grandioos

Zeer fijn bedrijf vriendelijke verkoper die alle tijd neemt. Prima geholpen zeer tevreden met de aankoop van de auto.

Aardige eigenaar

Goede ervaring tot nu toe. Maar heb auto 1 dag, maar tot nu toe erg tevreden en goed en sympathiek geholpen. Eigenaar is aardig en zeker vriendelijk en geeft je een vertrouwd gevoel. Hou er een fijn gevoel aan over, en hoop dat dit in de toekomst zo blijft.

Goede verkoper

En goede uitleg

geweldig geholpen

alleen maar lof. vriendelijk, goede uitleg en service

TOP

De mannen van Ceulenaere hebben tijd voor de klant ze zijn open, eerlijk en dat gewoon op z'n Brabands !! De auto keurig afgeleverd zelfs nog een bosje bloemen erbij Wij steken er graag het water voor over

Top service !

Altijd vriendelijk contact en.prima service

Al jaren.een tevreden klant

Top service

Goede service vriendelijke mensen verstand van zaken

Snel, vriendelijk, doen wat ze zeggen

Prima garage, doen wat er wordt beloofd.

Prettig contact met Albert Cuelenaere. Afspraken prima nagekomen. Auto netjes afgeleverd volgens afspraak.

Zeer goede service

Goede service, goed afspraken mee te maken!

Top service

Ceulenaere is een autobedrijf waar ze de tijd voor je nemen en waar een goede service hoog in het vaandel staat,we zijn al enige jaren klant en hebben er onze laatste twee auto s gekocht, super tevreden.

Warm en betrouwbaar bedrijf

Een bedrijf waar je je als klant nog welkom voelt. Geen gladde verkooppraatjes maar een autobedrijf waar een eerlijk en professioneel advies wordt gegeven. Een bedrijf dat nog liefde voor het vak heeft iets wat bij de grote autobedrijven vaak ver te zoeken is. Onze nieuwe auto is zeer netjes, perfect afgeleverd, papieren waren allemaal in orde gemaakt zodat we daar geheel geen omkijken meer naar hadden. Kortom voor ons een bedrijf waar we ons zeer content mee en bij voelen.

Albert komt de afspraken en meer na

Top garage

Goed geholpen vriendelijk en snel beslist.

Leuke auto gekocht. Goede service. Héél vriendelijk.

Professioneel, geduldig, vriendelijk!

Hele fijne service gehad van Cuelenaere! Op donderdag een proefrit gedaan die goed beviel. Meteen de koop doorgenomen en ze konden de auto de ochtend daarna al voor een afleverbeurt in hun garage plannen. Op vrijdagmiddag werd ik nog gebeld dat alles goed was gegaan en dat de auto nog een wasbeurt kreeg. Op zaterdagochtend de auto al kunnen ophalen. Papieren doorgenomen en goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen, heel geduldig, fijne small talk, geen typische commerciele verkopers. Auto’s zijn voor de proefrit al gepoetst en helemaal netjes! Absolute aanrader! Ben heel blij met mijn auto!

Ik kom al meer dan 25 jaar bij deze garage en de service is uitstekend, er wordt met je meegedacht en ze staan altijd voor je klaar.

Voortreffelijk geholpen. Super hun best gedaan om de auto van mijn keuze te vinden.

dik tevreden

Super vriendelijke mensen

2 auto's bij hun in onderhoud en niks is hun te veel. Kapot lampje wordt zo vervangen...zeker niet te duur en prima service dus.... Hierdoor was de keuze om 1 van de auto's in te ruilen ook zo gemaakt. En die afhandeling verliep ook super en snel!

Fantastisch

Al jaren super tevreden. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service helemaal top!

Attent en vriendelijk duidelijke informatie

Heel tevreden

Vriendelijk geholpen, prima service.

keurige en deskunige benadering naar de klant.

een eerlijk en betrouwbaar bedrijf . Ik kwam de door mij gekochte auto ophalen en Albert zei zelf er is een klein schade aan de auto. Maar hij kwam zelf met het voorstel om de schade zo snel mogelijk op zijn kosten netjes te repareren. Dit vindt ik een hele nete manier van omgaan met je klant. mvg Ruud van Langerak. trose eigenaar van een zeer mooie Renault Clio Alpine hybride

Goede service en uitleg

Nassaulaan 6