Goed!

Heb hier een auto gekocht en ze staan er echt voor wat ze verkopen! Had wat problemen aan het begin maar ze lossen het goed en netjes op! Klasse!!

De auto voldoet meer dan ik verwachtte

Goede uitleg en een eerlijke mening gekregen over de aangeschafte auto. De auto ziet er keurig uit en rijd goed. Als deze op is ga ik zeker weer naar BCM.

Goede service, aardige mensen.

mooie Golf Cabrio gekocht. Super blij mee, Verkoper komt afspraken na Goede prijs kwaliteitverhouding.

Goede ervaring

Goede ervaring, met dit bedrijf. Dit was de eerste keer dat ik een auto bij BCM gekocht heb, de communicatie en alles verliep goed, afspraken worden nagekomen. Leuke auto bij ze gekocht, voor een goede prijs. Bij aflevering lag alles al klaar, en was het vlot geregeld.

Super goede service

Topservice! Ik kwam eigenlijk voor een andere auto, maar die was niet helemaal mijn ding. Naast die auto stond er echter een waar ik meteen helemaal weg van was! Die had nog een geldige APK, maar er komt nog een nieuwe op. Thierry heeft alles super geregeld, en ik kon de auto direct meenemen. Heel tevreden met de hele ervaring!

Zeer positief!

Na meerdere proefritten bij verschillende 'dealers' uiteindelijk terecht gekomen bij BCM in Musselkanaal/stadskanaal. Ondanks dat er meer klanten waren nam Thierry uitgebreid de tijd voor ons. We hadden online al de nodige informatie opgezocht en de vragen die we nog hadden kon Thierry vlekkeloos beantwoorden. Hij weet (ondanks het grote aanbod) goed wat hij aanbiedt. Een proefrit was geen probleem. Na de proefrit waren we overtuigd dat dit dé auto moest worden! Na een korte onderhandeling was de deal snel gesloten. Thierry denkt goed mee en is een vriendelijke verkoper en absoluut niet opdringerig. Een zeer fijne ervaring en daarom raden wij BCM zeker aan!

Auto gekocht

De ervaring was goed waren twee sensortjes kapot zijn wel gemaakt

Goede ervaring met dit autobedrijf

Een leuke auto bij Thierry gekocht, voor een mooie prijs. De deal was super snel gemaakt,. De verkoper geeft een vertrouwd gevoel en we hebben goede afspraken gemaakt. Al met al een goede ervaring!

Zeer prettig bedrijf en vriendelijke eigenaar.

Snel een deal gesloten met de eigenaar, zeer vriendelijke en vlotte kerel! Prijs kwaliteit verhouding is super! Ik zou hier zeker weten weer heen gaan om een auto te kopen!

Professioneel en snel

Zeer goed behandeld, betrouwbaar en netjes, kom zeker nog eens terug voor een volgende auto!!

Goed en eerlijk

We werden goed geholpen en vriendelijk ontvangen

Betrouwbaar

Met goed vertrouwen een auto bij BCM gekocht. Onderhandeling verliep professioneel en betrouwbaar. Zeer blij met mijn nieuwe aanwinst.

Aardige man heeft veel geduld

Prettige ervaring. Auto bevalt goed .

Aardig en duidelijk

Eerlijk en duidelijk zaken doen.

Simpel,snel en goed

Auto bekeken, proefrit gemaakt en deal snel beklonken. Administratieve werkzaamheden "buiten" kantooruren waren ook geen probleem. Prettige ervaring met deze bedrijf!

Vriendelijk en duidelijk wat wel en niet kan.

Komt afspraken. Is duidelijk wat wel en niet kan. Snelle afhandeling van de koop

Super garage voor vele soorten auto’s die je maar zoekt fijn om zaken mee te doen.

Mooie auto goede prijs

Prima zaken gedaan, de deal was snel gemaakt, heel erg bedankt voor de flexibiliteit ivm de eindejaarsdrukte. Aanbevelenswaardig

Super service

Ik heb een Peugeot 108 uit 2016 aangeschaft bij dit bedrijf en aangeschaft zonder garantiepakket. Dit betekend eigenlijk "garantie tot je wegrijdt" Echter, na thuis aangekomen wilde mijn zoon een half uur later met zijn nieuwe auto naar een vriend en toen startte de auto niet. Al snel kwamen wij er achter dat de accu het probleem was. De eigenaar van Garage BCM gebeld en hij zei meteen dat ik er op zijn kosten een nieuwe accu in mocht laten zetten. Dit had hij niet hoeven doen, maar hij wilde graag een tevreden klant. Ik heb de rekening en mijn bankrekening toegemaild en hij heeft direct het bedrag van de rekening overgemaakt. Zéér tevreden hierover

