Top, heel erg tevreden!

Hele vriendelijke en goede service. Ze houden je goed op de hoogte en geven persoonlijk advies.

Klantvriendelijk en meedenkend

Maikel is deskundig en eerlijk, zijn vak is zijn passie. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en bewaard defecte onderdelen. Als vrouw en als totale leek op auto gebied voel ik me op m'n gemak bij Maicos.

Goede, snelle en vriendelijke service

Ik vind het vooral makkelijk dat je geen afspraak hoeft te maken. En toch snel geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige en klantvriendelijke professionele hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle hulp bij reparatie lekke band

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg, kosten worden overlegd en werkzaamheden worden netjes uitgevoerd! Ik ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weet waarover het gaat. Banden die behouden konden blijven ook zonder problemen naar achteren geplaatst. Nieuwe voorbanden ook snel gemonteerd. \r\nFactuur ook heel netjes en duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto’s zijn voor ons een vorm van hobby. Wanneer je dan nieuwe mag gaan uitkiezen is niet alleen het het merk en type belangrijk, maar ook een zorgvuldige montage is van groot belang. Vandaag vier nieuwe banden gekocht bij Maicos. Naast een goed advies keurig gemonteerd, oude loodjes bijna onzichtbaar verwijderd. Duidelijk de grootste zorg aan besteed! En daarom Maicos.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede ervaring. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ben zeer tevreden over het uitlijnen van mijn wielen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel,goed en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag weer uitstekend geholpen en een goed advies en een duidelijke offerte ontvangen voor de benodigde werkzaamheden aan mijn auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf,goede service en reparatie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne omgeving, service gericht goede prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede en nette autobedrijf. weten waar ze over praten en zijn vakkundig. eerder ging ik altijd naar kwikfit dat flut bedrijf maar never nooit meer. ik raad iedereen Maicos aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf APK + kleine onderhoudsbeurt + distributieriem met waterpomp laten vervangen, dit alles voor een zeer nette prijs. Nadat alles uitgevoerd was bleek de auto niet goed te lopen en heeft Maicos nog de krukas sensor en krukas tandwiel moeten vervangen, hiervoor heeft hij geen meerprijs gerekend. Dit noem ik goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met Maicos, komt afspraken keurig na, is deskundig, denk mee en is betaalbaar.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nare ervaring met het defect gaan van airco en het grijze gebied over waar de lekkage zit en de kosten van de reparatie, toch maar gewoon naar Maicoss gegaan (waar we overigens al tevreden waren over Apk\'s en advies over aanschaf van banden), mijn verhaal verteld over de situatie, om een lang verhaal kort te maken, echt geweldig geholpen om de lekkage te vinden, 2x daar geweest en een advies over de reparatie, het zou maximaal €650,00 kosten omdat ikde pech had dat bij renault de radiator en condensator in een vervangen moeten worden, toch was de uiteindelijke rekening \r\n€560,00 dus viel toch iets mee, er vanuit gaande dat het probleem opgelost is zeer tevreden over de gang van zaken, toppie.

Singel 1940 1945 nr. 314

5348PV Oss

Over Maicos Automotive

Maicos Automotive is een allround autobedrijf Voor oude én nieuwe vierwielers. Als liefhebber sleutelen we graag aan de oldtimer van een andere fanaat, maar we zijn ook met de tijd en techniek meegegaan. Auto’s van nu vragen eenmaal om een andere aanpak.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.