goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring, no-nonsense benadering beviel erg goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn eerste hybride auto gekocht. Erg deskundig en een uitstekende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf super behandeld elke afspraak is nageleefd zelf meer dan dat.\r\nDit autobedrijf Nimda Snijders verdient een positieve aanbeveling.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Autobedrijf Nimda Snijders zijn uitstekend. Ik wil graag dit bedrijf bij een ieder, die een andere auto wil aanschaffen van harte aanbevelen.\r\nNimda heeft zeer veel kennis van zaken en is uiterst betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf aankoop van auto, ging erg soepel.\r\nalles was goed geregeld inclusief papierwerk.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier onlans een ford fusion aut gekocht de eigenaar heeft mij zeer vakkundig te woord gestaan en de koffie stond klaar na de proefrit had ik een paar aandachtspuntjes die door de chef werkplaats keurig netjes zijn verholpen kortom een fijn bedrijf met de juiste mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitgebreid aanbod van nette auto\'s. \r\nJe wordt geholpen door vakkundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Netjes geholpen en oprecht mbt de staat van de auto. Service ook goed. Kritiek ook positief opgepakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al vele jaren vaste klant naar grote tevredenheid. Zowel aanschaf als onderhoud is in uitstekende handen gebleken. Service en klankgerichtheid zijn van hoog niveau.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, vertrouwd en snel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Knaup Infra

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service en advies. Wij kopen al jaren onze (bedrijfs)auto\'s bij hem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk.auto is super netjes afgeleverd
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn evaring was zeer prettig met dit bedrijf goede service afsprakken werden nagekomen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbaar. Verschillende auto\'s gekocht hier. Een daarvan geïmporteerd uit Duitsland, alles werd prima geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere tweedehands auto\'s hier aangeschaft. Altijd in prima conditie! Ook nog service na aanschaf.. Zelfs aan de deur! Tegenwoordig ga ik zelfs voor het onderhoud hierheen, daar dit één van de weinige autobedrijven is die ik vertrouw.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendenlijk
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier enkele weken geleden mijn eerste auto gekocht. Na drie weken bleek de mercedes een klein mankementje te hebben. De wagen werd door Snijders opgehaald en gerepareerd. Inmiddels rijdt de wagen weer als een zonnetje! Bedankt voor de geweldige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en goede service. Kon de gekochte auto snel ophalen. Auto zonder garantie gekocht en toen bleek dat de reservesleutel niet werkte werd dat later netjes onder het kopje service gerepareerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Warm ontvangst en goed geholpen in de keus naar een passende occasion.

Nijverheidsstraat 43

3861RJ Nijkerk