Geweldige ervaring met dit bedrijf gehad, Marc Vollebregt is een eerlijk zakenman.
Beste Marc,
De eerste keer dat ik je aan de telefoon kreeg, en vroeg, wat mankeert er aan die Aixam, die op de site staat, kreeg ik als antwoord, er zitten een paar krasjes op, en er zitten hondenharen op de mat.
Dit gaf mij direct al een heel vertrouwt gevoel, de meeste garagehouders prijzen hun auto`s de hemel in.
Omdat je volgens de TomTom 175 Km. van mij vandaan woont, en ik de leeftijd van 82 bereikt heb, en de prijs aan de hoge kant vond, ben ik met mijn schoondochter, in de omgeving gaan kijken, we hebben denk ik wel zo`n 200 brommobielen bekeken, maar geen geschikte kunnen vinden, wel heb ik kunnen uitzoeken, in welke ik de meeste ruimte had, en het beste kon zitten, dat bleek de Aixam crossover te zijn, zodoende kwam ik toch weer bij jou terecht, want ik vond de extra`s, en de kleurcombinatie heel mooi.
Mijn schoondochter heeft toen met jou gebeld, en je hebt wat van de prijs afgedaan.
Daaropvolgend heb ik je gebeld, en de auto ongezien besteld, en ± één derde aanbetaald.
We hebben afgesproken, dat de auto een grote beurt zou krijgen, en de week erop woensdag gebracht zou worden.
Vrijdags kreeg ik een telefoontje dat zaterdag zo rondom 13:00 uur gebracht zou worden, voor mij heel spannend.
Toen de autoambulance kwam, en ik om de auto heen liep, werd ik al blij, hij zag er prima uit, toen hij op de grond stond, heb ik hem bekeken, geen krasje, mooie nieuwe maten, dus ook geen hondenharen, netjes afgetankt!
Marc de auto was precies wat jij gezegd had, en alles is prima verlopen, van mij krijg je een tien met een griffel.
Het is jammer dat je niet in de buurt zit met je bedrijf, dan kwam ik zeker met het onderhoud bij jou.
Ik weet niet of je dit schrijven onder ogen krijgt, want ik laat vandaag nog een echt Twentsche presentje bezorgen, maar ik bel nog wel even.
Marc bedankt,
Arnold Assink