Alles keurig verzorgd

Naast de verplichte Apk ook gekeken naar wat er verder nog voor de auto nodig was.

Prima, eerlijke service

De auto wordt opgehaald en weer thuisgebracht, incl. inhoudelijke overdracht over de verrichte werkzaamheden én gewassen! En dat voor een eerlijke prijs.

Super!

Super!

Erg prettig, duidelijk en kundig.

Het contact met deze garage kan ik het best met de volgende woorden omschrijven: Vriendelijk, duidelijk en kundig!

fantastische service

Heel fijn geholpen. Een en al lof voor de medewerkers. Ik rijd nu in een mooie, praktisch Ford Fiesta. Ben er heel blij mee.

We hadden een auto via autohopper gehuuerd, maar deze was niet leverbaar. De garage heeft toen gezorgd dat we een auto van hun zelf mochten huren voor dezelfde prijs als we hadden bij autohopper. Prima service, gemakkelijk geregeld.

Goed contact met medewerker. Afspraken nagekomen.

Goede service van Leroy en Guus

-Leroy is tot nu toe de beste hoofdmonteur wat ik de laatste jaren bij Olie&zo heb meegemaakt. -Leroy en Guus zijn beiden klantvriendelijk en behulpzaam. -Leroy geeft goede adviezen bij eventuele storingen cq nieuw te plaatsen onderdelen. -Leroy denkt ook mee met de klant. -Advies (als positief bedoeld); bij prijsopgave van eventueel te vervangen onderdelen of nieuwe accessoires, s.v.p in de toekomst prijs opgave incl. btw van 21%……duidelijk naar de klant toe en om eventuele discussies na montage achteraf te voorkomen. -Sinds de komst van Leroy als verantwoordelijke vd werkplaats/manager, heb ik alleen als zéér positief ervaren. Chapeau Leroy en ga zo door.

prima garage!

transparant, kundig

Hele goede service. Vriendelijk personeel. Goede uitleg over reparatie en onderhoud. En de prijs is goed. Natuurlijk afhankelijk van wat de service inhoud

Hele vriendelijke en goede service

Hele vriendelijke en goede service

Prettig geregeld

Huur makkelijk geregeld, lekkere auto

Prima service,vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel.

Prima service!

Heel prettig geholpen

Zeer positief

Vriendelijke ontvangst met koffie en uitleg over de onderhoudsbeurt. Binnen de afgesproken tijd is de camper klaar en rijdt hij weer als een zonnetje. Mooie showroom/receptie en in de werkplaats zag het er ook keurig opgeruimd uit. Ga zeker terug.

Fijne service; auto rijdt weer als een zonnetje

Plezierig contact; goed op de hoogte gehouden wat er aan werkzaamheden moet gebeuren. Men is flexibel.

Klantvriendelijk

Prima en klantvriendelijke dienstverlening

Goed en betrouwbaar

Mijn ervaring is zeer goed,wordt op de hoogte gebracht over de evt kosten. Kontakt is goed,en betrouwbaar

Goede service en vriendelijk geholpen

Snel, duidelijk en prettig

Je wordt snel geholpen, er wordt altijd overlegd voor ze iets vervangen en de omgang ervaar is als zeer prettig. Ze denken graag met je mee!

Goede behandeling, vakkundige insstalatie

Duidelijke uitleg, vakkundige instalatie en prima service.

Heel klantvriendelijk

Een tweedehands auto gekocht en zeer tevreden. Ze nemen de tijd voor de klant met een kopje koffie en uitleg over de mogelijkheden. Goede service en zeer klantvriendelijk.

Duidelijk en service-gericht.

Goede communicatie en ondersteuning. Flexibel in planning toen bleek dat ik de afspraak moest verzetten.

Super goed geholpen en service

Ik ben heel goed geholpen door Leroy, met het kopen van mijn auto. Er is goede uitleg geweest,zeer vriendelijk en ben zeer tevreden met mijn nieuwe auto weggereden. Top!

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!