Hier een jaar oude buscamper gekocht omdat het gevoel hier direct goed zat. Ondanks dat het 250km van huis is. De eerste indruk zei dus genoeg. Daarna nog wat kleine problemen gehad die snel en vakkundig werden opgelost. Bij Averesch wordt service inderdaad nog met hoofdletters geschreven, wat ik ook voor verkoop al eens had gelezen. Hier is geen woord over gelogen. Voor mijn volgende camper zal ik ook direct weer richting Rijssen rijden zonder twijfel, en verder zal ik het mede campergenoten gelijk aanbevelen!
Tweedehands camper gekocht. Onderweg een aantal mankementen ontdekt. Avereesch twijfelt geen moment en heeft alles perfect opgelost en zonder morren. Bij Averesch weet men wat het woord "service" betekent. Een aanrader voor ieder die een camper wil kopen. Averesch staat achter zijn klanten en niets is hun te veel om een oplossing te zoeken en ze willen dat de klanten met een glimlach op het gezicht weg rijden. SUPER BEDRIJF!!!!!
Op zoek naar vervanging van onze camper kwamen wij bij Averesch Campers terecht. Toen we ons oog op een gebruikte Adria lieten vallen waren blij verrast over de persoonlijke benadering. In alle rust werden alle aspecten van de inruil besproken. Na een weekje overdenken waren we het er over eens dat we de deal wilde sluiten. In goed persoonlijk overleg met de eigenaar kwamen we tot goede afspraken en afgelopen zaterdag mochten we de campers omruilen. Nog nooit hebben we zo een goede uitleg gekregen over onze nieuwe camper. Alle lof voor het hele team! Je voelt gewoon dat men hier prettig samenwerkt en de klant op nummer 1 staat!
Beste Sandra Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u een goede ervaring heeft met Averesch Campers. Veel plezier met uw Adria camper! Met vriendelijke groet, Averesch Campers
De ontvangst was uitermate prettig ,we konden rustig rondkijken , kopje koffie . vragen stellen . Vervolgens hebben wij hebben afgelopen week onze camper ingeruild ,we zijn hiermee uitstekend geholpen door de eigenaar om tot een juiste beslissing te komen . We kijken er naar uit wanneer we onze camper kunnen op halen .
Beste Peter Gieteling, Bedankt voor uw feedback en voor uw mooie woorden! Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Averesch Campers
. top wat een fijne ontvangst en informatie bij de aankoop van een camper,
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het fijn dat u een goede ervaring heeft met Averesch Campers. Met vriendelijke groet, Averesch Campers
Ieder jaar verschillende campers gehuurd vanaf 2016 en ook nu weer voor 2020 een mooie camper gereserveerd. Een camper is een huis en een vervoermiddel in een en dat houd ook in dat er wel eens iets kan weigeren. Er is zoveel techniek aan boord en je wilt dat dit altijd optimaal werkt en gelukkig is dat meestal zo. En als er dan eens iets niet functioneert dan kun je altijd bellen en wordt er in goed overleg een oplossing gezocht, dat is een hele geruststelling. Daarom komen wij ieder jaar terug bij Averesch.
Beste Annie en Koos, Bedankt voor uw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Averesch Campers
Professioneel bedrijf met zeer grote klantvriendelijkheid en service gerichte instelling. Een fijne sfeer van een familie bedrijf in combinatie met vakkundige voorlichting en after-sales. Op naar Rijssen zou ik zeggen, om te huren of te kopen (nieuw of gebruikt) !
Beste RP, Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling, uw mening is erg belangrijk voor ons. Wij vinden het fijn dat u een goede ervaring heeft met Averesch Campers. Met vriendelijke groet, Averesch Campers
Camper gekocht en overeengekomen wat er zoal aan moest gebeuren. Prima gedaan, op een paar kleinigheden na! Morgen voor de laatste keer naar de werkplaats om alles netjes te realiseren. Kreeg camper mee met volle dieseltank en volle lpg fles. Fles door hun geplaatst zonder kosten met buitenvulling, terwijl de fles niet bij hun was gekocht. Luifeldoek moet nog vervangen worden (was nat opgerold en daardoor beschadigd) en buitenlicht plaatsen. Prima bedrijf en aanrader voor als u een camper zoekt!!!!
Vaker een camper gehuurd in binnen- en buitenland, maar deze firma is de beste tot nu toe: heel prettig contact, prima informatie vooraf, zo goed als nieuwe camper, zeer coulant behandeld (ik dacht schade te hebben aangericht, maar volgens de firma bestond deze al, terwijl deze niet genoteerd stond) en elke keer eerst even koffie - zeer zeker aan te bevelen!!! Als we weer gaan, dan komen we zeker terug.