we zijn uitstekend geholpen

we hebben een andere auto gekocht en we zijn daar heel informatief geholpen

Kwaliteit wint altijd !

Heb daar de afgelopen paar jaar, bedrijfsmatig, ongeveer 75 auto's gekocht. Nimmer teleurgesteld !!

Zeer nette behandeling en werkwijze

Zojuist mijn nieuwe auto daar mogen afhalen. Van het moment van het eerste contact tot aan de afwikkeling van de overdracht was alles top geregeld. Nette prijzen en goede informatievoorziening. Het was een fijne ervaring overall.

Super goede ervaring !

Klantgericht en eerlijk in de informatie en zeer betrouwbaar.

Vriendelijkheid

Doordat je het bedrijf al lang kent en ze gewoon zijn voel je je daar prettig bij. De verkoop ging er ongedwongen aan toe

Verstand van zaken Kom afspraken na Klant vriendelijk

Eerlijk en netjes behandeld

Netjes geholpen

Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper! Goede service, zeker een aanrader!

Professioneel en klantvriendelijk

prettig maar professioneel geholpen door Albert, duidelijk uitleg van eea, en behulpzaam bij overschrijving auto etc.etc.

Vriendelijk

Goed geholpen contact was goed ook omdat ik helemaal uit het hoge noorden kom om een auto te kopen

Vakkundig en meedenkend behandeld

We hebben open en kritisch zaken gedaan, maar eruit gekomen dankzij hun opstelling.hulde

Het was weer als ‘vanouds’

De manier waarop we werden geholpen en de adviezen en begeleiding bij de aankoop van deze auto was prima en inderdaad zoals we van Cuelenaere gewend zijn!

Prettig en goed geholpen

Prettig geholpen goede informatie en duidelijke communicatie wat betreft de aflevering Zeker een aanrader

Snel geholpen aan een andere auto

Het was tweemaal een eindje rijden, maar de prijs van de nieuwe auto was goed en de inruilwaarde was aardig

Prima bedrijf en zeer goed geholpen

Inruil auto goed beoordeeld en prima zaken gedaan

Zeer tevreden.

Ik ben er zeer gastvrij ontvangen en ondanks dat de eigenaar een andere afspraak had mocht ik de auto toch meenemen voor een proefrit. De auto heb ik gekocht en ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Zeer goed en vriendelijk zaken gedaan

Zeer goed en vriendelijk zaken gedaan

Goede service, vriendelijk personeel, eerlijke onderhandeling. En bij 't ophalen van one occasion kregen we er nog een doosje bonbons bij.

Het voelt goed!

Vriendelijk, klantgericht, behulpzaam, goede service, prettig gevoel!

We zijn heel goed geholpen

Vriendelijke en behulpzame verkoper.

Vriendelijk, kundig en top service

Heerlijk dat je altijd wordt ontzorgd of het nu gaat om reparaties of de aanschaf van een nieuwe auto.

prima geholpen, denken goed mee en goede service

goede service bij aanschaf renault kangoo. De informatie aangaande de kangoo klopte alleen niet helemaal ( bleek toch geen cruisecontrole te hebben terwijl wel vermeld) . denken goed mee en niet opdringerig aangaande aanschaf. Prima geholpen na een kleine storing ook.

Goede cervies probleem netjes en snel opgelost

Goede cervies probleem netjes en snel opgelost

Correct en prettig

Zeer prettig ervaren.

Perfect geholpen door deze vakmensen.

Mijn ervaring met deze garage en de verkopers is ons prima bevallen. Hier een mooie auto gekocht waar we bijzonder blij mee zijn. Vakkundige mensen die weten waar over ze praten en betrouwbaar. We raden deze garage zeker aan bij anderen.

Nassaulaan 6

4651AA Steenbergen