Netjes geholpen en alles netjes geregeld

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Bromfiets

Top!

Ik heb altijd met veel plezier gereden bij jullie! Bedankt!!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Heel prettig en duidelijk les gehad voor aanhangerrijbewijs!

Inge was ontzettend vriendelijk, duidelijk en steunend, ook toen ik nogal zenuwachtig werd. Hartelijk dank!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Aanhangwagen

Super rijschool, zeker een aanrader! En een hele leuke instructeur, bedankt Menno!

Inge is heel geduldig.

Het duurde wel even voor ik aan de beurt was en kon starten met rijlessen. Inge is aardig en kan goed levellen met jongeren. Ze heeft veel geduld.

Top ervaring.

Motorrijbewijs halen was absoluut de moeite waard. Met een relaxte en goede instructeur voelde het alsof ik binnen no-time klaar was om de weg op te gaan!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Motor

Het was een hele leuke en gezellige ervaring

Mijn instructeur Michael Kok is echt een geduldige en lieve man. Hij heeft geduld met je en legt dingen duidelijk uit. Ik ben ontzettend blij dat ik hem als instructeur heb gehad!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Motor

Perfect ervaring met mooi resultaat!

Top service! Echt een aanrader! Top intstructeur, heel erg bedankt M Kok!

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Bromfiets

ik heb vlot en goed leren rijden

Een goede ervaring

Een goede dag met fijne begeleiding

Geweldig!

Mijn Rijinstructeur Marcel heeft my geweldig begeleid in het halen van mijn rijbewijs!!

Super!

Ik heb les voor mijn B achter E gehad van Inge, in een keer geslaagd! Duidelijk, handige tips en gezellig. Aanrader om hier met Inge te gaan rijden!

Goed gedaan Shad

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Goede en fijne rijschool!

Ik vind het een fijne rijschool omdat ze erg flexibel zijn met tijden en goede uitleg geven. Verder altijd een gezellige rit gehad en veel geleerd!

Uitstekende dagopleiding aanhanger!

Ontzettend blij dat ik via RoadMasters in één dag mijn aanhanger-rijbewijs gehaald heb. Ik had nog geen enkele ervaring, maar dankzij deskundige begeleiding en uitleg ging het examen bijna vlekkeloos.

Hele goede rijschool

Ik vond de 1 daagse BE cursus met aansluitend examen perfect georganiseerd en begeleid. Van aanmelding (Fijn contact met Sylvester) tot het slagen bij het CBR was alles in orde en liep het contact op een persoonlijke en positieve manier. Inge was een geweldige instructrice die perfect aanvoelt wat je nodig hebt om met zelfvertrouwen het examen in te gaan. Ik beveel Roadmasters en Inge in het bijzonder van harte aan!

Leuke en aardige instructeur

Ik heb echt een leuke en gezellige tijd gehad, met de instructeur Shad daarnaast heeft hij me snel geleerd hoe ik snel en veilig auto moet rijden, raad het zeker aan!

Blij met deze rijschool!

In 1x geslaagd voor mijn automaat, dankzij de lessen van Menno! Ik was blij met zijn rust, flexibiliteit en heldere uitleg, uitleg die me niet alleen hielp om de juiste dingen te doen, maar ook om steeds meer inzicht te krijgen in hoe je veilig en besluitvaardig door het verkeer komt.

Top!

Ik ben zeer tevreden over Roadmasters en erg blij met de lessen van Menno. Zeker een aanrader! :)

In 1 keer geslaagd!

Altijd gezellige lessen gehad en super begeleiding, daardoor gister in één keer geslaagd! Toppertjes

Doen wat ze beloven!

Ik heb bij Roadmasters mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald. Duidelijke uitleg… geduldig… gewoon top! De rijlessen worden via een app en via mail bevestigd zodat je dit makkelijk in je agenda kunt zetten. Micheal, super bedankt!

Uitstekend!

Ik ben heel blij met deze rijschool. De begeleiding, het geduld en de service. Ik had door omstandigheden langer de tijd nodig voor mijn pakket. Eigenlijk was deze na 1 jaar verlopen maar ik heb er langer over mogen doen. De rijlessen waren altijd gezellig en vol geduld! bedankt menno !!! Topper

• Voor welke categorie ben je geslaagd? Auto

Heel duidelijk en goed geregeld

Mijn ervaring was top!

Ik voelde me fijn en veilig in de auto. Ik kreeg altijd goede feedback en kon altijd met mijn vragen terecht.

Super fijne rijschool!

Heb mijn scooter en auto rijbewijs allebei in 1x gehaald. Hele lieve mensen en een fijne rijschool :)

Rode Ring 49 K

1566 HR Assendelft