Goede en adequate behandeling

Bij Vollebregt wordt er alles aan gedaan om de klant tevreden te stellen, waarbij rekening wordt gehouden met de lichamelijke conditie van de koper.

GEWELDIG

Zeer professioneel bedrijf goed en snel geholpen

werd goed aan de telefoon geholpen

DE AUTO WERD OP TIJD OPGEHAALD

Top service. .

Keurig geholpen, alles weer netjes in orde gemaakt. Eerlijk bedrijf . TOP Vriendelijk personeel . Waar vind je dat nog...

Supergoed geholpen

Heb al jaren alleen maar goede ervaringen. Word altijd snel en goed geholpen. Gewoon top!!

Uitstekende service en goede kennis van brommobielen

Het probleem met mijn brommobiel is op nette en vakkundige wijze verholpen.

Goede zaak goede service

Na contact te hebben gehad word alles vlot geregeld, service beurt geen probleem.

snel geleverd

stekker besteld voor de aixam op 17-03-2022 en op 21-03-2022 al binnen prima service

Doet wat bijzegt en beloofd en zelfs beter

Echt een aanrader

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

mark en z’n team zijn super klantvriendelijk, deskundig en servicegericht! Ze kwamen de auto zelfs thuis afleveren nadat er nog één klein dingetje gedaan moest worden na de reparatie en onderhoudsbeurt én alles ook binnen budget uitgevoerd! Gewoon keurig de afspraken nagekomen. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen!

Uitstekende kwaliteit

Heel flexibel, behulpzaam en betaalbaar

Voor APK keuring bij Vollebregt geweest. Zeer vriendelijk personeel, gemakkelijk en betaalbaar. Ik was iets later en het personeel was bereid op mij te wachten. Bedankt!

Prettige ervaring

Ik heb bij Vollebregt mijn Ligier gekocht en werd daarbij goed in de watten gelegt, wat je een beetje verwacht bij een nieuwe auto, maar toen ik na een korte tijd met mijn auto schade reed :-( was ik helemaal blij met het Vollebregt team. Er werd goed met mij mee gedacht en super fijn geholpen. Dank dank dank. Aanrader deze garage.

Fijne mensen heel behulpzaam

Top Service

Voor een Betaalbare Prijs Supers

Goede service,vriendelijk en ze denken met je mee,aanrader

Fijn personeel

Vakkundig geholpen

een top bedrijf, altijd service bereid.

Service is hun sterke kant

Prima service!!

Fijne snelle service. Rijd weer als een zonnetje.

Positief

Klantvriendelijk, snelle service Helaas laat brengen van de auto i.v.m. het weer

Vriendelijk en goed

Ik kom er al jaren nooit geen problemen gehad .Ze zijn daar vriendelijk en leveren goede service

Word altijd prima geholpen

Heb hier al meerdere brommobielen mogen kopen/inruilen/service beurten. En bij vragen en of problemen, word je prima geholpen.

gewoon goed en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Altijd goede service, ook voor onderdelen.

Keurig geholpen

Hier geslaagd voor een mooie Brommobiel ( nieuw). Keurig geholpen door Marc en zijn team.

Uitstekende service

Ik ben zeer goed geholpen en kreeg een goede uitleg. IK ben heel tevreden met mijn nieuwe brommobiel

Edisonlaan 30

2665 JC Bleiswijk