Keurig geholpen

Werdt netjes ontvangen in schowroom die afgescheiden is door een grote glazen wand tbv werkplaats Auto is netjes en op tijd afgeleverd Ga zo door

Netjes behandeld

Netjes behandeld snel tot zaken gekomen Alles volgens tijd afgewerkt

Netjes behandeld

Netjes behandeld snel tot zaken gekomen Alles volgens tijd afgewerkt

Netjes behandeld door medewerker en alles op tijd afgewerkt Werkplaats en showroom zijn mooi zamen gevoegd door de grote glazen wand Dus een goede kijk op wat ze voor je doen

Olie&zo is zeer betrouwbaar bedrijf

Onlangs langs geweest voor grote beurt, keuring en nieuwe banden. Heldere afspraken met duidelijke prijsopgave. Auto keurig op tijd klaar, en als extra service nog gewassen ook.

Gewoon zeer goed en prettig

Na afspraak gemaakt te hebben, snel en goed geholpen. Vertrouwd adres om uw voertuig te laten repareren. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Over het hele traject uitermate tevreden.

Vanaf de melding van de storing, het ophalen van mijn auto, de uitgevoerde reparatie en de nazorg niets dan lof over de werkwijzes.

Klantvriendelijk en snel!

Zoals altijd: top!

Service en werkzaamheden zijn weer perfect uitgevoerd. Onder het genot van een kop koffie kon ik werken, terwijl mijn auto van winterbanden werd voorzien.

Super geholpen!

Ik ben snel geholpen na een lekke band. Erg tevreden hierover. Ik weet naar welke garage ik voortaan ga.

Top!

Top bedrijf en organisatie. Staan in elk vraagstuk en situatie voor je klaar. Helemaal top en zeer tevreden!

Uitstekende service en nette toelichting op mankement

Net bedrijf waar ik goed geholpen ben. Geeft vertrouwen en ik kom zeker terug voor mijn onderhoud. Gr Jeroen

Keurige service en supervriendelijk personeel. TOP!!

Yes, mijn auto is weer door de APK. De monteur heeft nog het een en ander aan de auto gedaan na telefonische afstemming. Was blij verrast dat hij helemaal gewassen is en van binnen gestofzuigd.

Vriendelijk en duidelijk

Duidelijke communicatie over wat er aan reparatie of onderhouds werkzaamheden gedaan moet worden, eerst overleg met klant alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Echt klant vriendelijke

Voor mijn was het voor de eerste keer Het was een goede klik met de monteur Dat is wel belangrijk waar je auto naar toe brengt Ga zo door met de server

Betrouwbaar

Garage ziet er schoon uit; je wordt keurig gebeld als ze iets gevonden hebben; keurige behandeling.

Vriendelijk en correct geholpen

Goede ontvangst, prima aan beltijd gehouden. Goed geïnformeerd. Blij verrast door wasservice

Goed werk, prettige medewerkers

Volgens afspraak en direct begonnen en met aandacht, afgewerkt

Goede service !

Duidelijk communicatie en goed werk verricht voor mijn APK keuring en Grote beurt

Service en klantgericht

Vriendelijk, denken met je mee en goede service.

Vanaf intake tot ophalen alles goed geregeld.

Netjes en vriendelijk ontvangen

Goede uitleg van mijn camper gehad

Goed aan de afspraak gehouden.

Duidelijk in afspraak. Prijs viel me mee. En ik ga er van uit dat alles goed gemaakt is.

Runmolen 7

5281PJ Boxtel

0411-672047

Over Olie&zo Boxtel

Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!