HEel goed en netjes afgeleverd

Aanbevelend waardig bedrijf

Een uitstekende service met een bijpassend kwaliteif goed product! (Brommobiel)

Na een aantal brommobiel dealers bezocht te hebben, zijn wij terecht gekomen bij Vollebregt via hun advertenties op Nederland Mobiel. We werden hartelijk ontvangen en geholpen door Mark. Ik ben nu eigenaar van mijn eerste brommobiel en had mij geen beter product kunnen wensen.

Een professioneel bedrijf

Goed en vakkundig en vriendelijk geholpen

Service uitstekend

Service overtroffen een dikke 10 aan het taem Vollebregt

top bedrijf goed geholpen supperr

als je een brommobiel wil koopen koop hem daar je wordt altijd steen goed geholpen gr wim

Ik heb alleen maar een goede ervaring bij jullie

Mijn autootje komt altijd altijd als nieuw terug. En fijn dat hij gehaald en gebracht wordt

Deskundig personeel en goede service

Ik ging naar Vollebregt autoservice voor een apk en een onderhoudsbeurt. Bij aankomst stond de leenauto al klaar. Na gereedheid kreeg ik een telefoontje om de auto op te halen. Gewoon goede service en deskundig personeel/advies.

Snelle hulp maar helaas niet alles opgelost

Ze helpen snel maar helaas lossen ze niet alles op wat je vraagt en dat is erg jammer

Betrouwbaar

Eerlijk en vlot geholpen bij de inruil van een brommobiel naar een nieuwere occasion. De brommobiel moet nog gepoetst en na een grote beurt afgeleverd worden daar heb ik alle vertrouwen in dat de afspraken prima worden nagekomen.

Super klantvriendelijk en snelle service

Je wordt nog echt als klant gezien. Gedegen en goed advies, en ook nog scherp qua prijs. L jarenlang een vertrouwd adres.

Super service! Gelijk geholpen!

Ruitenwissers kapot en gelijk vervangen

accu kapot. Supoer snel opgelost. Top!!

Snel en goed gereageerd, waardoor mijn vrouw binnen een half uur weer op pad kon met een nieuwe accu.

Vriendelijk en sociaal

Ik kwam binnen .en ze waren heel vriendelijk .en de brommobiel .rijd supper .we zij er supper blij mee .toppie!!

Goed inzicht in problemen en het verhelpen daarvan

Mijn axiam d truck ging stuk en ze waren de enigste dealer in de regio die op korte termijn de brommobiel kon repareren duidelijk in uitleg wat er stuk was en het repareren gewoon klasse!!!!

Prettig en zeer persoonlijk

Op korte termijn kon ik terecht. Mijn gewenste brommobiel was snel beschikbaar. In de showroom kon ik deze alvast beoordelen en bekijken.

Klasse

Zeer correct

Zoals altijd perfect.

Goede service ,altijd correct

Zelfs na werktijd een super service!

Zaterdagmiddag kwam ik er achter dat ik een lekker band had. Helaas stond de medewerker in zijn eentje dus kon hij mij niet ter plekke helpen. Ik heb een compressortje bij hem opgehaald en daarmee kon ik mijn band oppompen. Echter was het al na werktijd en gingen ze eigenlijk dicht. De monteur die aan het werk was beloofde om te wachten en heeft zelfs nog mijn band gemaakt. Wat een super medewerker!!!

Uiterst behulpzaamheid bij de verkoop van een oude en de koop van een nieuwe brommobiel.

Nog nooit heb k de sfeer in een automobiel zo plezierig gevonden.

We zijn heel goed geholpen

We worden altijd gastvrij ontvangen en goed geholpen

wij vinden het pretig

het is heel mooi om bij jullie te zijn

Goed geholpen door een medewerker met het vervangen van een voorruitwisser en het aanbrengen van windschermen. Na een aantal jaren bij Brommobielland als klant zijn geweest nu klant bij Vollebregt ben ik van overtuigd dat ik weer een goede dealer hebt.

Betrouwbare service en onderhoud

Eind maart 2020 een Aixam Minauto gekocht bij Brommobielland in Spijkenisse. Door de corona crisis heb ik de brommobiel lange tijd niet kunnen gebruiken. Vrijdag 9 oktober reed ik langs Brommobielland om een afspraak te maken voor een 1000 km beurt. Tot mijn grote verbazing was de showroom totaal leeg. Later kreeg ik te horen dat ze ermee gestopt waren. Voor zover ik weet heeft geen enkele klant van Brommobielland per email hier een bericht van gehad. Ik heb Brommobielland een email gestuurd met de vraag waar ik terecht kan voor de 1000 km beurt en eventuele aanspraak op garantie. Geen antwoordt. Het verbaasd mij echter niets. In Spijkenisse en in de verre omtrek had Brommobielland een zeer slechte naam, je kon beter geen zaken doen met ze. En inderdaad, het waren een stelletje oplichters, zowel vader en zoon. Ik heb toen contact gezocht met Vollebregt in Bleiswijk. Vollebregt zei dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, de fabrieksgarantie die ik had, daar zouden zij eventueel voor zorgdragen. De 1000 km beurt is uitgevoerd en de Aixam Minauto rijdt als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de service en onderhoud van Vollebregt.

is goed

ik ben goed geholpen door jullie

MIJN ERVARING IS GOED EN VRIENDELIJK

Edisonlaan 30