reparatie aanbevolen die niet noodzakelijk was

Mijn camper voor een APK gebracht en daar te horen gekregen dat de radiateur lek zou zijn. Niet direct laten repareren om te kijken of ik het niet zelf zou kunnen repareren. Omdat ik nergens lekkage/roestvorming o.i.d kon vinden besloten het koelvloeistof niveau tot het maximum te vullen en te gaan rijden en goed in de gaten te houden. Inmiddels ruim 500 km gereden en het niveau is nog geen mm gezakt. Als ik had aangegeven de radiateur te repareren had ik een gepeperde rekening gehad en was ik er nooit achter gekomen dat het niet noodzakelijk was.

In de top 10 van Nederland

Een van de betere winkels in NL.

Wordt hoed geholpen .

Super service en kwaliteit

Ik heb nu meerdere reparaties laten uitvoeren en ben zeer tevreden over de service

Service

Je wordt goed geholpen door deskundige mensen en als je even moet wachten krijg je direct een kopje koffie aangeboden (prima).

Top service

Goede service ze halen alles uit de kast om je te helpen.

dit zijn echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn!

Het kom maar langs en dan regelen we het mentaliteit. Geen gemaar en nergens om heen draaien, direct weten waar je aan toe bent. En het belangrijkste een praktische oplossing waar je wat aan hebt.

Super tevreden

Communicatie, hulpverlening, afhandeling prima. Eigenlijk gewoon aardige mensen die weten hoe om te gaan met klanten.

Geweldige service

Prima en snelle service met veel vakkennis

Topbedrijf

Goede service , denken mee met klant, NO nonsense instelling

Goede service en kennis

Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Ook de service is hier super net als de klantvriendelijkheid.

goed geholpen

6 dezelfde producten gekocht, had wat goedkoper gemogen

100 punten

Uitstekend!!

Autoprofi helpt altijd en staat altijd voor ons klaar!

Bijzonder prettig! Goed en vakkundig personeel, flexibel qua afspraken en duidelijk in communicatie. Kortom Dik tevreden 5 uit 5!

Prettig

Nette zaak, goed volk

Vlotte en vriendelijke service

Voortreffelijk

Vriendelijk en kundig personeel!

corect

Vlotte manier van geholpen te worden waardeer dit enorm. Goed advies als ik na iets vraag. Klantvriendelijk

DAB+ in een eigenwijze BMW X3 van 16 jaar oud

De verkoper van dienst (Erik-Jan) heeft zich in deze opgave gebeten. En alhoewel het er aanvankelijk op leek, dat er geen mogelijkheid was om een DAB+ module te koppelen aan de gedateerde audio van deze auto, heeft hij uiteindelijk een oplossing gevonden, maar........ Toen waren we er nog niet, want de koppeling van de module aan een gekunstelde AUX-ingang ging een eigen leven leiden, waardoor de unit voortdurend terugschakelde naar FM. Overleg met de leverancier heeft uiteindelijk tot een modificatie van de aansluitingen geleid en vandaag is e.e.a. werkend opgeleverd. Ik ben er heel blij mee, dit is echt top klantenservice.

Altijd uitstekend

Zolang ik al bij Autoprofi Hoogeveen ben en dat is al meer dan 15 jaar, ben ik een tevreden klant.

Zeer klantgericht

Prettige professionele medewerkers die net dat beetje extra willen doen voor een klant.

Goede vakkennis

Mijn auto (BMW e92) is goed gerepareerd. De rekening viel echter wel 200€ duurder uit dan eerst verteld werd

prima service

prima service