Perfecte service!

Vriendelijk personeel. Deskundige reparatie.

Mijn 45 km auto is netjes gerepareerd Ik had schade aan de achterbumper. Er zit een nieuwe onder mooi gespoten in de kleur. En netjes gemonteerd. De auto werd keurig op gehaald, en weer terug gebracht goede service Een aanrader dit bedrijf.

geweldige zaak

Bij binnenkomst heerlijk kopje koffie, en alles afgehandeld na aankoop brommobiel, die we in januari gekocht hadden tijdens de nieuwjaarsreceptie, en dinsdag 17 maart gebracht word zoals afgesproken, top,

Fantastisch !

Mijn voorlicht deed het niet. Ik belde en kon meteen langskomen. De lampjes werden direct vervangen.

Vriendelijke en duidelijke service

Vriendelijk en vakkundig personeel

Vakkundig

Vriendelijk en kundig

Netjes afgeleverd. Alles volgens afspraak. Wel hele dure verzekering. Daar heeft niemand ons voor gewaarschuwd.

De service is prima en ook nazorg professioneel top hoor

Snel, betrouwbaar en goed geprijsd.

Ik kom hier al jaren met tevredenheid.

Mijn ervaring met Vollebregt is heel goed.

Je wordt serieus genomen en ik had mijn autootje vlugger terug dan ik verwachtte.

Heel goede ontvangst en uitleg

Mag eerst rustig rondkijken waarna onder het genot van een kop koffie uitleg wordt gegeven en de auto van keuze bekeken wordt en alle functies besproken in een ontspannen sfeer waar verkoper alle tijd voor neemt. Een hele prettige ervaring die tot de aankoop van de auto heeft geleid. Nog een pluim voor de service die wordt verleend.

Vriendelijk personeel en ben altijd goed geholpen

altijd goed

Al jaren lang klant, erg vriendelijke en uitstekende vakmensen.

prettige informatie proefrit nietmogelijjk geen accu bij nieuw model. De auto wordt dinsdag bezorgd, instructie vindt vrijdag as plaats. hoe snel de overgang went merk ik wel. tot heden te vreden over de service van U gr jan

Prettige medewerkers, nette prijs

Al jaren breng ik mijn auto naar Vollebregt. De prijs en service is altijd netjes.

Prima.

De MAP Sensor is bij 253.154 km vervangen. Vollebregt Brommobielen is betrouwbaar. Ik ga met gerust gevoel de auto weer gebruiken. Ook correcte bejegening door Marc en zijn medewerkers.

zeer behulpzaam en uitstekende service

Ruim elf jaar geleden kocht ik mijn eerste Aixam bij Mark. Mark is altijd eerlijk tegen mij geweest. Verleden jaar had ik per ongeluk 50 euro teveel betaald voor een reparatie, maar Mark is met zijn eerlijkheid en vriendelijkheid het teveel betaalde zelfs bij mij thuis komen brengen. Dit heb ik tot nu toe nog niet iemand zien doen. En nu heb ik weer een brommobiel bij hem gekocht en ik ben meer dan zeer tevreden. Zelfs bij aflevering stuurde hij nog een grote bos bloemen mee voor mijn vrouw. Mark je bent top man! Voor mij ben jij Garage man van het jaar!

Goede service en fijn geholpen.

Geweldige zaak

Aardige mensen Oplossing gericht Snelle service Zoon zaak vind je in deze tijd niet veel meer. Kom er graag terug. Niet alleen in brommobile zijn ze super, maar voor de gewone auto kan je daar ook terecht met de zelfde super service. Top.

heel goed

fijn geholpen en ze doen erg hun best om tot een oplossing te komen bedankt voor alles

Super en zeer aan te bevelen

Wij zijn op de Nieuwjaarsreceptie geweest op 11 januari 2020, het was erg leuk opgezet, met bij binnenkomst koffie, en tijdens de receptie een lekker hapje en drankje.Bij binnenkomst werd er gevraagd, wilt u iets drinken, erg fijn. Daarna werd ons gevraagd, kan ik u misschien ergens mee helpen of wilt u wat rondkijken, geen opdringerig gedoe. We kwamen eigenlijk een beetje snuffelen,wat er zoal te koop was, en het personeelslid was erg aardig en correct, nadat Mark Vollebregt het overgenomen had, mochten we even een proefritje maken met de nieuwste Highlander, erg leuk, en daar we van plan waren om in het voorjaar een brommobiel te kopen, deed het ons toch besluiten om dat vandaag te doen. Erg fijn bedrijf en met een fijn gevoel gingen we huiswaarts, met de aankoop van een mooie brommobiel in de pocket, dank jullie wel

Uitmuntend

Mijn ervaring die ik heb bij Vollebregt is uitmuntend. Ze staan klaar voor je en denken mee, voorraad is groot. Persoonlijk ben ik zelf zeer goed geholpen en wacht op mijn 1e Aixam tot deze word gebracht. De hulp met een proefles vind ik ook zeer goed, daar je dat niet kan krijgen als je bv een auto of scooter gaat kopen voor het eerst. Kortom geweldige service en zeer vriendelijk personeel.

Goeie service klantvriendelijk

Profesioneel geholpen en snel tegen een goeie prijs

Super aardige en behulpzame mensen!

Na een tiental jaar m’n oude karretje te hebben laten onderhouden pas geleden een nieuwe brommobiel bij Vollebregt in Bleiswijk gekocht. Altijd een prima service gekregen.

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk