TOP

Keurig en netjes, vriendelijk geholpen...dikke 10

Geweldige service.

Staan altijd direct voor je klaar en vriendelijke en behulpzaam personeel.

Bedankt voor de snelle en goede service weer. Ik was ook blij dat ik jullie meteen kon betalen.

Prima bedrijf

Tot no toe netjes en goed geholpen

Goede, kwalitatieve service

Naast de afspraak, direct een vrijblijvende offerte van duurdere reparaties die eraan zitten te komen. Van begin tot eind goed geholpen

Fijne en goede service

Brommobieltje snort als nooit te voren. Fijn

Service uitstekend

Brommobiel is thuis opgehaald voor een onderhoudsbeurt, daar wij niet om de hoek wonen, maar wel in de buurt, werd al aangegeven dat het tuutje of s'avonds werd gebracht maar uiterlijk de andere dag. Dit is veledig volgens afspraak gebeurd, en de prijs viel ook erg mee. Zeer tevreden en zal het bedrijf dan ook zeker aanraden. Net als bij de aankoop zeer correct en netjes behandeld. Ik zeg ga zo door.

Snel geholpen

Perfekt, uitstekend

Heel fijn dat me brommobiel weer winterklaar is,grote beurt deze keer,en lekker dat hij opgehaald en thuisgebracht is als service van de zaak,heerlijk ,dank jullie wel maar weer

Heel erg goed , snel en vriendelijk geholpen !

Zeer net en professioneel bedrijf. snel en vriendelijk geholpen . Perfecte haal en breng service !

Goede service.

Bedrijf doet wat ze beloven en levert kwaliteit.

Top bedrijf.

Dit bedrijf heeft verstand van zaken en komt alle afspraken na.

Een en al dienstbaarheid.

Ondanks de valantiedrukte in de werkplaats werd tijd ingeruimd om binnen korte tijd mijn auto van een nieuwe band te voorzien. Klasse!

Geweldig geholpen en snel geleverd

Zaterdag middag kwam ik in de garage en werd vriendelijk te woord gestaan. Daar ik goede informatie had ging ik weer naar huis om het met mijn vrouw te bespreken om een nieuwe brommobiel te kopen. Zaterdag middag laat nog een afspraak voor maandag vroeg gemaakt. Maandag met mijn vrouw er naartoe, en alles werd weer netjes opnieuw verteld. En woensdag middag stond de nieuwe brommobiel voor de deur. O ja de koffie was ook lekker

supper

mijn brommobiel moest voor een grote beurt hij rijd weer supper supper gedaan mannen en bedankt er voor

Altijd goed bij Vollebregt

Erg prettig om mee te werken. Vriendelijk en kundig en goede service.

Fijn autobedrijf

Komt afspraken na en is oprecht eerlijk.

Afspraak is afspraak!!

Zeer tevreden!

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed je wordt goed behandeld en geluisterd naar wat je zegt en vraagt. AFZ: Pleun en Nancy Huizer

Geeft vertrouwen.

Zie hierboven.

Snelle service

Kon weer snel gebruik maken van mijn brommobiel

APK en Beurt goedgeregeld en op tijd klaar

Beurt en APK

vakkundig en goede service

vakkundig en goede service

super fijn geholpen

zeer fijn bedrijf weten waar ze over praten en geweldige service zeker een aanrader als je een brom mobiel zoekt

APK keuring

Vriendelijke service en goed geprijsd.

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk