Prettig in de omgang

Info per telefoon is prima; goede info. Ik kon direct langskomen en n proefrit maken. We kwamen tot n deal en de afspraken worden nagekomen en er wordt voldoende tijd genomen. Eerlijk en betrouwbaar adres. Perfect.

Kon gelijk terecht en werd snel geholpen ,zo als altijd

Betrouwbaar, eerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Geen negatieve ervaringen

De garagebedrijf met zeer goede vakmensen en een menselijke persoonlijke benadering.

Zie bovenstaande

Perfect!

Netjes, goede prijs. Na lang zoeken heb ik een specialist gebeld, die zei dat autoprofi ook zaken eerder met hen hadden gedaan. Na het probleem telefonisch te hebben uitgelegd kwam de telefoniste zelf met een oplossing en rade mij Autoprofi aan. Prima gedaan!

Jullie zijn duidelijk , wordt goed geholpen en de koffie is goed.

Prima service en keurige behandeling.

Prima bedrijf. Eerlijk, sympathiek en hartelijk in de omgang. Vertrouwen over en weer. Zeer tevreden na aankoop van VW Up. Dit is de derde auto die wij bij dit bedrijf hebben aangeschaft. Met de vorige auto’s geen enkel probleem ondervonden.

Doen veel om goede informatie te geven

Wordt netjes en correct behandelt. Ook in de werkplaats zijn het vakmensen. Goede koffie!!!!!!!!! Leuke jongens om mee om te gaan.

Vakkundig en klantvriendelijk

Klant vriendelijke ontvangst, vakkundig, oplossingsgericht denken in overleg met klant, goed advies, meedenken over kosten. duidelijk overzicht van uitgevoerde werkzaamheden.

Net en vriendelijk

Goed tot nu toe

Mijn ervaring in één woord: AUTOPROFICIAT!

De medewerkers van Autoprofi-Hoogeveen zijn uiterst klantvriendelijk, behulpzaam, geduldig (!), beschikbaar, aanspreekbaar, betrouwbaar en bovenal deskundig en op service gericht. Er wordt actief meegedacht met de klant en men probeert zich goed in de vragen van de klant in te leven. Met als resultaat: gedegen, secuur en vooral voortreffelijk functionerend maatwerk met oog voor detail, design en veiligheid. Een ouderwets soort servicegerichtheid. Kom daar nog maar eens om!

Goede uitleg en prima producten.

Wat je ook vraagt ze hebben overal een oplossing voor.

Top geregeld

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vakbekwame mensen. Zeer tevreden

Staan altijd direct klaar. Vriendelijke personeel. 👍👍

deskundig en betrouwbaar

Ik werd goed en deskundig geholpen

Positief. Duidelijk, netjes.

Duidelijke uitleg en overleg wat er zóu moeten gebeuren.. Dit wordt netjes en correct uitgevoerd. Geen verrassingen achteraf.

Goed geholpen na met probleempjes na aankoop andere auto.

Zo goed dat ik vanmiddag weer kom👌🏼

Werd goed en snel geholpen.

Werd snel geholpen ,belden mij eerst toen ze iets in tegen kwamen tijdens APK,of ze dat ook moesten maken,was geen punt voor de APK.

Altijd denken in oplossingen

Bij Autoprofi staat de klant altijd op nummer 1, als ik een koplamp stuk heb dan staat er gelijk iemand klaar om deze te vervangen. grote reparaties doen ze altijd in overleg met de klant. Service !

goede garage

Ze helpen je altijd en op een fijne manier

Ben heel tevreden over deze garage

Vriendelijk geholpen en op tijd klaar.

Eerlijk advies en vakkundig

Denken graag mee in oplossingen

Goede service met perfectie prijs- en kwaliteitsverhouding

Bedrijf met verstand van Campers en deskundig personeel, die naast een scherpe prijs kwaliteit levert en service ivm brengen en halen naar en van het station helemaal top, mij zien jullie in het voorjaar weer terug.

eerlijk en betrouwbaar

Je kunt er altijd terecht voor advies, en indien nodig is er altijd op korte termijn een afspaak in te plannen

A.G. Bellstraat 31 b

7903AD Hoogeveen