Hij weet veel over zijn vak en maakt mij goed bewust van alle gevaren die zich op de weg bevinden. Ik ben door zijn hulp heel snel voor mijn rijbewijs gehaald en meer dan tevreden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede rijinstructeur die goed snapt wat je nodig hebt

Zeer positief, prettig in de omgang, goed afspraken mee te maken, betrouwbaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Optijd en volgens de planning.

Aardig, duidelijk, optijd, niet rokend en geeft goed les met een haalbaar rijbewijs.

Veilig en vertrouwd

Ik ben altijd met plezier bij Edwin gaan lessen. Hij geeft je een heel vertrouwd gevoel en ik voelde mij veilig om te leren rijden. Door zijn positieve benaderingen kreeg ik meer zelfvertrouwen en als ik een fout maakte bleef hij altijd rustig.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame lessen, examen in 1 keer gehaald. De lessen waren ook lekker lang, en nooit korter dan besproken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed geholpen en veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg aangenaam gelest bij Edwin. Prettige en rustige stijl wat mij erg beviel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Edwin Vink is een hele fijne instructeur. Hik weet goed om te gaan met onzekerheid van de leerling en geeft op een fijne manier tips. Ook geeft hij aan wat je goed doet. Hij is flexibel en voor de prijs die je betaalt krijg je kwaliteit.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed. Zeer ontspannen sfeer, wat zorgt voor zelfvertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een hele leuke en fijne ervaring met dit bedrijf. De rijles bevatten niet alleen het leren rijden en hoe je de auto moet besturen, maar ook hoe je moet omgaan met rijden in een drukke stad. Daarnaast had ik ook een hele les besteed met snelwegen rijden, doordat ik toen veel kilometers maakte op de snelweg was ik na die les niet meer nerveus om op de snelweg te rijden. De rij-instructor let goed op wat je kan en waar je meer mee moet oefenen, en daar past die de lessen goed bij aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Edwin heeft het in zich om een ieder op zijn/haar gemak te stellen dankzij de individuele benadering. Beide kinderen genoten van de rijlessen en voelden zich op hun gemak waardoor zij op een vlotte en snelle manier hun rijbewijs hebben behaald. Edwin, bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met het bedrijf. Goed contact

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I had a very nice experience .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was een hele fijne rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Veel geleerd en communicatie met Edwin! Zeker weten een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, leerzaam, plezierig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool die ik wel veel mensen zou aanbevelen. En dat komt vooral door de goeie en sterke lessen waar door je iedere les weer iets meer leert. Ook de flexibiliteit met tijden voor het lessen is top.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool. Word goed verteld hoe je moet leren rijden.

Bachlaan 15

4102BP Culemborg