Betrouwbaar en zonder bla bla

Dit is ons tweede auto bij B.C.M. Nu wonen we zelf nadat we weer zijn geremigreerd naar Nederland, inmiddels in Leeuwarden dus even een kijkje nemen terwijl je met het ov bent, is dan uitdagend. Maar aangezien ons vorige auto die we in 2019 hadden gekocht ook ons niet in de steek heeft gelaten, waren we sowieso al voorstander van B.C.M. Toch even in Leeuwarden gekeken: maar daar werden we niet vrolijk van. Teleurgesteld terug naar huis weer op marktplaats kijken en toch ook even bij B.C.M. Wat Thierry heeft staan. We hadden een budget van € 1000.- ja daar kun je niet nieuw voor rijden. En daar stond de Dacia Sandero - optisch minder mooi maar dat stond ook eerlijk in de advertentie. Maar bouwjaar 2009. In de virtuele pen geklommen en eerlijk alles voorgelegd. Prima auto rijdt goed maar niet de mooiste. Niet lang nagedacht. En vandaag met het ov naar B.C.M. Auto stond al klaar, overschrijven kan ter plaatse. Dat scheelt weer. Er zaten zelfs nog twee banden op velg bij. Wij met de Dacia teruggereden. Nou het was een super fijne rit. Prima auto in deze prijsklasse. Dank je wel Thierry, we zijn wederom dik tevreden. Hopen dat je nog lang plezier houdt in je werk. Groetjes van Peter & Mona

Geduldig, vriendelijk en komt zijn afspraken boven verwachting na!

Voor een auto van 21 jaar veel service, zoals een nieuw reservewiel en een nieuwe krik met een jaar apk. Ben zeer blij met de auto en zal bij een eventuele volgende aankoop zeker als eerste bij Thierry kijken.

Fantastisch

Heel vriendelijk en snel geregeld!

Simpel, snel en netjes

Goede ervaring, wat je ziet is wat je krijgt, geen slimme verkooppraatjes, gewoon een eerlijk verhaal. Prijzen zijn prima, je krijgt geen kop koffie in een luxe showroom, daar wordt geen geld in gestoken, maar daardoor wel een nette prijs voor de aanschaf van de auto. Ik vind dat eigenlijk wel helemaal prima en goed bedacht. Simpel, snel en netjes dus. Er zit alleen geen “frisse apk” op de auto, wat ik nu hier lees in de omschrijving van het bedrijf wat normaal wel geleverd wordt, dus daar ga ik nog even over bellen, maar weet zeker dat dat ook netjes opgelost gaat worden. Verder aardig te woord gestaan. Blij met de auto! Bedankt!

Voor het eerst zaken gedaan met dit bedrijf. Correcte en goede afhandeling. Tot zover tevreden

Sluisstraat 142 A

9581 JH Musselkanaal

599412056

Over Autobedrijf BCM

Al bijna 30 jaar verkoop ik auto's. ,die bijna altijd tot de goedkopere op marktplaats behoren, Maar wel mooi en goed zijn, met frisse apk ,nap km stand, en voorzien van een afleveringsbeurt. . . Aangezien ik ongeveer maximaal 60 auto's op voorraad heb, Heb ik met elke auto een proefrit gemaakt, zodat eventuele gebreken gerepareerd zijn voordat de auto in de verkoop gaat. eventuele erge beschadigingen staan extra aangegeven d.m.v. foto,s of in de beschrijving. . Ik krijg van klanten een 9,6 .... www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm . De hier boven genoemde prijs is zonder inruil. Inruil is natuurlijk gewoon mogenlijk. Wilt u 100% zekerheid, kunt u op elke auto voor 1000,- , 12 Maanden complete garantie nemen, dat is de normale verkoopprijs dus met de wettelijke garantie. . 6 Dagen per week geopend van 9.00 - 21.00. (later en zondags op afspraak) 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen we de auto op uw naam zetten, en uw inruil auto vrijwaren. ( dit kost u niets ) . Al mijn auto's worden afgeleverd met de Nationale Auto Pas, zodat u de km-stand van de auto ook zelf kunt controleren. en een geldige A.P.K. . Elke auto heeft een afleveringsbeurt gehad en is nagekeken op de volgende punten: . Motorolie Remvloeistof Stuurbekrachtigingsolie Ruitenwisservloeistof Koelvloeistof Remmen Uitlaat Banden Accu Dynamo Verlichting Koppeling . Uiteraard kunt u pinnen/contant betalen of een overschrijving per bank doen. . Inruil is uiteraard mogelijk , wilt u weten wat u voor uw inruil krijgt , via Whats-app (0625567782) of via marktplaats berichten kunt u foto,s , km stand en kenteken sturen. En hoe u dit zelf ziet i.v.m. wat u wilt bijbetalen. . Autobedrijf B.C.M. Sluisstraat 142a 9581jh Musselkanaal 0599-412056 06-25567782 Email: [email protected]