fantastisch

een zeer goede service de mensen staan direct voor je klaar,, in een woord perfect. dit kan echt niet beter (prettige feestdagen en de beste wensen voor 2020

Goede ervaring met ze

Service perfect. Je probleem horen ze aan en word Ltijd goed opgelosd

Top klasse

MARK ,top geregeld

Goede en snel service

Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel,

Ze staan je altijd te woord

Behulpzaam dat is heel prettig

Ik ben prima geholpen. Gelukkig kreeg ik gratis een leenauto om ondertussen naar huis te gaan. Ik moest wel lang wachten toen ik mijn eigen auto kwam ophalen.

Geweldige ervaring met dit bedrijf gehad, Marc Vollebregt is een eerlijk zakenman.

Beste Marc, De eerste keer dat ik je aan de telefoon kreeg, en vroeg, wat mankeert er aan die Aixam, die op de site staat, kreeg ik als antwoord, er zitten een paar krasjes op, en er zitten hondenharen op de mat. Dit gaf mij direct al een heel vertrouwt gevoel, de meeste garagehouders prijzen hun auto`s de hemel in. Omdat je volgens de TomTom 175 Km. van mij vandaan woont, en ik de leeftijd van 82 bereikt heb, en de prijs aan de hoge kant vond, ben ik met mijn schoondochter, in de omgeving gaan kijken, we hebben denk ik wel zo`n 200 brommobielen bekeken, maar geen geschikte kunnen vinden, wel heb ik kunnen uitzoeken, in welke ik de meeste ruimte had, en het beste kon zitten, dat bleek de Aixam crossover te zijn, zodoende kwam ik toch weer bij jou terecht, want ik vond de extra`s, en de kleurcombinatie heel mooi. Mijn schoondochter heeft toen met jou gebeld, en je hebt wat van de prijs afgedaan. Daaropvolgend heb ik je gebeld, en de auto ongezien besteld, en ± één derde aanbetaald. We hebben afgesproken, dat de auto een grote beurt zou krijgen, en de week erop woensdag gebracht zou worden. Vrijdags kreeg ik een telefoontje dat zaterdag zo rondom 13:00 uur gebracht zou worden, voor mij heel spannend. Toen de autoambulance kwam, en ik om de auto heen liep, werd ik al blij, hij zag er prima uit, toen hij op de grond stond, heb ik hem bekeken, geen krasje, mooie nieuwe maten, dus ook geen hondenharen, netjes afgetankt! Marc de auto was precies wat jij gezegd had, en alles is prima verlopen, van mij krijg je een tien met een griffel. Het is jammer dat je niet in de buurt zit met je bedrijf, dan kwam ik zeker met het onderhoud bij jou. Ik weet niet of je dit schrijven onder ogen krijgt, want ik laat vandaag nog een echt Twentsche presentje bezorgen, maar ik bel nog wel even. Marc bedankt, Arnold Assink

Geweldige service

Goede service, je kunt er ook onverwachts terecht. En dan wordt je gewoon vriendelijk geholpen. Fijne zaak voor je onderhoud van je auto

zeer tevreden

weer netjes geholpen met mijn brommobiel goede service

goede en snelle service, fijne auto

Auto rijdt prima, geen pech gehad, voldoet in alles zoals in folders

Top!!

Perfect te woord gestaan. Kom zeker terug!!!

Top service

Tijdens de APK kwam er iets naar boven, zelfde dag nog geregeld.

Vakkennis en goed advies

Nodige materialen voor het opknappen van een Aixam op vooraad en betaalbaar Goed advies gekregen en een mooie zaak

Goede service vriendelijk

Zeer vriendelijk, meedenkend en goede service!

Ben zeer tevreden over de service. Brengservice voor slechts € 25,-. Meedenkend naar een oplossing voor bestuurdersdeur (na inbraakpoging) de oude deur toch nog kunnen repareren. Vriendelijk aan de telefoon. Voor mij een dikke 10!!!

Zeer goeie zaak

8 jaar klant met kopen en onderhoud nooit probleem gehad. betrouwbaar en klantvriendelijk dus ga ik graag vanuit r,dam naar vollebrecht bleiswijk

Prettig

Al jaren goede ervaringen bij Vollebregt. Ze komen op mij betrouwbaar over, zijn prettig in de omgang en hanteren een redelijke prijs.

Zeer snel en adequaat gereageerd op mijn telefoontje.

Omdat ik op een vrijdagmiddag vlak bij huis een lekke band had gekregen, belde ik Vollebregt met de vraag of zij mij konden helpen. Alhoewel het bijzonder druk was op de werkplaats, is Vincent in de loop van de middag gekomen met een reservewiel. Dat was er snel omgelegd, waardoor ik mijn auto in mijn garage kon rijden. Tevens kon ik de afspraak maken maandagochtend langs te komen om de 4 winterbanden eronder te zetten, zodat ik niet nog eens apart voor die klus terug zou moeten komen. Dit is - in aanwezigheid van twee kleinzoontjes - vlot gebeurd. In het voorjaar zal worden bekeken welke banden gebruikt kunnen worden of vervangen moeten worden.

Een nette betrouwbare transparante garage/dealer, de tweedehands brommobiel die ik daar heb gekocht was in zeer goede staat en heel goed geprijsd. De brommobiel is door een vriendelijke geduldige man thuis afgeleverd, hij nam alle tijd om eea uit te leggen en een stukje te rijden. Service/garantie kan ik niet over oordelen want heb ik niet nodig gehad, maar ik heb er vertrouwen in dat dat op dezelfde nette klantvriendelijke manier zou worden opgelost.

Prettig envriendelijk.

Afspraak was snel gemaakt.Houden de kosten betaalbaar.Misschien wat duidelijker zijn in tijdsduur. Vriendelijke bejegening.

afspraken nagekomen

Duidelijke reparatie- voorstellen en geode uitvoering van de opdrachten. Haal en breng service: uitstekend.

vollebrgt is een uitstekend bedrijf en zeer deskundig in alles

vollebrgt een garage om aan te bevelen. vriendelijk personeel. niets is voor hun teveel een dike 10

Goed advies

Goed advies goede service Mooien spullen Hele mooien brommobiel

Mijn ervaring was plezierig

Mijn ervaring was plezierig omdat er een goede samenwerking was. Het enige minpuntje was dat er niet goed gecommuniceerd werd over het terugbrengen van de Brommobiel

Perfecte servies

Wat een geweldige zaak.Mijn brommobiel gekocht, zeer vriendelijke mensen zeer goede servies en informatie, Mvg b berrier

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk