Slecht

De auto is goed gemaakt maar ik was erg ontstemd dat mijn eigen risico van 500 eur afgehouden werd. Ik heb ongeveer 7 km gereden met de leen auto en toen bleek de koppeling er uit te liggen en dat zou aan mij liggen. Belachelijk ik ben geen 18 jarige die niet weet hoe ze rijden moet.

snel geholpen ,, top

we moesten snel een trekhaak geplaats hebben , er was in Den Bosch geen plaats maar goed mee gedacht of er op een andere locatie wel plek was en dat is gelukt in Boxtel . bedankt voor het mee denken en de service .

Betrouwbaar, eerlijk en vakkundig

Kosten die gemaakt moeten worden, worden altijd eerst besproken. Daarna wordt de auto gemaakt.

Fijne garage

Uitstekende service

Uitstekende service en eerlijke prijs

En alweer goed geholpen

Weer een prettige ervaring bij deze garage. Na eerste telefonische contact is alles adequaat en volgens afspraak, netjes afgehandeld. En dat alles nog heel snel ook. Zeer tevreden over de geleverde service. En dat tegen een redelijke prijs.

Goede service en communicatie

Zeer correct geholpen en fijne ophaal service.

Duidelijkheid in advies en uitvoering , top

Goed en duidelijk advies met betrekking tot uitvoeren van reparaties . Prijsafspraken worden correct geformuleerd en afgesproken in overleg. Orde , netheid en ontvangst staan hier duidelijk hoog in het vaandel . Vakmanschap en kennis op een plaats . Top

Super goed geholpen

Fijne garage met vriendelijk personeel. Bellen tussendoor op met wat de kosten zijn dus geen verrassingen bij het ophalen van de auto.

perfcet

goed begelijd tijdens aan koop auto netjes geholpen met klein probleemje

Aardige mensen en goede service.

Net mijn auto terug van kleine beurt en apk keuring. En mijn auto van binnen en buiten keurig schoongemaakt super service.

Klasse van A tot Z

Absoluut aan te bevelen

Kwam vandaag voor het eerst en werd uitstekend geholpen.

Mijn vorige garage is gestopt en het klantenbestand is overgenomen door Olie&zo. Mijn banden stonden al klaar in de nieuwe garage en de bandenwissel was zo klaar.

Net bedrijf en leuke vriendelijke ontvangst.

Door het wegvallen van de Garage in Boxtel waar mijn auto’s in onderhoud waren ben ik bij Olie & Zo binnengestapt. Ik werd netjes ontvangen en heb er een onderhoudsbeurt voor de Mercedes-A van mijn vrouw uit laten voeren. Dit gaf zoveel vertrouwen dat ze deze in een vast onderhoudscontract mogen opnemen. Samen met mijn Z4 waar ik erg voorzichtig en zuinig op ben.

1ste indruk.

Netjes auto op gehaald en terug gebracht. Het is altijd moeilijk om een mening te geven over de 1ste keer dat je auto behandeld wordt. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Hoop dat dit net zo blijft als ik altijd behandeld ben bij HEVA garage.

Uitstekende service!

Mijn wagen startte niet meer, even bellen en er werd meteen actie ondernomen, heel blij mee.

Goede garage en service met vriendelijk personeel

Onze auto voor het eerst hier gebracht voor APK, onderhoud en een reparatie. Zij hebben eerst de historie goed gecheckt om te voorkomen dat er onderdelen onnodig zouden worden vervangen. Alles is keurig uitgevoerd en ik ben tussentijds goed op de hoogte gehouden. Helaas wel een flinke rekening, maar dat zat deels ook in de reparatie.

Uitstekende service

Gemakkelijke website om afspraak te maken. Werkzaamheden uitstekend uitgevoerd tegen een schappelijke prijs en goed advies

prima ver zorgt

keurig en netjes geholpen .mooi dat je werkplaats kun zien via glazen wand van uit schowroom zodat je ziet wat ze met auto doen ga zoo door

prima ver zorgt

Probleem opgelost tegen een prima tarief

Het probleem aan onze auto is snel en effectief opgelost en tegen een prima tarief. Dat had bij een ander een veelvoud gekost, Ik kon een fiets lenen en mijn auto de volgende dag ophalen.

Probleem opgelost tegen een prima tarief

Goed geholpen

Na eerste bezoek gelijk goed gevoel

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!