Vriendelijk

Vriendelijk ontvangen, eerlijk advies en knappe auto's voor scherpe prijzen! Wij kwamen voor een Peugeot partner (die hebben we gekocht) maar de Golf die daar stond te blinken konden we ook niet laten staan. Kortom: heen gegaan voor 1 auto en terug thuis gekomen met 2 prachtige goed onderhouden wagens :)

Vriendelijke en mooie auto gekocht

Goed geholpen

Goede service, leuke auto weg gehaald voor een nette prijs.

Mijn ervaring is een vrolijke eigenaar met eerlijk advies.

Eerlijk en betrouwbaar

Middels Marktplaats terecht gekomen op een advertentie van BCM. Na contact te hebben opgenomen is er een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Er is mij een eerlijk en goed verhaal verteld. Tevens het advies gekregen om de distributieriem te laten vervangen. Bij navraag naar de kosten heb ik samen met de eigenaar gekeken naar de kosten en uurloon. Dit is allerminst meegevallen. Ook over de inruil auto is een eerlijk verhaal verteld. De overdracht is vlekkeloos verkopen en met meer dan genoeg brandstof en een goed gevoel huiswaarts gekeerd.

Vriendelijk

Reageert heel vriendelijk. Hebben daar vandaag een Citroën c1 gekocht.ik hoop dat mn vrouwtje daar heel wat veilige kilometers mee kan rijden.

Goed bedrijf!

Vorige week daar een auto gekocht, mijn eigen ingeruild. Met 3 dagen kwam ik de auto ophalen, op naam zetten en mijn eigen auto ingeruild. Toen ik daar weg reed deed de auto het niet zoals het hoorde (dit konden we beide helaas niet weten), dus meneer gelijk weer gebeld, ik kon de auto meteen naar de garage brengen en de auto werd klaar gemaakt. Hele vriendelijke man, is eerlijk over de inruil en de service zoals ik heb ervaren was uitstekend! Ik zal hier zeker nog een keer een auto kopen.

Mitsubishi Carisma.

Vandaag mijn Mitsubishi gekocht bij Thierry. Super vriendelijk en eerlijk! Heel erg blij met de auto. Rijd als een zonnetje. Zeker een aanrader om hier een auto te kopen!

Een leuk en spontaan persoon

Fijne service.

Ik heb hier een leuke, nette auto gekocht voor een fijne prijs. Meneer is eerlijk. Super fijne service hier!

Fantastisch bedrijf

Vandaag onze auto gehaald, en ik kan niks anders zeggen dan wat een super goed bedrijf, duidelijk in de afspraken. En erg behulpzaam. Net thuis gekomen zie ik dat er een koplamp stuk is, kan gewoon langs komen en krijg een nieuwe. Echt ik raad een ieder aan om hier een auto te gaan kopen. BCM bedankt voor alles.

Keurige strakke auto's, duidelijk beschreven en een zeer goede service!!

Als je bij Thierry een auto koopt word je goed voorgelicht. De auto's zijn stuk voor stuk erg strak en als er wat aan mankeert hoor je dat gelijk van Thierry. In mijn geval een top auto gekocht, die bij de testrit volkomen deed wat hij moest doen. Betaald en op naam gezet op kosten van Thierry. De auto vol trots laten zien aan familie, maar op de terugweg reed hij niet meer zo soepel. Thierry gebeld en die kwam er gelijk aan. De auto stond inmiddels in Hoogezand. Testritje gemaakt en hij heeft de auto later die dag opgehaald en naar de garage gebracht. Dezelfde dag hoorde ik al wat het was en de volgende dag was de auto gemaakt. Er stond nog een afspraak bij diezelfde garage voor een ander onderdeel, dus dat ook maar gelijk gedaan. De volgende dag is de auto door Thierry netjes thuisgebracht. Dit alles is 4 weken terug en de auto loopt nog als een zonnetje. Het onderdeel wat vervangen moest worden waardoor de auto zo slecht reed, dat kon Thierry ook niet weten, maar netjes alles door Thierry vergoed. Je kunt met een gerust hart daar een auto kopen, de service nadien is dus ook top. Dit was de eerste keer dat ik daar een auto kocht en voor de volledigheid de bobine was stuk. Mvg. Dineke Lieben

Vlot en vriendelijk geholpen

Prima auto gekocht, ziet er goed uit, rijdt lekker vlot en trekt goed op. Hopen dat het zo blijft en dat ik er een aantal jaartjes plezier van heb.

Vriendelijk

Aardig, vriendelijk, behulpzaam, fijn geholpen aan een goede betrouwbare auto.

Prima geholpen!

Vlot geholpen, konden direct langskomen. Goede info en snelle levering.

Geweldig!

