goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, vriendelijk en beleefd. Binnen een uur verwijderd en weer een nieuwe originele voorruit geplaatst voor 2/3 van het bedrag van de grote jongens.\r\nOok zeer toegankelijk vanuit meerdere locaties en vlak bij A\'dam AMC. Heb e.e.a. al gepromoot bij familie en collega\'

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, betrouwbaar, kennis van zaken en secuur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige garage, vriendelijke ontvangst, geen wachttijd en fijne wachtruimte (koffie, thee, fris en WiFi). Zoals beloofd was mijn auto binnen een uur klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle schakelink, klantvriendelijk en bereid extra moeite te doen als er spoed bij zit.\r\nook is het fijn dat er nog het echte persoonlijke contact mogelijk ik.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig te woord gestaan en snel een nieuwe voorruit.! TOP

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle, vriendelijke service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kon binnen 1 dag mijn voorruit laten vervangen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hij zit er nog steeds goed in dus ik ben zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk geholpen met een nieuwe voorruit. Zeer tevreden, ook met de prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over dit bedrijf en wat een super snelle service! Het begon eerst met een sterretje, na reparatie door CarGlass werd het een barst met 3 pootjes die na een maand erger werd! Deze gasten zien mij dus nooit meer!! Maar dit bedrijf beveel ik aan, inmiddels appjes gestuurd naar mijn vriendenkring hoe goed jullie zijn ;-)\r\nHartelijk bedankt voor de goeie service, jullie zijn gewoon TOPPERS!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service! Binnen 2 dagen voorruit vervangen op locatie! Top!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijkheid en goede service. Geen lange wachttijd. Snel weer op weg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld, alles volgens afspraak en in 3 kwartier gefikst. Had van te voren Carglass gebeld en die rekenden meer dan het dubbele! bizar dat de prijzen zo uiteen lopen... Erg blij met mijn nieuwe ruit en met de goede service!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, prima gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!! Snelle afhandeling !! Zeer goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service het bedrijf ziet er keurig netjes uit snel geholpen iedereen is vriendelijk en de prijzen zijn ontzettend laag!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De voorruit van mijn Jeep Cherokee, \"aan huis\" laten vervangen. Zeer vakkundig tegen een goed tarief!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \'S avonds gebeld en de volgende dag meteen gerepareerd! Super service van Ruud en z\'n team! \r\n\r\nBedankt heren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en vriendelijke medewerker top serves

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen duidelijk met afspraken maken

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrije ontvangst en behandeling, super service, goede kwaliteit, prijs vooraf helder, scherpe prijs ook, makkelijk via de site op te zoeken en gemakkelijk afspraak gemaakt. Ik ben heel tevreden, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een echte aanrader,op en top service.klaar terwijl u wacht en geniet van een warme bak koffie of een frisdrank.een tevreden klant is top prioriteit in dit bedrijf.houdenzo....

Escudostraat 30

2991 XV Barendrecht (rotterdam-zuid)