vakkundig en goede service

vakkundig en goede service

super fijn geholpen

zeer fijn bedrijf weten waar ze over praten en geweldige service zeker een aanrader als je een brom mobiel zoekt

APK keuring

Vriendelijke service en goed geprijsd.

snel perfect houd aan de afspraak

snel perfect houd aan de afspraak

Snelle service en vriendelijk personeel top

Altijd vriendelijk

Staan altijd gelijk voor je klaar

Ik kwam eigenlijk langs voor een los zittend stuk bij mij voorruit. maar ik had een afspraak gemaakt voor volgende week dat de auto zijn beurtje kreeg. ze hadden tijd om het stukje bij mijn voorruit te maken. maar hadden ook gelijk tijd om het beurtje te doen. Mooi dacht ik nu het zulk mooi weer is ben ik er gelijk vanaf. een top service prime gedaan kan ik volgende week naar het strand

Goed snel beter dan waaijenberg

Nieuwe klant smorgens gebeld smiddags opgehaald de anderen dag smiddas terug bezorgd super geen twemaande te wachten

Super goed en uiterst vriendelijk geholpen!

Ben voor het eerst bij Vollebregt geweest met mijn Ligier. Ze hebben me heel snel geholpen en zowel Marc Vollebregt en de chauffeur die mijn autootje heeft opgehaald en gebŕacht zijn ontzettend vriendelijk en hebben mij heel goed geholpen. Ze denken met je mee en doen meer dan wat er gevraagd is en geven netjes van te voren aan wat de kosten zijn en als ze nog wat zien dan vragen ze ofdat het gemaakt moet worden. Gewoon een ontzettend goed bedrijf , goede service en ik zal altijd bij hun mijn autootje laten maken! BEDANKT!

Tevreden

Ik ben content.met de goede service en de klant vriendelijkheid

klantgericht

Mijn ervaring met de firma Vollebregt is positief. In de zin van klantgericht zijn. Bij problemen een oplossing zoeken (en vinden)

Goed en gezellig bedrijf

Probleem vaak binnen dag opgelost.

Je wordt goed behandeld

En je auto rijd weer normaal

top service

top service

Prima er waren geen wensen over.

Een snelle en correcte behandeling.

Eerlijke vakman met passie voor zijn vak.

Nette zaak met vriendelijk personeel. Marc Vollebregt neemt de tijd voor je. Ik heb er een bromauto gekocht en hoewel de garage niet in de buurt is heb ik de indruk dat met de haal en breng service dat geen probleem zal zijn. De tijd zal het leren, maar mijn ervaring met Vollebregt Auto Service is vooralsnog goed. 5 sterren voor een garagist met paasie voor zijn vak! ‘Nuenen’

Altijd goede service

Er is een ruime keuze uit verschillende merken brommobielen. Zowel nieuw als tweedehands. Ze proberen je altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn zeker onderhoud. Voor kleine, snel te verhelpen, euvels helpen ze gelijk.

Toppieee

Vriendelijke mensen

Heel goed geholpen

Er wordt naar mij geluisterd en daardoor op een goede manier geholpen.

Super goed

Kom er al jaren koop nergens anders wen auto Zijn toppers

prettig bedrijf met goed service.

Prettig en goede service.

Goede servise

Goede service. Alleen het contact voor een snellere afhandeling kan beter. Want nu pas ontvang ik de factuur van wat er 17 maart is gedaan terwijl er vorigeweek nog gezegt werd dat het totaal 623 euro zou kosten. Zo kan ik toch ook niks ondernemen.

Goede service, mooi bedrijf word vriendelijk behandeld.

Vorige week een brommobiel gekocht, Marc heeft ons vriendelijk geholpen. We zijn erg blij met onze nieuwe Brom, en hoe de afhandeling ging: Super ! Gr de Gier

Gewoon goed

Mijn mobieltje weer opgehaald en thuis gebracht. Heb weer een testritten gedaan en het autootje loopt weer piekfijn.

Tevreden klant

Prettig contact, prettige bespreking, betrouwbare indruk en koop conform afspraak gesloten en afgewikkeld.

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk