goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige manier van lesgeven, gewisseld van rijschool na meerdere keren praktijkexamen. Bij deze rijschool eerste keer praktijkexamen geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en geduldig, het ging allemaal vloeiend en hield rekening met benodigdheden. Leuke instructeur met een vloeiende babbel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame rijlessen gehad, heel erg tevreden over Autorijschool NW Friesland! \r\nBedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Ik heb veel mogen en kunnen leren in de 30 lessen die ik bij NW Friesland heb gereden. voor mij scoort dit bedrijf zeker een 8.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gezellige en leerzame lessen gehad !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en leerzame rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd leuke en leerzame lessen gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring met de rijschool is zeer positief mede door de profesionele benadering van mijn beperking en heb dys ook mijn roze papiertje weer RAMON bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede lessen gehad, en altijd eerlijke feedback!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke instructeur, goede inhoudelijke lessen, eerlijk in kritiek maar brengt het goed over, auto rijdt erg soepel wat fijn is voor beginners, lessen zijn niet saai

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen bij rijschool NW Friesland super ervaren. De lessen hebben een logische opbouw en er wordt met veel geduld aan alle onderdelen gewerkt. De instructeur is eerlijk en zeer rustig wat erg fijn is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke rijlessen gehad bij deze rijschool! Flexibel en biedt veel persoonlijke aandacht aan de leerlingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige instructeur, verstaat zijn vak goed en heeft het beste voor met zijn leerlingen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, interresante en af en toe spannende lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en gezellige lessen gehad, en veel geleerd en gelachen. Waren leerzame en top lessen. Bedankt Ramon

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een leuke en leer samen tijd gehad \r\nen heeft heel veel geduld en geeft ook als duidelijk aan \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Je leert veel en het is altijd gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, leuke/gezellige lessen en vooral heel leerzaam. Er word veel aandacht aan de leerling besteed.