Auto gekocht bij BCM, hele vriendelijke en enthousiaste verkoper! Na een paar uur kreeg ik de auto niet meer van slot, dit bleek aan het slot te liggen. Dit had BCM van te voren niet kunnen weten, want het slot ging soepel. Nadat ik BCM gebeld heb hier over werd dit direct opgepakt en gerepareerd! Ik ben nog nooit zo goed geholpen door een bedrijf! Als je een betrouwbare auto/bedrijf zoekt ga echt naar BCM, super service!!!!!

Super tevreden !

Super tevreden met onze auto!

Fijne koop

Vlotte koop, tot nu toe prima auto. Prima geholpen!

BCM verleent een goede service met een lach. De auto's zijn budget gericht en zijn goed in orde naar mijn mening. Een goede aanrader voor als je een budget auto wil.

keurig

vriendelijke en nette service, goede proefrit waar je stukje nieuwbouw en autoweg meepakt. vlot gefixt met het papierwerk en zeer tevreden over de kwaliteit auto.

Zeer betrouwbaar en komt zijn afspraken na.

Wij hebben bij dit bedrijf een Renault twingo gekocht en zijn er heel blij mee. Er bleken een paar dingen te ontbreken, dit hebben wij gemeld via de app en Bart zo heet de eigenaar heeft alles opgestuurd naar ons. Wij vinden dit ern hele goede service en daarom raden wij dit bedrijf zeker aan .

Uitstekende eerlijke service!!!

Vandaag een Peugeot 307 1.4 van het bouwjaar 2002 gekocht. Dealer geeft eerlijke service, draait nergens om heen, geeft ook aan dat problemen binnen korte tijd na aanschaf opgelost zullen worden. Kortom een dikke 10 !!!!

Zeer netjes!

Vorige week mijn Opel Corsa hier weggekocht. Zeer snelle en nette service! Bedankt!

Hele goeie service zoud meerdere auto garage een puntje aan kunnen zuigen echt zeer tevreden

Heb een auto Peugeot 307 gekocht bleek achteraf wat problemen mee te zijn wat van beide partijen Niet van te voren te zien waren maar heel netjes door de de auto dealer is opgelost ondanks dat het een low budget auto was ik ben zelf zeer tevreden hoe de gang van zaken gingen tussen ons en zou zeker weer een auto bij hem kopen Bedankt voor alles gr Daniël en Nellie met de grote hond

Goeie auto's

Blij met de aankoop goede auto gekocht heb er al 3 gekocht nooit geen problemen gehad uitstekende service goed en klara vroendelijk

Een goede auto gekocht voor een prima prijs. Verkoper houdt zich aan afspraken en is transparant over de voors en de tegens van de auto. Informele benadering wat ik persoonlijk als prettig heb ervaren.

Sluisstraat 142 A

9581 JH Musselkanaal

599412056

Over Autobedrijf BCM

Al bijna 30 jaar verkoop ik auto's. ,die bijna altijd tot de goedkopere op marktplaats behoren, Maar wel mooi en goed zijn, met frisse apk ,nap km stand, en voorzien van een afleveringsbeurt. . . Aangezien ik ongeveer maximaal 60 auto's op voorraad heb, Heb ik met elke auto een proefrit gemaakt, zodat eventuele gebreken gerepareerd zijn voordat de auto in de verkoop gaat. eventuele erge beschadigingen staan extra aangegeven d.m.v. foto,s of in de beschrijving. . Ik krijg van klanten een 9,6 .... www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm . De hier boven genoemde prijs is zonder inruil. Inruil is natuurlijk gewoon mogenlijk. Wilt u 100% zekerheid, kunt u op elke auto voor 1000,- , 12 Maanden complete garantie nemen, dat is de normale verkoopprijs dus met de wettelijke garantie. . 6 Dagen per week geopend van 9.00 - 21.00. (later en zondags op afspraak) 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen we de auto op uw naam zetten, en uw inruil auto vrijwaren. ( dit kost u niets ) . Al mijn auto's worden afgeleverd met de Nationale Auto Pas, zodat u de km-stand van de auto ook zelf kunt controleren. en een geldige A.P.K. . Elke auto heeft een afleveringsbeurt gehad en is nagekeken op de volgende punten: . Motorolie Remvloeistof Stuurbekrachtigingsolie Ruitenwisservloeistof Koelvloeistof Remmen Uitlaat Banden Accu Dynamo Verlichting Koppeling . Uiteraard kunt u pinnen/contant betalen of een overschrijving per bank doen. . Inruil is uiteraard mogelijk , wilt u weten wat u voor uw inruil krijgt , via Whats-app (0625567782) of via marktplaats berichten kunt u foto,s , km stand en kenteken sturen. En hoe u dit zelf ziet i.v.m. wat u wilt bijbetalen. . Autobedrijf B.C.M. Sluisstraat 142a 9581jh Musselkanaal 0599-412056 06-25567782 Email: [email protected]