Na jaren klant te zijn: steeds weer uitmuntend

Na jaren klant te zijn, men weet je steeds weer te verbazen: super geholpen en wat men zegt komen ze na.

Heel goede service

Netjes en correct geholpen, goed afspraken mee te maken.

Bij wat benodigde reparaties werd alles keurig van te voren aangegeven. Ze waren erg duidelijk over de situatie. Bij aankoop van een andere occasion werd er zonder enige druk alle mogelijkheden aangegeven. Bij aankoop werd er goed contact gehouden, en alles werd keurig afgehandeld. Ook bij eerdere beurten altijd netjes geholpen. Cuelenaere heeft een heel prettige en open manier van werken, prima bedrijf.

Ik ben Al 35 jaar een zeer tevreden klant.

Al 35 jaar een tevreden klant

Prettig

Betrouwbaar

Net bedrijf

Goed geholpen voor een mooie prijs en inruil prijs.

Betrouwbaar bedrijf

Als bijna 30 jaar klant en dat zegt genoeg denk.

Top ervaring bij aankoop nieuwe auto

Ik ben super goed geholpen. Wouter was eerlijk, duidelijk en zeer klantgericht. Als vrouw zijnde heb ik weinig verstand van auto's, maar doordat hij transparant was heb ik deze koop als top ervaren! Kunnen veel verkopers wat van leren

Respectvol met aandacht!

Ook al gaat het verkeerd met afspraken wordt communicatief goed gezocht naar oplossingen. Prettig contact voor, tijdens en na afwikkeling van zaken.

Service "als vanouds" goed!

Eerlijke inruilprijs en ook n prima prijs voor onze nieuwe auto waar we erg blij mee zijn!

Betrouwbaar, kundig en je voelt je nog klant.

Vanaf het 1e contact ging het goed, goede en gezonde onderhandeling. Voor ons is het allemaal naar wens verlopen en een aanrader.

Zeer klantvriendelijk

Goed contact, zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers.

Geweldig echt goed geholpen

We zijn super netjes geholpen.

Positief.

Positief

Perfecte service

Mijn ervaring is al 40 jaar lang perfect. Altijd een luisterend oor, duidelijkheid omtrent de kosten en een geweldige service.

Prima garage

Vriendelijk en prima geholpen met aankoop nieuwe auto

Prima ervaring

Prima ervaring, een bedrijf met zeer bekwame en gewone mensen die feeling hebben met de klant. Een bedrijf om zeker aan te raden.

Ik ben al jaren heel tevreden, vooral ook voor wat betreft advies, reparaties en apk van mijn oude karretje. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik te veel betaald heb of dat een reparatie onnodig duur was. Vandaag mijn nieuwe autootje opgehaald. Ik ben super vriendelijk geholpen en kreeg ook nog een prachtige bos bloemen.

Goed, objectief en heldere uitleg over koop en verkoop.

Prima garage met uitstraling. Zeer goed en vriendelijk geholpen met een objectief en helder verhaal. Zeker aan te bevelen.

prettig geholpen

Goed en prettig geholpen. Ondanks de Corona.

Wouter is een topper!

Goed geholpen Goede inruil en een mooie auto met goede uitleg gekocht

Fijne ervaring!

Vriendelijk geholpen door Albert, meteen een fijn contact en een goed en betrouwbaar gevoel. We zijn ontzettend blij en trots dat we hier vandaag onze supermooie Renault Clio hebben gekocht! Wij kwamen hier voor de eerste keer en een zeer goede algemene indruk! Dank je Albert!

Ik ben zeer netjes geholpen en te woord gestaan en heb het ook als zeer prettig ervaren. Kortom het was een fijne manier van zaken doen

Deskundige en aardige vaklui.

We werden goed voorgelicht voor, tijdens en na de aankoop van de auto.

Nassaulaan 6

4651AA Steenbergen