Leuke auto gekocht. Goede service. Héél vriendelijk.

Professioneel, geduldig, vriendelijk!

Hele fijne service gehad van Cuelenaere! Op donderdag een proefrit gedaan die goed beviel. Meteen de koop doorgenomen en ze konden de auto de ochtend daarna al voor een afleverbeurt in hun garage plannen. Op vrijdagmiddag werd ik nog gebeld dat alles goed was gegaan en dat de auto nog een wasbeurt kreeg. Op zaterdagochtend de auto al kunnen ophalen. Papieren doorgenomen en goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen, heel geduldig, fijne small talk, geen typische commerciele verkopers. Auto’s zijn voor de proefrit al gepoetst en helemaal netjes! Absolute aanrader! Ben heel blij met mijn auto!

Ik kom al meer dan 25 jaar bij deze garage en de service is uitstekend, er wordt met je meegedacht en ze staan altijd voor je klaar.

Voortreffelijk geholpen. Super hun best gedaan om de auto van mijn keuze te vinden.

dik tevreden

Super vriendelijke mensen

2 auto's bij hun in onderhoud en niks is hun te veel. Kapot lampje wordt zo vervangen...zeker niet te duur en prima service dus.... Hierdoor was de keuze om 1 van de auto's in te ruilen ook zo gemaakt. En die afhandeling verliep ook super en snel!

Fantastisch

Al jaren super tevreden. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service helemaal top!

Attent en vriendelijk duidelijke informatie

Heel tevreden

Vriendelijk geholpen, prima service.

keurige en deskunige benadering naar de klant.

een eerlijk en betrouwbaar bedrijf . Ik kwam de door mij gekochte auto ophalen en Albert zei zelf er is een klein schade aan de auto. Maar hij kwam zelf met het voorstel om de schade zo snel mogelijk op zijn kosten netjes te repareren. Dit vindt ik een hele nete manier van omgaan met je klant. mvg Ruud van Langerak. trose eigenaar van een zeer mooie Renault Clio Alpine hybride

Goede service en uitleg

Leuk geholpen goede kwaliteit

Top Service

Goed geregeld van voor een nieuwe auto kijken tot er in zitten naar huis

gewoon TOP

Al tientallen jaren goede service en vriendelijke eigenaren en niet te vergeten t personeel !! Ga niet eens ergens anders kijken voor n nieuwe auto.

Uitstekende ervaring

Uitstekende Ervaring bij Cuelenaere Ik heb onlangs een auto gekocht bij Cuelenaere en ben ontzettend tevreden. Het hele proces verliep soepel, van de eerste kennismaking tot het ophalen van de auto. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om mij te adviseren zonder me onder druk te zetten. De auto was precies zoals beschreven, en ik ben erg blij met mijn aankoop. Alles werd snel en netjes geregeld, inclusief het papierwerk. Zelfs na de aankoop bleef het team bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Ik kan Culenaere van harte aanbevelen aan iedereen die een auto wil kopen bij een betrouwbaar en klantgericht bedrijf. Bedankt voor de geweldige service! Vriendelijke Groet, Dirk Pl

Klantvriendelijk, flexibel en persoonlijk

Heel fijn contact gehad bij het aankopen van een schitterende Renault megane estate. Heb eigen auto ingeruild en de verkoop was binnen 15 min een feit. Flexibel en meedenkend.

Ze denken en zoeken met je mee om een prachtige auto te verkrijgen waar jij naar op zoek was !

Prima autobedrijf

Zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen bij Cuelenaere. Albert was vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. De aankoop verliep soepel en zonder problemen. Snelle reactie op vragen per email of telefoon.

Uitstekende service!!

Uitstekende service met een vriendelijke en persoonlijke benadering.

Prima, goede uitleg, service en betrouwbaar gevoel!

Zeer positief

Vriendelijke ontvangst en goede service.

Bij interesse voor een nieuwe auto vriendelijk ontvangen en goed advies gekregen. Geen probleem om vrijblijvend een proefrit te maken. Duidelijke uitleg over de nieuwe auto bij het afleveren.

Goede uitleg over hetgeen we hebben gekocht. Afspraken goed nagekomen.

Super bedrijf

Wij zijn heel goed geholpen, heel normaal en geen gedoe, over inruil waarde enz. Mooie showroom met overwegend mooie Renault auto's. Mooi bedrijf!!

TOP

Altijd zeer goed geholpen en een goede service.

Eerlijke verkoop en vriendelijke benadering.

Verkoper komt betrouwbaar over door eerlijke informatie en geen opdringerige verkoop. Correcte afhandeling van de administratieve zaken en prettige overdracht van de auto.

Vriendelijk personeel

Tijd voor een praatje Niet aandringend Advies goed Uitleg erg goed