perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een auto gekocht kwam afspraken na. Heeft meer gedaan aan de auto gedaan dan afgesproken zonder extra kosten. Service bestaat dus nog.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bewuste keuze voor een klein bedrijf,\r\nDuidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week hier een hele leuke Toyota Aygo gekocht. Fijne en zeer snelle service. Deskundig. Tot nu toe erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen,eerlijke mensen,en vooral ook een heel warm binnenkomen , een hele fijne ervaring!!! En we blijven in onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en gastvrij ontvangen door de vrouw van Erik. Als uitzondering was Erik deze dag niet zelf aanwezig, maar via telefonisch contact met zijn vrouw als tussenpersoon, tot overeenstemming gekomen over de aankoop en inruil van een auto. De gewenste aanpassingen zijn naar wens uitgevoerd en een week later hebben we de auto opgehaald.\r\nHet gaf ons een zeer degelijk en betrouwbaar gevoel! We verwachten dat we probleemloos van de nieuwe auto gaan genieten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met een veilig en goed gevoel een auto gekocht. U had veel kennis van de auto. Daarnaast werkte alles goed aan de auto en de manier waarop u met uw kennis over de auto praten had ik het gevoel dat u niks geks had gedaan met de auto en voor mij veilig en goed voelde om bij u een auto te kopen. Ik heb nu al veel plezier van de auto en ben blij met deze aanschaf bij u

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto wordt krijg altijd netjes een beurt bij Vos Auto\'s. Er wordt helder overlegd wat er gaat gebeuren. Je komt niet voor verrassingen te staan bij Erik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dezelfde positieve ervaring als eerdere klanten.\r\nPrettig contact met de verkoper. Bij elke auto een duidelijk en eerlijk verhaal. Ik heb hier een Honda Civic uit 2009 gekocht met 114000 op de teller. Prima kwaliteit!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, integere man die op een eerlijke manier zijn auto’s verkoopt. Ik heb hier een Nissan Pixo aangeschaft, welke er zeer goed uitzag van binnen en buiten. De auto had 100.000 gelopen maar zag eruit als nieuw. Onderhoudshistorie is aanwezig in een mapje en ook overige documentatie wordt op deze wijze aangeleverd. De prijs staat vast en voor aankoop krijgt de auto een kleine beurt incl 6 maanden garantie. Tevens kreeg ik er een paraplu bij. Conclusie een goede beoordeling waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top bedrijf goed contact en zeer goede service
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vertelt eerlijk en duidelijk over de auto. Geeft goed advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker aan te raden. Erik weet waar hij over praat en verstaat zijn vak. Prettig geholpen bij een betrouwbaar bedrijf. Waar vind je ze tegenwoordig nog?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top bedrijf service zo goed en erg goed geholpen bedankt Michael

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn! Komt altijd zijn afspraken na.\r\n\r\nZeker aan te bevelen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke en gemoedelijke ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief, vanwege de echt goede service, eerlijke voorlichting en de eerlijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden eerst onze twijfels door de combinatie van dicht bij Apeldoorn en een import auto. Echter, de auto was in de staat zoals omschreven, het papierwerk was kloppend vanaf de eerste kilometer en de verkoper was open en eerlijk. Geen omgemakkelijke verkooppraatjes. Bij aflevering kon de auto ook nog even op de brug voor inspectie van de onderkant. Een koop zoals je die graag ziet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleine onderhoudsbeurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht bij E. Vos. Super goede ervaring gehad. Ook het vervroegen van de aflevering v/d auto was geen probleem! Positief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke no nonsense mentaliteit! Auto in keurige staat afgeleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service en goede kwaliteit en betaalbaar.\r\nKleine mankementen wordt tussendoor opgelost/gemaakt TOP dus!\r\n

Broeklanderweg 41

7341PL Beemte broekland