goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijke en deskundige autohandelaar waar je niet op afspraak hoeft langs te komen. Een proefrit is meteen mogelijk en zelfs eventueel een 2e proefrit is ook geen enkel probleem. Goede afhandeling van de gekochte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke verkoper, geïnteresseerd in de mens niet alleen in de handel. Hij neemt dus de tijd voor je. Ik heb er een goede betrouwbare auto gekocht. Correct / zeker voor herhaling vatbaar.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig advies van Falco.\r\nBij mijn proefrit bleek dat de gasveren van de 5de deur het niet meer deden. Deze waren netjes vervangen bij het ophalen van de auto zonder extra kosten.\r\nKeurig gewassen en schoon afgeleverd en een schappelijk prijs voor mijn oude auto.\r\nPrima service! Top!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig net bedrijf met een goede verkoper die met je meedenkt. Hier kan een dealer met auto\'s van een hoger budget wat van leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen doorsnee autoverkoper met verkooppraatjes. Erg klantvriendelijk! Mijn aanstaande auto was zonder twijfel beschikbaar gesteld voor een uitvoerige proefrit en keuring bij de merkdealer. Aanrader!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vriendelijk geholpen maar helaas bleek met de auto die ik kocht nog een aantal dingen mis te zijn. Er werd netjes bij gezegd dat de distributieriem moest worden vervangen, maar ik moest er zelf achter komen dat de koppakking lek was, de voorbanden uitgedroogd waren, de multiriem versleten, en de ruitenwisser en ruitenverwarming achter kapot waren (waarvoor de complete bedrading moest worden vervangen).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service goede prijs en heel blij met de nieuwe auto .\r\n\r\naanrader om heen te gaan ,bedankt voor de goede samenwerking en zeker tot ziens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de aankoop van de Kia Rio

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben vandaag een mooie auto gekocht. Een Kia Rio. Hij rijdt super en de service was heel goed. Vriendelijke verkoper Michel adviseerde ons goed en kwam ook wel oprecht over. We konden de auto gelijk mee nemen en hebben onze oude auto voor een prima prijs ingeruild.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellig bedrijf ..super goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar adres en uitstekende service en vriendelijke verkoper! dat maak je zelden nog zo mee!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Fijne communicatie en prijs/kwaliteit prima!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen en prettig te woord gestaan. Zonder aarzeling een proefrit mogen maken. Correcte afhandeling bij te naamstelling.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top service alles netjes afgehandeld met de koop van onze clio.

Ambachtsweg 22

1271 AM Huizen