goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring betrouwbare vriendelijke mensen met het hart op de juiste plaats!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed. Ik heb nu al 3x een auto bij hen gekocht in de afgelopen jaren. En tot nu toe erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staat altijd klaar voor u, altijd problemen vlot opgelost en daarna ook nooit problemen!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tja waren er maar meer zo transparant als Healy Automotive. \r\nErvaar het zelf zou ik zeggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar bedrijf en goeie kwaliteit auto\'s

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier mijn eerste autootje gekocht waar ik nu al lang probleemloos in rij. Aankoop was een positieve en ontspannen ervaring. Nog steeds erg blij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en eerlijke verkoper met hart voor de zaak en voor zijn klanten. Staat altijd voor je klaar en verkoopt geen troep. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier al meerdere keren een tweedehands auto aangeschaft en altijd naar tevredenheid. \r\nJe word eerlijk en netjes geholpen en de klant is hier nog echt koning. \r\nFijn ook dat er alle gelegenheid word gegeven tot kijken/rijden/nadenken en dat er nooit gepushed word om te kopen.\r\nWat ons betreft echt een aanrader en de eerste keuze voor de aanschaf van een auto!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige gast . Helpt je goed \r\n
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed luisterd altijd naar me en komen er dan altijd samen uit heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk advies, mooie auto\'s en een betrouwbare verkoper. Ik ken de eigenaar al jaren en kom al net zo lang met plezier over de vloer!

Korteraarseweg 93 A

2461GJ Ter aar