goed bedrijf

goede service , valt goed te overleggen.

Geweldig!

Super ervaring! De heren en dame helpen mij vriendelijk. Houden mij goed op de hoogte! Geweldig team

goed resultaat!

Je kan over een langere termijn pas een oordeel vormen. Maar de eerste indruk is prima en naar wens.

Staan altijd voor je klaar. Top.

Komen afspraken prima na en service is uitstekend! Goed personeel.

Diverse voertuigen in onderhoud, ze komen altijd hun afspraken na!

Super, Je word daar altijd goed en gelijk geholpen.

Staan altijd voor je klaar, En ze lossen alles voor je op.

Top monteur- top service

Afspraak gemaakt voor hercertifivering alarm. Op afgesproken tijd begonnen met de keuring. Na certificering nog een aantal aanbevelingen mogen ontvangen wat ik bijzonder waardeerde. Koffie tijdens het wachten. Vriendelijk personeel waar niets teveel voor is. Top bedankt,

Heel klantvriendelijk soepel en over alles een goede uitleg dat alles geeft je een heel prettig gevoel.

Deskundige monteurs

Fijn bedrijf met uitstekende service

We krijgen goede adviezen en uitstekende service

Vriendelijk en goede service en niet duur

Gewoon goede service

Goede service en vriendelijk

Prettig en bekwaam

Heel bekwaam personeel in de shop en uitstekende monteurs in de garage. Denken met je mee en zoeken met je naar eventuele oplossingen. Een enorm goed adres ook op het gebied van camperonderhoud en inrichting.

Positief

Leuk en gezellig bedrijf, goede afspraken die worden nagekomen

Topgarage

Staan altijd voor je klaar. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deskundig, meedenkend en klantgericht

Vriendelijk en bekwaam

Gewoon een goed bedrijf

Super relaxte vakmensen!

Het nieuwe (camper) seizoen komt er weer aan en ik zou bijna zeggen: ga even bij ze langs, want ze staan altijd klaar met goede adviezen en voeren alle evt. aanpassingen en werkzaamheden perfect uit. Ik heb vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met hen en sindsdien ben ik al een aantal keren terug geweest voor mijn eigen ‘camper’ plezier. Navigatie, zonnepanelen, omvormer, een nieuw dakluikje, opnieuw kitten, funverlichting onder de luifel, het maakt niet uit. Klasse en vakkundig bevestigd en uitgevoerd en blijvende service! Wat top is dat er met je wordt meegedacht. Ik weet zeker dat ik ze weer ‘lastig’ ga vallen dit jaar......

Super en prettig

Geheel volgens afspraak op tijd en naar tevredenheid geïnstalleerd 2 zonnepanelen en 1 omvormer. Echt een aanrader.

prima service

Afspraak maken, uitvoeren van de service en meedenken: prima voor elkaar.

Reparaties worden goed uitgevoerd, goede service en vriendelijk personeel.

Ik heb weinig problemen

Ik ben jaren klant ook met nieuwe auto’s,als mij dat na de zin was had wel een andere garage gezocht en heb ik al heel wat mensen auto Profie aanbevolen

What they say you will get

Correcte offerte en dito afhandeling

Komen afspraken altijd na en de service is uitstekend! Aanrader

Prima service en goed mee te overleggen!

Na ontstane problemen werd er goed en correct gereageerd.

Een technisch probleem met de camper werd na de vakantie door het bedrijf erkend en financieel opgelost.

A.G. Bellstraat 31 b

7903AD Hoogeveen