De onderhoud van de brommobiel is vakkundig gedaan

Uiterst vriendelijk en goede service zeker aanbevolen

Geweldige service. Dikke pluim!

Toppertjes!

Goede en snelle service

Een fijne zaak de meedenkt

Hebben voor mij een taak overgenomen die buiten hun normale dienstverlening valt .de auto snel en zonder problemen terug gezet .dank je nog jullie

top zaak

super vriendelijk en snel geholpen en een fijne zaak om zaken mee t doen

Weer uit de brand geholpen ik ben jullie zeer dankbaar

Weer uit de brand geholpen ik ben jullie zeer dankbaar!!!!!!!!

Ze doen wat ze kunnen,altijd een luisterend oor

Geweldig ,na schade ,auto opgehaald voor de Expert van de verzekering. Daarna de auto tijdelijk weer terug tot onderdelen gearriveerd zijn, Zit dus niet onthand zonder auto te wachten!

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig personeel. Goed gesprek en informatie vooraf. Modern bedrijf met ouderwetse service. Een reparatie uit laten voeren en APK. De prijs was uiteindelijk minder als de helft als bij de dealer en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Aanrader.

Supervriendelijk en goede service

Super positief !!

Betrouwbaar en vakkundig !!

De servicebeurt is perfect verzorgd

De service is perfect met ophalen en thuisbrengen erbij. Prima gegaan! Alleen had ik een briefje meegegeven met 3 dingen die er aan haperden en daar is volgens mij niets mee gebeurd. Ik vraag me af waarom dat is. - is dat briefje niet gegeven aan de monteur? - hoort dit niet bij de servicebeurt ( maar dan vertel je mij dat toch) Graag zou ik weten wat de reden is. Verder beveel ik jullie natuurlijk zeker aan!

Vriendelijk en behulpzaam ook even voor klein “dingetje”

Gericht op oplossingen en klantgericht

Snelle service en denken mee als er meer is dan gedacht maar een goede oplossing.

Fantastische service & Vriendelijke mensen.

Je hoeft ze maar te bellen. En regelen vervolgens alles voor je.... Ga zo door vriendelijke groet . F N arkesteijn

Super blij met Vollebregt

ga nu mijn tweede voertuig kopen een mooie JS 60 Chic.Word weer een hele mooie waar ik veel fijne km mee ga rijden.Team vollebregt heel erg bedankt voor de goede service!!

super tevreden

op alle vragen een goed antwoord

Heel plezierig en behulpzaam.

Zie hier boven.

Jullie doen goed werk

goed werk doen jullie.

Je word goed geholpen ook als je belt naar de zaak

Netjes en correct

Altijd netjes en correct

Het is altijd goed,je word altijd netjes gebeld als ze je autootje komen halen, en terugbrengen,heel gestruc tureerd allemaal,ik hou er van,top ,

Snelle service en juist volgens opgave beurt gekregen

Telefoniste kan nog wel een kleine cursus in communicatie krijgen, goed bedoeld maar duurde best wel wat lang.

Fantastische zaak!!

Mijn aixam ia weer voot een beurtje geweest, echt Super service, weer netjes gehaald en gebracht! En dezelfde dag weer thuis, Heel erg tevreden met dit bedrijf..

Uitstekend en correct

Hoewel ik nog maar pas kontakt met Vollebregt heb , kan ik niet anders dan positief oordelen. Ik wil later graag nog eens reageren.

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk