GEWELDIG!

Goede service, vriendelijk en zeer behulpzaam! Dank u wel!!

Zeer prettig geholpen

Op een hele prettige no nonsens manier geholpen. Alles werd goed uitgelegd en er werd de tijd voor je genomen Alles werd in één keer geregeld en ik kon de auto meteen mee nemen.

Prettig en betrouwbaar bedrijf!

Dit is mijn eerste ervaring met Vos Auto's en het is gelijk een goede ervaring. Ik heb er net een Toyota Yaris gekocht en ben er super blij mee. Voordat ik hem meekreeg is de auto van top tot teen nagekeken en behandeld. Ik ging met een gerust hart en veilig gevoel de weg op. Ik vind dit bedrijf zeer betrouwbaar overkomen en het heeft een vriendelijke uitstraling. Ik ben dan ook meer dan tevreden en hoop er voor nu en in de toekomst klant te kunnen blijven.

Super!

Last minute even gebeld of de auto die ik op het oog had er nog was. En omdat we toch in de buurt waren, of we dan even konden komen kijken. Dat was geen probleem op de zaterdagmiddag. De auto beviel prima en we wilden hem gelijk meenemen. Direct alles nagekeken, olie ververst, andere vloeistoffen ook. Nu ben ik zeer blij met mn mooie occasion! Ook de historie van de auto was bekend. Zeer prettig gevoel bij hoe we geholpen zijn.

Vriendelijk, eerlijk, net

Auto's zijn goed, duidelijk en eerlijk omschreven. Gewoon recht voor zijn raap.

eerlijke koop van de auto

De Vos had een eerlijk verhaal mbt mijn gekochte auto. Verder recht door zee en geen blbla verhalen.

Betrouwbaar adres, waar goede service de normaalste zaak van de wereld is

Klein bedrijf waar de eigenaar altijd voor je klaar staat en weet waarover je praat. Ook bij niet al te jonge auto's weten ze de kosten in de hand te houden, met de zekerheid dat je veilig op pad gaat

Leuk bedeijf

Leuk autobedrijf. We hebben hier een super mooie Kia Rio gekocht. We werden erg netjes geholpen en de auto is netjes afgeleverd.

Betrouwbaar, eerlijk en attent

Denkt goed mee in de aanschaf van een auto!

Uitstekende ervaring

Mooi klein bedrijf met een eigenaar / monteur zonder kapsones, eerlijk en weet waar hij over praat. Zelfs zonder overleg nog even wat lichte plekjes laten restylen op de ochtend van op halen. Super!

Vriendelijk en vertrouwd

Prima autobedrijf, voelde erg vertrouwd.

Erik Vos blinkt uit door gewoon te blijven

Ik ken Erik al jaren en zonder te overdrijven kan ik zeggen dat je bij hem blind een auto kan kopen. Ook als je er geen verstand van hebt weet je zeker dat je een prima auto koopt. Erik is gewoon goed en heeft geen mooie showroom of Bovag logo’s nodig om het vertrouwen te winnen.

Keurige garage

Net een auto gekocht bij deze garage. Vriendelijke verkoper. De auto ziet er keurig netjes uit. Hoop dat mijn dochter er lang van mag genieten.

Fijn en eerlijk bedrijf. Zeker aan te bevelen.

Vlak voor de zomer heb ik hier een mooie Mazda MX-5 gekocht. De prijs ervan was goed en voor de (niet zo courante) auto die ik inruilde, kreeg ik een heel net inruilbedrag. De Mazda MX-5 rijdt prima en ik heb er veel plezier van. Toen de remmen begonnen te piepen, ben ik bij Erik Vos terug geweest en dit euvel is snel en gratis door hem verholpen. Kortom, een bedrijf dat een aanbeveling waard is.

Betrouwbaar, duidelijk. Vriendelijk zonder poespas. Prima.

Geen glimmende garage met receptie. Gewoon een garage waar gewerkt wordt. De auto´s zijn eerlijk met alle papieren inzichtelijk. Goede prijzen en eerlijk aanbod. Kan hem absoluut aanraden!

Geweldige service , fijne mensen!

Ik ben heel blij dat ik hier 2 jaar geleden mijn auto heb gekocht! Wat een fijn wagentje! Nu net APK en onderhoudsbeurt gehad! We gaan er weer voor! Bedankt voor de goede zorgen zal ik maar zeggen! :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact, eerlijk en open over de aangekochte auto. \r\nGoede service. Kortom met een tevreden gevoel naar huis!\r\nEn de auto rijdt top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een Audi gekocht dit bedrijf. Van meet af aan vertrouwen in deze garage. Erik is open en transparant over de ins en outs van de auto\'s die hij op voorraad heeft en hoe hij zijn bedrijf runt. Hij neemt de tijd voor je. Geen praatjesmaker. En zeker ook geen type die met halve waarheden op slinkse wijze een auto probeert te slijten. \r\n\r\nIk heb vertrouwen in het bedrijf. Overweeg ook sterk om het periodieke onderhoud ook bij deze garage neer te leggen. Ook al is de garage op afstand. \r\n\r\n\r\n

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk klein bedrijf,met aandacht voor zijn klanten

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede informatie en neent de tijd voor. Ga snel een auto bekijken en hopelijk ook kopen. Word vervolgd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg blij met mijn nieuwe aankoop.\r\nFijne en betrouwbare garage met passie en kwaliteit voor de verkoop van auto’s.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke en goede hulp! Geeft een nette inruilprijs.

Broeklanderweg 41

7341PL Beemte broekland