Goede kwaliteit en betrouwbaar. Voordat uitvoering reparatie plaatsvindt is er na diagnose prijsopgave en contact.

Duidelijk, hulpvaardig, vriendelijk, efficiënt en goede service met de leenauto.

Keurig geholpen

Goed duidelijk netjes personeel en de werkplaats ziet er ook verzorgd uit. Goed de afspraken na gekomen!

Erg vriendelijk goede service

Snelle service

Snel geregeld

Helaas ruim 2 wk moeten wachten om een afspraak met Olie & Zo in te plannen. Vind ik persoonlijk een lange wachttijd voor een simpele bandenwissel. Het betreft een wisseling van winterbanden (banden bij jullie in opslag) naar zomerbanden wat maar 20 min duurde. Hopelijk voor de volgende wisseling wat sneller in te plannen.

Prima gedaan

Niks op aan te merken

super

Toen ik vroeg wat kosten de banden 85 euro. Wel graag erbij zeggen dat er nog van alles bij komt. Toch alles goed.

Gewoon goed service, klantvriendelijk en kundig

Bij Olie & Zo staan ze je vriendelijk te woord, zijn servicegericht, denken met je mee voor de beste oplossing en dat is bij hen zeker niet altijd de duurste. Kleine reparaties kunnen bijna altijd ter plekke worden gedaan en de grotere meestal binnen enkele dagen. Ik beveel ze zeker aan!!

Keurig geholpen volgens afspraak

Via de website van trekhaak.nl hier terecht gekomen. Heldere afspraak via website, die telefonisch nog even werd besproken. Nette ontvangst, auto ruim op tijd weer klaar!

Een goede en snelle afwerking

OK

Super goed

Goed netjes en super vriendelijk

Prima geholpen

Toppers

Trekhaak geplaatst zeer netjes gedaan en goede uitleg gekregen

Betrouwbaar en duidelijk

Trekhaak installatie goed verlopen. Duidelijke communicatie over voorwaarden en prijs. Communicatie helder. Goede prijs.

Super service!

Daadkracht - hulpvaardigheid - denkt in oplossingen - vriendelijkheid.

snel duidelijk vriendelijk

snel duidelijk vriendelijk.

Wordt door eerlijk en betrouwbaar personeel geholpen.

Ontzettend goede service. Ga altijd zeer tevreden naar huis. Er werken zeer eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar personeel.

Goed geholpen!

Goede service, netjes van te voren gebeld met een indicatie van wat het allemaal gaat kosten.

Goed adres..!

Zeer goede service en montage trekhaak op mijn polo GTI heel mooi afgewerkt!!!

Ze denken met je mee!

Maandagochtend, kinderen naar school, auto in richting mijn werk. Auto start niet! Ik start mijn week (en auto ;-)) liever een stuk soepeler en hoe fijn was het dan ook dat ik na ruim een uur, incl nieuwe accu, alsnog naar mijn werk kon rijden!

Kwaliteit en service.

Fijne persoonlijke benadering en dienstverlening naast kwalitatief goede service.

Vertrouwen in de klant.

Een modern bedrijf met nog wel het persoonlijke en de gemeende klantvriendelijkheid van toen...!

Niets op aan te merken.

Goed geholpen, eerlijk over prijs en uitgevoerde werkzaamheden en meedenken m.b.t. toekomstige werkzaamheden. 100% maatwerk!

Echt ontzorgen inderdaad!!

Fijn dat het 's morgens kon. Super meegedacht, heel fijn! Duidelijke uitleg en ook niet gedaan wat niet nodig was.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!