perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sympathiek bedrijf, duidelijk maar ook meedenkend. Heel erg prettig zaken doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben superfijn geholpen! Steven heeft een persoonlijke aanpak, neemt alle tijd en luistert naar de klant. Hij vertelt het echte, eerlijke verhaal bij de auto. Steven heeft mij een prachtige Audi A3 geleverd en bij de aflevering meer gedaan dan afgesproken. Het is voorlopig niet nodig maar ik zou zo wéér een auto hier kopen. Een aanrader, wat mij betreft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn nieuwe auto gekocht, goed geinformeerd en geholpen.\r\nAuto zag er mooi uit. Goed onderhouden. Geen rommel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een positieve ervaring achter de rug met Dhr Healy, hij doet wat anderen beloven. De meeste autoverkopers zijn sjacheraars en willen alleen snel geld verdienen over jouw rug maar deze meneer niet. Hij heeft verstand van zaken en is prettig in de omgang en het voelt vertrouwd. Ik kom hier zeker nog eens terug voor een andere occasion. Daarnaast zal ik hem bij bekenden aanbevelen die een auto zoeken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring!! Heel vriendelijk en goed geholpen. Kon auto direct meenemen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer goed geholpen en superblij met de auto die wij hebben gekocht een wens van mijn man kwam uit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dhr Healy kende mijn bus goed en wist precies waarop hij moest letten. Hij adviseerde over wat nu vervangen moest worden en wat nog even kon wachten.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kortweg top. Een kleinigheidje met de auto gehad achteraf met de bougies. Dit is top opgelost. We hebben een heerlijke auto eraan over gehouden. We kunnen weer zonder zorgen touren. Bedankt voor de service. Healy automotive zullen wij iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettig telefonisch contact gehad met Steven en al vrij snel de showroom in Ter Aar bezocht.Kreeg daar een deskundig en bondig advies en kreeg al vrij snel de indruk dat ik hier met een betrouwbaar bedrijf te maken had.Heb een prachtige Mercedes aangeschaft en ben meer dan tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig geholpen door Steven Healy. We kwamen eigelijk alleen even kijken naar een geadverteerde occasion maar na een proefrit en een inspectie direct tot koop overgegaan. Zonder al te veel poespas en daar hou ik van. Bedankt Healy Automotive!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allebei onze auto\'s bij Healy Atomorive gekocht en dat naar volle tevredenheid! Zeker aan te raden. Goede verkoopprijzen en reële inruilprijzen. Steven is niet de standaard verkoper maar echt gastheer bij zijn bedrijf en is goed voor zijn klanten, ook in de aftersale. Kortom wij zijn dik tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nSuper service .ook na verkoop van auto goeie service en advies..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, vriendelijk, enthousiast en kundig. Een gemoedelijk bedrijf, waar men de tijd voor je neemt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, klantvriendelijk, profecioneel,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands lupo gekocht, goed geholpen en tevreden met de aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte auto gekocht en mijn oude achtergelaten. Koffie, praatje, proefritje, klaar. Geen onnodige verkooppraatjes. Gewoon zoals het hoort.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toyota Yaris gekocht bij Steven. Mooie auto en eerlijk verhaal. Auto had lichte voorschade gehad en was hersteld. Proefrit gemaakt en prima bevonden. Echter na een paar dagen een bonkend geluid achter. Bleken de schokbrekers te zijn. In eerste instantie zelf vervangen. Contact gehad met Steven hierover en netjes opgelost. Top Steven en tot de volgende keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed welkom en een fijne behandeling gehad,zeker een aanrader.

Korteraarseweg 93 A

2461GJ Ter aar